Hayirli olsun.tatlim.geçmiş olsun Allah anali banali büyütsünİyi bayramlar güzel anneler
8 agustosta bende kızımı kucağıma aldım. Berbat geçen 3 haftanin ardindan tek ilacim o olabilirmis onu anladim❤ Spinal sezeryan ile dunyaya geldi kuzum. Doguma 1 gun kalan kan degerleri dusuk oldugu icin genel olabilirsin dedi doktorum o an oturup onunde aglamamak icin kendimi zor tuttum. Normal dogum isterken zorunlu sezeryan karari verildi spinal isterkende genele alinacagi fikri nedense cok agir geldi bana ama sonradan yapilan ek testlerle anestezi doktoru spinal olur dedi ve iyiki oyle oldu kuzumun her anini gordum yasadim. Dusunen ama korkan arkadaslar varsa hic korkmaniza gerek yok emin olun her saniyesi deger.
Dogduktan sonra ameliyathanede ilk kontrollerinin ardindan yuzume yanagini koydular. O anin tarifi bende yok. Ben hayatimda bu kadar sicak, yumusak icimi eriten bi dokunus oldugunu hatirlamiyorum. Beni zorlayan sey titremek oldu. Resmen ameliyat boyunca ve sonrasinda odaya cikana kadar tir tir titredim. Hemsireler soguktan olmadigini vucutta yasanan su kaybinin ve bi anda dusen hormonlarin sebep oldugunu soylediler. Odaya gelince minigimi yanima getirdiler ve kucagima aldigimda titremeden eser kalmadi❤ İlk 1 2 kalkis biraz zor oluyor ama sonrasinda kendi isinizi gorebiliyorsunuz.
Ben 3 gun oncesine donup baktigimda hep biseyleri gulumseyerek hatirliyorum. İnsallah burdaki herkes gonlundeki gibi guzel gulumseyerek hatirlayacagi dogum yapar. Yazilan cizilendende etkilenmeyin. Her dogum ayri ve cok ozel bence
aynisini yasadim herkes basimda biri mememden tutmus biri bebegin kafasini tutmus bebegi emzirme cabalari..gogus ucu yok bebek alamiyor alsin diye diretiyorlar bebek basıyor çığlığı ortaligi yikiyor ben oluk oluk terliyorum dikişler aciyor derken biraktim cocugu orda ciktim odadan hem agliyorum hem eşime şikayet ediyorum. eşim hepsini gönderdi evine annem kaldi sadece. sonra hemsireyle beraber emzirdik bi de mama verdik bebek uyudu. asla hakkimi helal etmiyorum. beter olsunlar hepsi.Ah canim sorma sorma o kadar kotu oldumki memmin basinda bissuru insan niye emmiuo niye emmiuo cocuk kan ter icinde ben desen lohusa sitmasi tuttu donuyorum ellerim ayaklarim banyoda agliyorum cocuk agliyo sezeryannyaramdan kaldiramiyorum cocugu susmuyodu bende Allah im ne kotuydu yarabbimmmm... Hastanede hemsire anlatti cocuk dogar dogmaz memelerinden sut fiskiran kadinlar falan bunlar efsane dedi kizim sen sezeryanlisin stres yapma olan sutunde kacar yok yani igrenc otesiydi... Simdi tirnaklari cikmis bi kedi gbiyjm odayi kitliyorum emzirirken direkt kapi calan acamiyo giremiyo...
allah anali babali büyütsün inanilmaz guzel bir duygu..aklima geldikce agliyorum ne muthis bir hediye binlerce kez sukrediyorum.İyi bayramlar güzel anneler
8 agustosta bende kızımı kucağıma aldım. Berbat geçen 3 haftanin ardindan tek ilacim o olabilirmis onu anladim❤ Spinal sezeryan ile dunyaya geldi kuzum. Doguma 1 gun kalan kan degerleri dusuk oldugu icin genel olabilirsin dedi doktorum o an oturup onunde aglamamak icin kendimi zor tuttum. Normal dogum isterken zorunlu sezeryan karari verildi spinal isterkende genele alinacagi fikri nedense cok agir geldi bana ama sonradan yapilan ek testlerle anestezi doktoru spinal olur dedi ve iyiki oyle oldu kuzumun her anini gordum yasadim. Dusunen ama korkan arkadaslar varsa hic korkmaniza gerek yok emin olun her saniyesi deger.
Dogduktan sonra ameliyathanede ilk kontrollerinin ardindan yuzume yanagini koydular. O anin tarifi bende yok. Ben hayatimda bu kadar sicak, yumusak icimi eriten bi dokunus oldugunu hatirlamiyorum. Beni zorlayan sey titremek oldu. Resmen ameliyat boyunca ve sonrasinda odaya cikana kadar tir tir titredim. Hemsireler soguktan olmadigini vucutta yasanan su kaybinin ve bi anda dusen hormonlarin sebep oldugunu soylediler. Odaya gelince minigimi yanima getirdiler ve kucagima aldigimda titremeden eser kalmadi❤ İlk 1 2 kalkis biraz zor oluyor ama sonrasinda kendi isinizi gorebiliyorsunuz.
Ben 3 gun oncesine donup baktigimda hep biseyleri gulumseyerek hatirliyorum. İnsallah burdaki herkes gonlundeki gibi guzel gulumseyerek hatirlayacagi dogum yapar. Yazilan cizilendende etkilenmeyin. Her dogum ayri ve cok ozel bence
Ay sinem neler diyosun suanda sok yasadim bitek ben degilim yani bu tip seyler yasayan... Yaa bide dua okuyolar emsin diye yaaa noluyo noluyo bu cocuk ac mi yasayacak omru boyu sanki simdi salim kafayla dusunuyorum da mama verirsin biter ne bicim bi hale gelmisim aynaya bakiyodum komur gibi surat.... Ben de etmiyorumaynisini yasadim herkes basimda biri mememden tutmus biri bebegin kafasini tutmus bebegi emzirme cabalari..gogus ucu yok bebek alamiyor alsin diye diretiyorlar bebek basıyor çığlığı ortaligi yikiyor ben oluk oluk terliyorum dikişler aciyor derken biraktim cocugu orda ciktim odadan hem agliyorum hem eşime şikayet ediyorum. eşim hepsini gönderdi evine annem kaldi sadece. sonra hemsireyle beraber emzirdik bi de mama verdik bebek uyudu. asla hakkimi helal etmiyorum. beter olsunlar hepsi.
En iyisi canim evet ben caresizlikten bikac guj bu hataya dustum sen en iyisini etmisinBen ilk andam itibaren emzirikene annemden eşimdem başka kimseyi yanımda istemedim kimse umrumda değildi biri yanımda durunca strese giriyorum en iyisini yapıyosun emzirirkene bebeğe güven hissi vermek sakin olmak çok önemliymiş
Evet canim maalesef onyasadigim seyler beni cok etkilemis onu anladim suan 3 saati gecmis gideli farkinda bile degiliz demekki tamamen psikolojik bazi seyyler beraber uzaniyoruz arada emziriyorum gaz mazEvet ilk göz ağrımöyle durumlarda al çocuğunu sakin bi odaya geç kapını kitle yatır göğsüne sırtını sıvazla sakinleşir canım bide youtubedan saç kurutma makinası sesini aç hemen susuyolar çok zorda kalırsan bunu uygula herkes başına toplanırsa biraz yalnız kalmak istiyorum de sen ne kadar sakin davranırsan inan bebeğinde hissedip sakinleşiyo bebeğinle yalnız kalmaya çalış kuzum birbirinize sakinliğe ihtiyacınız var ona en iyi sen bakarsın başkası değil en huzurlu kollar senin kolların unutma ❤
Ohhh al yavrunu döşüne kapat gözlerini sizden huzurlusu yokEvet canim maalesef onyasadigim seyler beni cok etkilemis onu anladim suan 3 saati gecmis gideli farkinda bile degiliz demekki tamamen psikolojik bazi seyyler beraber uzaniyoruz arada emziriyorum gaz maz
Bence yaninda birilerinin olmasi daha kotu canim. Insanlar yetemedigimiz duygusunu asiliyor bize. Kendi basimiza daha rahat yapabiliyoruz. Sen ne yaparsan yap aksini diyecekler. Cocuk niye böyle diye habire sana soracaklar ama kendi kafalarinda kebdilerine gore cevaplari var. Ilk kizimda cocuk agliyordu gidiyordum. Niye gidiyorsun diyorlardi. Gitmiyordum biraz bekliyordum. Neden gitmiyorsun diyorlardi. Yemegi hizli yesen, yavasla diyorlar. Yavas yesen, senin cocugun var hemen ye diyorlar.İlk dogumun mu canim yoksa tecrubeli misin... Ben cok kotuydum burda ilkin hele cocuk agladikca bana baaiyolardi napicam napicam diye simdi bayabrahatladim bide emmiyodu vuruyodu elleriyle herkes niye emmiyo niye emmiyo banyolara girip agliyodum
o konusan kadinlar cok biliyor ya. Mesela bana da ay senin sutun yok, benimki duvara fiskiriyordu diyorlardi. Sonra uzun sure ogrendim cocugu 2 ay emmis. SutumAh canim sorma sorma o kadar kotu oldumki memmin basinda bissuru insan niye emmiuo niye emmiuo cocuk kan ter icinde ben desen lohusa sitmasi tuttu donuyorum ellerim ayaklarim banyoda agliyorum cocuk agliyo sezeryannyaramdan kaldiramiyorum cocugu susmuyodu bende Allah im ne kotuydu yarabbimmmm... Hastanede hemsire anlatti cocuk dogar dogmaz memelerinden sut fiskiran kadinlar falan bunlar efsane dedi kizim sen sezeryanlisin stres yapma olan sutunde kacar yok yani igrenc otesiydi... Simdi tirnaklari cikmis bi kedi gbiyjm odayi kitliyorum emzirirken direkt kapi calan acamiyo giremiyo...
Emknim ki bu laflari edip bizi uzenler zamaninda daha beterini yasadi. Biz de yaşayalım istiyorlar. Sanki onlar konusunca sut fiskiracak. Sttes yaptırıyorlar sadece. Kafamizda bin kere sut yok deyince oluyo saniyorlar. Valla benim kv de susmuyodu. Benim cocugum boyle baskasiyla kiyaslama artik dedim de biraz rahat birakti bir sureligineAy sinem neler diyosun suanda sok yasadim bitek ben degilim yani bu tip seyler yasayan... Yaa bide dua okuyolar emsin diye yaaa noluyo noluyo bu cocuk ac mi yasayacak omru boyu sanki simdi salim kafayla dusunuyorum da mama verirsin biter ne bicim bi hale gelmisim aynaya bakiyodum komur gibi surat.... Ben de etmiyorum
Dogum için bişey dediler mi canim yoksa daha bekleyecek misin benim de 40 hafta dolmak üzere yarın gidecem acile40+1den selamlar:) bugün nstye girdim bir saate yakın tuttular. 3 kere sancı gözükmüş ben hissetmedim, açılma var mı diye kontrol etti ebe. Açılma hiç yok ama bebeğin kafası güzel yerleşmiş dedi. Sonrasında hafif hafif kanamam oldu tuvalete girdikçe normal sanırım bu durum.
Hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın.. allah analı babalı büyütsün insallah❤İyi bayramlar güzel anneler
Bende hasta olmustum oglumda hatta hastayken dogurdum maske kullan canim ben bulastirmadan atlatmistim korkma bulasmaz bolca emzir bebisiGrıp oldum kızlar bebıse gecmez demı zaten onunda burnu tıkalı gıbı bırde gozu akıyor sureklı damla verdı doktor gozu ıcınresmen her gune bır hastalık yazmıslar. Kısın dogursam ne olacak acaba
Bak yaaaa deli ediyolar vallahi kul hakkina da giriuolar lohusa bininsani bu kadar uzerek bence neyse daha fazla ustune dusunmek istemiyorum simdilik heesey yolundao konusan kadinlar cok biliyor ya. Mesela bana da ay senin sutun yok, benimki duvara fiskiriyordu diyorlardi. Sonra uzun sure ogrendim cocugu 2 ay emmis. Sutum
Emknim ki bu laflari edip bizi uzenler zamaninda daha beterini yasadi. Biz de yaşayalım istiyorlar. Sanki onlar konusunca sut fiskiracak. Sttes yaptırıyorlar sadece. Kafamizda bin kere sut yok deyince oluyo saniyorlar. Valla benim kv de susmuyodu. Benim cocugum boyle baskasiyla kiyaslama artik dedim de biraz rahat birakti bir sureligine
Manuel pompa zordur mumkunse otomatik al. Cok dolduysa cok agirir ama sagmaya calis biraz bosalinca daha az acir bosaltmazsan daha kotu olur sik disini karart gozunu sagKızlar göğsümde süt dolu ve şiş ama bebek emmek istemiyor. Lansinoh manuel pompayla sağıyım dedin çok canım yandı bi işe yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?