2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
doktorun verdigi kremlerde yine ayni.
hamileyiz mentol jelinin zarari olur mu bilemem ama tabiki.
doktoruma danisicam diyosun en dogrusu zaten, gecmis olsun, mumkunse (evet sacma gelecek) ama bol bi etek/elbise ama no kulod, havalansin.

yapacagim hastahanede suyun yeterliyse beslenme gelisimi iyise 42 ye kadar bekliyorlar bana oylr dedi:) doktorum
en a,indan cogunuzun nisani falan gelmis bebekler kanala bile inmis benim ki ucunda bakalim sonumuz ne olcak

Cokk sagolasın canım. Insallah benımde ve gecer. İlk defa oldu tüm hamilelik boyunca.

Canım sagolasın yaa. Ahh Ahh cok fena bir durum bu. Kurban işleri var Bı kısmı da bugune kaldı eşim halletsin oyle dr a gıdıcez nasıpse.

doktorun verdigi kremlerde yine ayni.
hamileyiz mentol jelinin zarari olur mu bilemem ama tabiki.
doktoruma danisicam diyosun en dogrusu zaten, gecmis olsun, mumkunse (evet sacma gelecek) ama bol bi etek/elbise ama no kulod, havalansin.
İnan yaptım bolll kapri gıbı penye altım vardı onu giydim ama gecmedı kilot degmesın havalansın istedım. Serın gelınce ohh diyosun eşimle ikimiz kurban isleri dr gidemedik. Bol su hikaye yanı. 4 litre içiyorum

Ben de amerikadayım burda dsia yok oyle birsey. Çok büyük bir dert olmadıkça normsl doğum zorluyorlar.
Çatı filan, bence bizim doktorların sezeryan doğuma bahanesi
sezeryan konusu turkiye de cok hassas, farkettim evet burda aynisi, sezeryan konusu konusulmuyor bile. cok agir problemler olusunca tabiki konu farkli.

isin acikcasi sezeryan olunca bir doktor bircok hastaya birden bakabiliyor. bir ebe bircok hastayla birden ilgilenebiliyor. planli programli sonucta. ve yani sezeryan normal dogumdan fiyat olarak cok daha uygun oluyor.
bi yerde anliyorum, memlekette okadar cok insan var ki..kisi basina daha az doktor/ebe dusuyordur belki?

ostanbulun drvlet hashaneleri heleki anadolu yakasi falan ana baba gunu yakinda kucak kucaga dogururZ:)

Allah bağışlasın canım analı babalı büyütsün inşallah

Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri.. Okudum doğuran var mı diye ama olmamış beklemeye devam ben de buhalimle dışarıdayım gelsin diye artık harekete geçtim hareket bereket bekleyenlere de hayırlı doğumlar nasip olsun güzel lohusalar içinizi ferah tutun dış etkenleri uzak tutun bebişlere odaklanın bol sütlü gazsız uykulu günleriniz olsun inşallah

Geçmiş olsun canım

Bana da dün gobegin az inmis diyen ve hic inmemis diyenler oldu. Bayramda goren cok oldu ya malum, bence de öyle inmedi ama buyudugunden yer cekimine boyun eğiyor
Oncelikle doktora gitmeden bir ilac kullanma lütfen. Hem hamilelikteki etkilerini bilemeyiz hem etken maddelerini hem aşil sorununu çözüp cozemeyeceklerini.

Gunluk ped yıllardır kullanmam, ph dengesini bozar ve hava aldirmaz.
Bir de doktora gidince idrar kacirmayi vs de sor bence.

gunaydin canim!! yazdim ki sana bu gune kadar en cok acitan flykick’ini yedim oglumun ciksin gorur o.

ayy benimde bi carsida dolanasim var salina salina penguen gibi. ama arabam yine esimde, burdan otobusle giderim (kocam duyarsa cok fena yapar), ordan taksiyle donerim diye dusundum. ama carsida sanci manci, su mu bisey olursa yanlizim. rezilligimi dusunmek istemiyorum bile. bana cesaret verdin gitsem mi

Bunu uyguladım gerçekten de işe yaradı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…