- 7 Temmuz 2019
- 2.577
- 4.843
- 63
Gunaaydin kizlar!!
P Pisay haha benimkide gelmiyooooama sezeryana dogru ilerlemiyorum canim. bu hafta gelcek benim minigim Allahin izniyle, suni sanciya birakmiicak oglum eminim ondan.
ps; agri sizi tavan. ozellikle sag kasigim bacagimi az kaldi birakicak, biraksa da agrisindan kurtulsam.
ps2: gobegin altindaki cizgiden bahsedilmistiya, hani su yatay olan gobekle vajina baslangici arasindaki ‘kat’, gittikce duzlesiyo. sonunda anladim ne denilmek istenildiginiiniyo minik belli ki insallah kanaldadir (yarin doktor soyler artik neyin ne oldugunu).
tenimizde olusan gogus altinda baslayan asagiya dogru inen koyu renk cizgi ise gobek deligi alti kisminda cok cok azaldi silinmek uzere.
sabir ve gayret kizlar, sayili gunlerimiz kaldi ♥
bu cati darligi olayini doktoruma sordum (almanyadayim malum) agustos annelerinde heeeerkes onu konustugundan, kadin ben sanki çince bi soru sormusum gibi bakti suratima. nasil bi olaysa o cati genisligi/darligi, burda kontrol edilmiyo.Ben mecburen ilerliyorum sezaryene çünkü çatımda darlık var. Ancak kendi kendine gelirse normal olma ihtimali varmış. Suni sancı ile falan denersek vakum yapmak lazım olabilirmiş ona da hiç gerek yok dedi doktor. Bakalım perşembeye kadar gelmezse sezaryen planlayacaz mecbur
Benimde dün akşam belimde sancı oldu aya kalkınca aşa bölgede olan ağrı acı oturduğum yerde de oldu belki benimde yaklaşmıştır öyle belirgin sancim ağrım falan bugüne kadar hiçcc olmadı dünkü de sancı degildi ama belime giren sanciydi gobegin inmeye başlamış diyo gorenlerde bilemiyorumGunaaydin kizlar!!
P Pisay haha benimkide gelmiyooooama sezeryana dogru ilerlemiyorum canim. bu hafta gelcek benim minigim Allahin izniyle, suni sanciya birakmiicak oglum eminim ondan.
ps; agri sizi tavan. ozellikle sag kasigim bacagimi az kaldi birakicak, biraksa da agrisindan kurtulsam.
ps2: gobegin altindaki cizgiden bahsedilmistiya, hani su yatay olan gobekle vajina baslangici arasindaki ‘kat’, gittikce duzlesiyo. sonunda anladim ne denilmek istenildiginiiniyo minik belli ki insallah kanaldadir (yarin doktor soyler artik neyin ne oldugunu).
tenimizde olusan gogus altinda baslayan asagiya dogru inen koyu renk cizgi ise gobek deligi alti kisminda cok cok azaldi silinmek uzere.
sabir ve gayret kizlar, sayili gunlerimiz kaldi ♥
bizim minikler inatci cikti tatlim.
annem ‘akilli benim torunum, bayraminizi karistirmiim dedi bekledi bayramin gecmesini’ dedi.
e iyi cok akilliysa bayramin ilk gunu gecti geliversin artik dimi
ben vazgectim ama artik, gelsin cabasina girmiyorum saldim cayira.
Çok teşekkür ederimAnalı babalı büyütsün sağlık li bi şekilde inşallah.gozunuz aydin
Günaydın kızlar.Herkes iyidir umarım.Bayramın 1.günü kimse doğum yapmadı haraldeBende sürekli hareket halindeyim evde ama bizim kızın pek geleceği yok gibi ,keyfi yerinde Dün akşam ananesi ve teyzesi geldi ,artık rahatça gelebilir kızım Tekrar dan herkesin kurban bayramı mübarek olsun.Rabbim hepimize tekrarlarını göstersin İnşAllah.
İnşallah çok teşekkür ederimGözünaydın cAnım, Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah❤
Arkadaşlar merhaba.3. Gun bugun idrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım. Bugun yanma basladı idrarda ama dun ve oncekı gun vajına acayip yanıyo kenarları. Kaşıntı gelıyo sanki. Sımdıye kadar hıc olmadı bıde camasır ın tam kenar yerıne gelıyo pişik olmusum sanırım yanıyom fena. O bölgemı koparasım gelıyo sankı o derece kasıntı yanma. Yanma daha cok.
Bu arada aklıma takılan beyaz akıntım oluyodu bıde gecen haftalar idrar kacırmaya baslamıstım ve gunluk ped kullanmaya basladım. Kotex ince olandan. O da parfümlü cıktı. Ben hep normal olanı alırdım pamuklu daha iyiydi hıc sorun yasamadım dı. Ama bu sefer bulamadım ince aldım. 1 hafta hergun kullandım o pişik yapmıs yada alerji yapmıs olabılır mı. Dr gıdıcem ınsallah acile. Kurban işleri bugun bitiyo onları da yerlestırelım ancak oyle gıdebılcem. Yardım lutfen kızlar. Dr a gidene kadar Bı sıkıntı olmaz demi bebegıme
Canım cok sagol. Hep normalin alırdım ara ara kullanirdım.bu sefer aynı marka ince olandan bulabildim hıc kalmamıs. Ondan Baska bısey den süphelenmıyorum. Dısarda wc ye gitmek zorunda kalınca normal wc kullanıp temızlıge de dıkkat edıyorum. Suan bıle zor oturuyorum. Gece uyandımmı wc ıcın 1 saat kesınlıkle uyuya mıyorum dun 12 de agladım dayanamıyorum dıye. Yanıyo.bazi gunluk pedler bende de alerjik reaksiyon veriyo, hep kullandigimin disina cikmiyorum o yuzden. ped kullanimini acilen birak. kasinti icinde mentol jeli sur, kasinmayi alsin ki daha beter olmasin. doktora gitsen bile beklemen gerekecek etkisinin gecmesinin.
Sudocrem ıle bepanten ın pısık kremleri var. Sanki serın serın krem sursem ıyı gelcek ama ne olur ne olmaz korktum sürmeye. İç kısmı da yanıyo cunku dısı da. 11 gun once agdaya gıttım ama o etki eder mı bilmiyorum 3. Gun bugun. Ve bugun idrarda da yanma basladı 4 litre su içiyorum her gunbazi gunluk pedler bende de alerjik reaksiyon veriyo, hep kullandigimin disina cikmiyorum o yuzden. ped kullanimini acilen birak. kasinti icinde mentol jeli sur, kasinmayi alsin ki daha beter olmasin. doktora gitsen bile beklemen gerekecek etkisinin gecmesinin.
Benimde hamileliğin son günlerinde enfeksiyon ve akintim çok olmuştu Dr antibiyotik başladı tam geçmeden doğum yaptım normal doğum oldu, Dr vajinal varisimin olduğunu ve bu nedenle enfeksiyon ve akıntının geçmediğini söyledi. Ama şükür doğumdan sonra kaşıntı vs bişey kalmadı su an için. Çok geçmiş olsun bu arada. Sağlıcakla kucağına alırsın isallah yavrunuArkadaşlar merhaba.3. Gun bugun idrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım. Bugun yanma basladı idrarda ama dun ve oncekı gun vajına acayip yanıyo kenarları. Kaşıntı gelıyo sanki. Sımdıye kadar hıc olmadı bıde camasır ın tam kenar yerıne gelıyo pişik olmusum sanırım yanıyom fena. O bölgemı koparasım gelıyo sankı o derece kasıntı yanma. Yanma daha cok.
Bu arada aklıma takılan beyaz akıntım oluyodu bıde gecen haftalar idrar kacırmaya baslamıstım ve gunluk ped kullanmaya basladım. Kotex ince olandan. O da parfümlü cıktı. Ben hep normal olanı alırdım pamuklu daha iyiydi hıc sorun yasamadım dı. Ama bu sefer bulamadım ince aldım. 1 hafta hergun kullandım o pişik yapmıs yada alerji yapmıs olabılır mı. Dr gıdıcem ınsallah acile. Kurban işleri bugun bitiyo onları da yerlestırelım ancak oyle gıdebılcem. Yardım lutfen kızlar. Dr a gidene kadar Bı sıkıntı olmaz demi bebegıme
Ben de amerikadayım burda dsia yok oyle birsey. Çok büyük bir dert olmadıkça normsl doğum zorluyorlar.bu cati darligi olayini doktoruma sordum (almanyadayim malum) agustos annelerinde heeeerkes onu konustugundan, kadin ben sanki çince bi soru sormusum gibi bakti suratima. nasil bi olaysa o cati genisligi/darligi, burda kontrol edilmiyo.
hakkimizda hayirlisi canim onemli olan bebeklerimize saglik sihhatle kavusmamiz ♥
Canım cok sagol. Hep normalin alırdım ara ara kullanirdım.bu sefer aynı marka ince olandan bulabildim hıc kalmamıs. Ondan Baska bısey den süphelenmıyorum. Dısarda wc ye gitmek zorunda kalınca normal wc kullanıp temızlıge de dıkkat edıyorum. Suan bıle zor oturuyorum. Gece uyandımmı wc ıcın 1 saat kesınlıkle uyuya mıyorum dun 12 de agladım dayanamıyorum dıye. Yanıyo.
Bu arada benim sıkıntılarım da günlük ped kullanırken başladı ve agdaya gittikten sonra cogaldiBenimde hamileliğin son günlerinde enfeksiyon ve akintim çok olmuştu Dr antibiyotik başladı tam geçmeden doğum yaptım normal doğum oldu, Dr vajinal varisimin olduğunu ve bu nedenle enfeksiyon ve akıntının geçmediğini söyledi. Ama şükür doğumdan sonra kaşıntı vs bişey kalmadı su an için. Çok geçmiş olsun bu arada. Sağlıcakla kucağına alırsın isallah yavrunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?