2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayirli olsun.tatlim.geçmiş olsun Allah anali banali büyütsün

Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Vuslata hasretim...normal dogum
Muhendisella..erkek sezeryan
Pembepatiks...kiz sezeryan
Artemis_1453...erkek sezeryan
Udg06....erkek sezeryan
Gujan..erkek normal dogum
Guindng1.... sezeryan
Littleredroses....kiz sezeryan
Öz Has Asıl Ağustos Anneleri
Serpico19....erkek normal dogum
Sinemist57... erkek sezeryan
Sheker_kedy...erkek sezeryan
Bilgevisne....kiz sezeryan
Rzg14...kiz sezeryan
Elftkts...kiz sezeryan
Bilgevisne...kiz sezeryan
Rose050216...erkek sezeryan
Portakallicilek...kiz sezeryan
Twice....erkek normal dogum
Duskapani...kiz normal dogum
Gece_85....kiz sezeryan
Mysonismysun....erkek sezeryan
Kysrili38...erkek sezeryan
Kudra07....kiz sezeryan
Greyfurt_....kiz sezeryan
Gamze3587...kiz normal dogum
Sevnus...erkek sezeryan
İclal85....kiz sezeryan
Nonickno...kiz sezeryan
Leonocean...erkek sezeryan
Derya0.....erkek sezeryan
Yez84....sezeryan
Simran_.....erkek sezeryan
Zeynepaligndz....erkek sezeryan
Tekprenses....kiz normal.dogum
Mademoiselle90.....kiz normal dogum
Mavilibalik....kiz normal dogum
Sewils88......kiz sezeryan
Babylionmother...erkek normal dogum
Sonmelodi00....kiz sezeryan
_agnes_.....kiz sezeryan

aynisini yasadim herkes basimda biri mememden tutmus biri bebegin kafasini tutmus bebegi emzirme cabalari..gogus ucu yok bebek alamiyor alsin diye diretiyorlar bebek basıyor çığlığı ortaligi yikiyor ben oluk oluk terliyorum dikişler aciyor derken biraktim cocugu orda ciktim odadan hem agliyorum hem eşime şikayet ediyorum. eşim hepsini gönderdi evine annem kaldi sadece. sonra hemsireyle beraber emzirdik bi de mama verdik bebek uyudu. asla hakkimi helal etmiyorum. beter olsunlar hepsi.

allah anali babali büyütsün inanilmaz guzel bir duygu..aklima geldikce agliyorum ne muthis bir hediye binlerce kez sukrediyorum.
ameliyathaneye eşimi almadilar hemsirelere telefonumu verdim bir suru fotoğrafımızı çekmisler..ilk optugum anin fotografi olsun,karnimdan cikis ani hepsini cekmisler..

Ay sinem neler diyosun suanda sok yasadim bitek ben degilim yani bu tip seyler yasayan... Yaa bide dua okuyolar emsin diye yaaa noluyo noluyo bu cocuk ac mi yasayacak omru boyu sanki simdi salim kafayla dusunuyorum da mama verirsin biter ne bicim bi hale gelmisim aynaya bakiyodum komur gibi surat.... Ben de etmiyorum

En iyisi canim evet ben caresizlikten bikac guj bu hataya dustum sen en iyisini etmisin

Evet canim maalesef onyasadigim seyler beni cok etkilemis onu anladim suan 3 saati gecmis gideli farkinda bile degiliz demekki tamamen psikolojik bazi seyyler beraber uzaniyoruz arada emziriyorum gaz maz

Evet canim maalesef onyasadigim seyler beni cok etkilemis onu anladim suan 3 saati gecmis gideli farkinda bile degiliz demekki tamamen psikolojik bazi seyyler beraber uzaniyoruz arada emziriyorum gaz maz
Ohhh al yavrunu döşüne kapat gözlerini sizden huzurlusu yok kimseyi takma senin evladın o herkesin çenesi var sanki biz doğurmamışız bizim canımız değil gibi konuşuyolar

40+1den selamlar:) bugün nstye girdim bir saate yakın tuttular. 3 kere sancı gözükmüş ben hissetmedim, açılma var mı diye kontrol etti ebe. Açılma hiç yok ama bebeğin kafası güzel yerleşmiş dedi. Sonrasında hafif hafif kanamam oldu tuvalete girdikçe normal sanırım bu durum.

İlk dogumun mu canim yoksa tecrubeli misin... Ben cok kotuydum burda ilkin hele cocuk agladikca bana baaiyolardi napicam napicam diye simdi bayabrahatladim bide emmiyodu vuruyodu elleriyle herkes niye emmiyo niye emmiyo banyolara girip agliyodum
Bence yaninda birilerinin olmasi daha kotu canim. Insanlar yetemedigimiz duygusunu asiliyor bize. Kendi basimiza daha rahat yapabiliyoruz. Sen ne yaparsan yap aksini diyecekler. Cocuk niye böyle diye habire sana soracaklar ama kendi kafalarinda kebdilerine gore cevaplari var. Ilk kizimda cocuk agliyordu gidiyordum. Niye gidiyorsun diyorlardi. Gitmiyordum biraz bekliyordum. Neden gitmiyorsun diyorlardi. Yemegi hizli yesen, yavasla diyorlar. Yavas yesen, senin cocugun var hemen ye diyorlar.

o konusan kadinlar cok biliyor ya. Mesela bana da ay senin sutun yok, benimki duvara fiskiriyordu diyorlardi. Sonra uzun sure ogrendim cocugu 2 ay emmis. Sutum
Emknim ki bu laflari edip bizi uzenler zamaninda daha beterini yasadi. Biz de yaşayalım istiyorlar. Sanki onlar konusunca sut fiskiracak. Sttes yaptırıyorlar sadece. Kafamizda bin kere sut yok deyince oluyo saniyorlar. Valla benim kv de susmuyodu. Benim cocugum boyle baskasiyla kiyaslama artik dedim de biraz rahat birakti bir sureligine

Dogum için bişey dediler mi canim yoksa daha bekleyecek misin benim de 40 hafta dolmak üzere yarın gidecem acile

Hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın.. allah analı babalı büyütsün insallah❤

Grıp oldum kızlar bebıse gecmez demı zaten onunda burnu tıkalı gıbı bırde gozu akıyor sureklı damla verdı doktor gozu ıcın resmen her gune bır hastalık yazmıslar. Kısın dogursam ne olacak acaba
Bende hasta olmustum oglumda hatta hastayken dogurdum maske kullan canim ben bulastirmadan atlatmistim korkma bulasmaz bolca emzir bebisi

Bak yaaaa deli ediyolar vallahi kul hakkina da giriuolar lohusa bininsani bu kadar uzerek bence neyse daha fazla ustune dusunmek istemiyorum simdilik heesey yolunda

Lohusa anneler hepiniz etrafinizdan sikayetcisiniz. Cok haklisiniz insanlar cok anlayissiz sanmayin ki sutunuz olsalar suscaklar benim kvdem sutun besleyici degildir bile dedi yani sutun yoksa yok derler varsa besleyici degildir der derlerde derler takmayin kafaniza. Birde benim sutum duvara fiskiriyordu diyen kesim var. Sonracigima icerken boguluyordu o kadar sutum vardi diyen kesim var. Yarisi yalan ve abartmadir. Bu isler biraz genetiktir. Ben sutum olsun diye mukemmel beslenirken 3 ogun makarna yiyen kuzenimin mis gibi sutu olurdu. Rahat birakin kendinizi mama vermek kogu birsey degil yok dedikce daha da cikmaza giriyor stres azaltiyor iyice sutum var diyin var olsun her anne kendi bebeginin mukemmel annesidir. Hepinizi kocaman opuyorum

Kızlar göğsümde süt dolu ve şiş ama bebek emmek istemiyor. Lansinoh manuel pompayla sağıyım dedin çok canım yandı bi işe yaramadı
Manuel pompa zordur mumkunse otomatik al. Cok dolduysa cok agirir ama sagmaya calis biraz bosalinca daha az acir bosaltmazsan daha kotu olur sik disini karart gozunu sag

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…