2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar anca yazabiliyorum
Öncelikle iyi bayramlar geçen bayram miniklerimiz bu bayram yanımızda olucak diyorduk şimdi çok şükür birçoğumuzun yanında. İnşallah vaktiyle sağlıkla tüm annelerimiz kucaklarına alır bebişlerini.
Şimdi gelelim bebeğimin hikayesine
Cuma günü 40+5 te doktor muayene etti ve suni sancı için bebeğin yukarıda olduğuna ve kilosunun fazla olduğuna karar verdi. Sezeryanla alma kararı aldı ve o gün 10.30 da sezeryana girdim. 10.41 de oğlumuz Ömer Aliyi yanağıma kondurdular spinal anestezi ile Doğum oldu. İğne gerçekten küçüktü ve çok hissetmedim. Hemen ayaklarım uyuşmaya başladı. Ben ameliyat başlamadan ekipten birinde fotoğraf çekerler mi diye rica ettim. Doğduğu zaman resmimizi çektiler. Muayene sonrası Oğlumu alıp önden çıkardılar odamıza götürmüşler. O süre bir türlü geçmedi ben sürekli benim işim ne zaman bitecek diye sordum Odaya gittiğim an kavuştuğumuz an çok güzeldi.
Şimdi evimizdeyiz çok şükür ağrılarım var ama tabi geçicek. Sezeryan yapan anneler ne zaman tam olarak yatarken kalkerken bebeği alırken canım acımayacak ?
Biz çok şükür aldık kucağımıza rabbim hepimizin yavrusunu korusun. Tüm anneler kolay doğumlar ile kucaklarına alsın yavrularını

Ben doğduğundan bu zamana kadar emziriyodum sarılık oldu doktor sütün güzel yarıyo bebeğe ama tedavi amaçlı mama başlamamız gerekiyo 15 gün falan mama içir dedi 4 5 gündür veriyorum hemen ay mama nası yaramış çocuğa oldu bu zamana kadar verdiğim süt yaramamış oldu şaka gibi insanlar var yaaa

zaten su sutun yaramiyo lafi en gicik gittigim laf
Allah teala bizim bebgimiz icin ne lazimsa zaten icimde mutlaka vardir noye yaramasin
bebegin kendi annesinim sutu yaramayacak ne yarayack
ay gicik oldum kimi bebbek 1 kilo alir ayda kimi yarim kilo
zaten az geldigini anlamak icin en az yanlis hqtirlqmiyorsam yarim kilo ve usti aylik almasi gerekoyir
illa her bbk bi kilo alaack her ay tombis olack diye biseymi var

Allahim bi hafta kalfi artik sancim gelsede bayramin 4.gunu bebisim gelse ya rabimmmm
bizim minikler inatci cikti tatlim.
annem ‘akilli benim torunum, bayraminizi karistirmiim dedi bekledi bayramin gecmesini’ dedi.
e iyi cok akilliysa bayramin ilk gunu gecti geliversin artik dimi
ben vazgectim ama artik, gelsin cabasina girmiyorum saldim cayira.

Dogum için bişey dediler mi canim yoksa daha bekleyecek misin benim de 40 hafta dolmak üzere yarın gidecem acile
Bayram olduğu için doktorla görüşmedim ebeler ilgilendi sadece. Herhangi bir sıkıntı olursa gel dediler. Eğer olmazsa da perşembe günü yatışımı yapacaklarmış. Suni sancı denerler sanırım o zaman

O tipler hic bitmiyor canim bitmeyecek. Insanlarda hep kiyaslama seninki dis cikarmadi mi gulmedi mi konusmadi mi neden yurumuyor aaaa hala bez mi kullaniyorsun kv deme gore kotu bir anneyim oglum hala tam olarak konusmuyor zor yemek yiyor ve bezine yapiyor diye onun tum cocuklari bunlari 1.5 yasinda yapmis. Yani hihi evet diyip yoluna bak

Hiii yaramiyormus sulu olurmus kimininki. Gel agzina kurekle yapistir bir tane. Hihi diyip bildiginizi okuyun kizlar hani derler ya bir kulagimdan girdi digerinden cikti. Aynen oyle

Aynı cümleler bugün benim bebiş içinde söylendi bende artık bekleyip kendimi strese sokmuyorum niye gelmiyor diye saldım bende çayıra

Tam anlamıyla 10.cu gün itibariyle hareketler daha iyi olur cnm..gerçi benim.bu sefer daha erken oldu

Tecrubeli anneler bir sorum var. Korse kullanimi sizce ise yariyor mu? Ilk dogumda kullanmamistim. Gobegim falan sarkmadi ama eskisi gibi dümdüz de degildi. Hafif gazim var gibiydi. Zaten 8 ay sonra hamile kaldim tekrar. Sonra duzelir miydi bilemiyorum. Simdi taksam mi kararsizim. Ilkinde doktorum gerek yok demisti ama bazi doktorlar da gerek var diyor sanırım burda okuduğum kadariyla. Sizin yorumunuza gore yarin alicam. Cok kararsızım.acaba kaslari tembellestiriyor mu yoksa en bastan organlari sıkıp duzene mi sokuyor?

sonucu değiştirmez ama hızlı olur canım. Hani kalacaksa kalır kalmayacaksa kalmaz. Ama atıyorum 4 ayda toparlanacaksa korse ile kısa sürede toplar. Ben taktım iyi oldu en azından duruşumu düzeltti.

Kızlar göğsümde süt dolu ve şiş ama bebek emmek istemiyor. Lansinoh manuel pompayla sağıyım dedin çok canım yandı bi işe yaramadı
Memeler çok sis ve sert okunca bebek ememiyo almiyo dogal olarak. ilik dusta masaj yapip sagabilirsin. sicak havlu koyup sonra masaj yapip sagabilirsin. Ben ilk 1 hafta manuel pompayla sagdim sis ve yumru yumru olmustu memelerim. masaj yapmak lazim oncesinde. Bu video benm cok isime yaradi tavsiye ederim

Benm 17 gun oldu dogum sezaryen oldum 10.gun korse takmaya basladim cok faydasini gordum 2 gunde karnimi toparladi bi de sıkıca sardigi icin gobegi beli daha rahat hareket ettim. Gunde 3 4 saat takiyorum max.

Hanımlar burda hastanede emzirme uzmanları var ben de yanımda taşımak için manuel pompa alayım dedim. Kesinlşkle eve sokma o aletleri dedi. Çok beter yapıyormuş, mastit sebebi dedi izin vermedi bana. Sağmak için hastane tipş cihaz kiralayın ilk etapta. Özrllikle medela aşırı başarılı. Kanallarınızı açın önce. Sonra idame için normal ev tipilere manuellere baksrsınız.

Walla afronun sicak hawlu onerisiyle suan ben cocugu direkt emziriyorum.Allahbrazi olsun oedan buraya yetisti

Bana da söylendi aynıları akıllı bebek üç gün daha beklicek bayramı bitirtcek annesine falan Sanki ben istiyorum bayramı onsuz bitirmeyialla alla
Aynı cümleler bugün benim bebiş içinde söylendi bende artık bekleyip kendimi strese sokmuyorum niye gelmiyor diye saldım bende çayıra

ay kizlar dun ankaraya geloyorduk yolda
karnimin alt tarifina ve vajina tarafina soddetli bi.agru girdi arabada son yarim saat kan ter icinde kaldim esim diyo. hastaneye godelim diye
bende bi eve gecelim gecmezse gideriz dedim eve gelince o siddetli agri gecti
doguruyom zannettim birden
illa belden mi.girmesi sartti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…