doktorun verdigi kremlerde yine ayni.Sudocrem ıle bepanten ın pısık kremleri var. Sanki serın serın krem sursem ıyı gelcek ama ne olur ne olmaz korktum sürmeye. İç kısmı da yanıyo cunku dısı da. 11 gun once agdaya gıttım ama o etki eder mı bilmiyorum 3. Gun bugun. Ve bugun idrarda da yanma basladı 4 litre su içiyorum her gun
Cokk sagolasın canım. Insallah benımde ve gecer. İlk defa oldu tüm hamilelik boyunca.Benimde hamileliğin son günlerinde enfeksiyon ve akintim çok olmuştu Dr antibiyotik başladı tam geçmeden doğum yaptım normal doğum oldu, Dr vajinal varisimin olduğunu ve bu nedenle enfeksiyon ve akıntının geçmediğini söyledi. Ama şükür doğumdan sonra kaşıntı vs bişey kalmadı su an için. Çok geçmiş olsun bu arada. Sağlıcakla kucağına alırsın isallah yavrunu
Canım sagolasın yaa. Ahh Ahh cok fena bir durum bu. Kurban işleri var Bı kısmı da bugune kaldı eşim halletsin oyle dr a gıdıcez nasıpse.Ben de amerikadayım burda dsia yok oyle birsey. Çok büyük bir dert olmadıkça normsl doğum zorluyorlar.
Çatı filan, bence bizim doktorların sezeryan doğuma bahanesi...
tatlım çok geçmiş.olsun üzüldüm bunları okuduğuma. ALLAH ŞİFA VERSİN
İnan yaptım bolll kapri gıbı penye altım vardı onu giydim ama gecmedı kilot degmesın havalansın istedım. Serın gelınce ohh diyosun eşimle ikimiz kurban isleri dr gidemedik. Bol su hikaye yanı. 4 litre içiyorumdoktorun verdigi kremlerde yine ayni.
hamileyiz mentol jelinin zarari olur mu bilemem ama tabiki.
doktoruma danisicam diyosun en dogrusu zaten, gecmis olsun, mumkunse (evet sacma gelecek) ama bol bi etek/elbise ama no kulod, havalansin.
sezeryan konusu turkiye de cok hassas, farkettimBen de amerikadayım burda dsia yok oyle birsey. Çok büyük bir dert olmadıkça normsl doğum zorluyorlar.
Çatı filan, bence bizim doktorların sezeryan doğuma bahanesi
ostanbulun drvlet hashaneleri heleki anadolu yakasi falan ana baba gunu yakinda kucak kucaga dogururZ:)sezeryan konusu turkiye de cok hassas, farkettimevet burda aynisi, sezeryan konusu konusulmuyor bile. cok agir problemler olusunca tabiki konu farkli.
isin acikcasi sezeryan olunca bir doktor bircok hastaya birden bakabiliyor. bir ebe bircok hastayla birden ilgilenebiliyor. planli programli sonucta. ve yani sezeryan normal dogumdan fiyat olarak cok daha uygun oluyor.
bi yerde anliyorum, memlekette okadar cok insan var ki..kisi basina daha az doktor/ebe dusuyordur belki?
Allah bağışlasın canım analı babalı büyütsün inşallahİyi bayramlar güzel anneler
8 agustosta bende kızımı kucağıma aldım. Berbat geçen 3 haftanin ardindan tek ilacim o olabilirmis onu anladim❤ Spinal sezeryan ile dunyaya geldi kuzum. Doguma 1 gun kalan kan degerleri dusuk oldugu icin genel olabilirsin dedi doktorum o an oturup onunde aglamamak icin kendimi zor tuttum. Normal dogum isterken zorunlu sezeryan karari verildi spinal isterkende genele alinacagi fikri nedense cok agir geldi bana ama sonradan yapilan ek testlerle anestezi doktoru spinal olur dedi ve iyiki oyle oldu kuzumun her anini gordum yasadim. Dusunen ama korkan arkadaslar varsa hic korkmaniza gerek yok emin olun her saniyesi deger.
Dogduktan sonra ameliyathanede ilk kontrollerinin ardindan yuzume yanagini koydular. O anin tarifi bende yok. Ben hayatimda bu kadar sicak, yumusak icimi eriten bi dokunus oldugunu hatirlamiyorum. Beni zorlayan sey titremek oldu. Resmen ameliyat boyunca ve sonrasinda odaya cikana kadar tir tir titredim. Hemsireler soguktan olmadigini vucutta yasanan su kaybinin ve bi anda dusen hormonlarin sebep oldugunu soylediler. Odaya gelince minigimi yanima getirdiler ve kucagima aldigimda titremeden eser kalmadi❤ İlk 1 2 kalkis biraz zor oluyor ama sonrasinda kendi isinizi gorebiliyorsunuz.
Ben 3 gun oncesine donup baktigimda hep biseyleri gulumseyerek hatirliyorum. İnsallah burdaki herkes gonlundeki gibi guzel gulumseyerek hatirlayacagi dogum yapar. Yazilan cizilendende etkilenmeyin. Her dogum ayri ve cok ozel bence
Herkesın grıp olası tutmus evde valla hasta olmamısı buyuk sans olacak gıbıBende hasta olmustum oglumda hatta hastayken dogurdum maske kullan canim ben bulastirmadan atlatmistim korkma bulasmaz bolca emzir bebisi
İnşallah canım kısa sürede toparlanırım ben deTam anlamıyla 10.cu gün itibariyle hareketler daha iyi olur cnm..gerçi benim.bu sefer daha erken oldu
Geçmiş olsun canımArkadaşlar merhaba.3. Gun bugun idrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım. Bugun yanma basladı idrarda ama dun ve oncekı gun vajına acayip yanıyo kenarları. Kaşıntı gelıyo sanki. Sımdıye kadar hıc olmadı bıde camasır ın tam kenar yerıne gelıyo pişik olmusum sanırım yanıyom fena. O bölgemı koparasım gelıyo sankı o derece kasıntı yanma. Yanma daha cok.
Bu arada aklıma takılan beyaz akıntım oluyodu bıde gecen haftalar idrar kacırmaya baslamıstım ve gunluk ped kullanmaya basladım. Kotex ince olandan. O da parfümlü cıktı. Ben hep normal olanı alırdım pamuklu daha iyiydi hıc sorun yasamadım dı. Ama bu sefer bulamadım ince aldım. 1 hafta hergun kullandım o pişik yapmıs yada alerji yapmıs olabılır mı. Dr gıdıcem ınsallah acile. Kurban işleri bugun bitiyo onları da yerlestırelım ancak oyle gıdebılcem. Yardım lutfen kızlar. Dr a gidene kadar Bı sıkıntı olmaz demi bebegıme
Bana da dün gobegin az inmis diyen ve hic inmemis diyenler oldu. Bayramda goren cok oldu ya malum, bence de öyle inmedi ama buyudugunden yer cekimine boyun eğiyorBenimde dün akşam belimde sancı oldu aya kalkınca aşa bölgede olan ağrı acı oturduğum yerde de oldu belki benimde yaklaşmıştır öyle belirgin sancim ağrım falan bugüne kadar hiçcc olmadı dünkü de sancı degildi ama belime giren sanciydi gobegin inmeye başlamış diyo gorenlerde bilemiyorumhadi inşallah diyorum bı haftadır beyaz yoğun akintim var bide
Oncelikle doktora gitmeden bir ilac kullanma lütfen. Hem hamilelikteki etkilerini bilemeyiz hem etken maddelerini hem aşil sorununu çözüp cozemeyeceklerini.Arkadaşlar merhaba.3. Gun bugun idrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım. Bugun yanma basladı idrarda ama dun ve oncekı gun vajına acayip yanıyo kenarları. Kaşıntı gelıyo sanki. Sımdıye kadar hıc olmadı bıde camasır ın tam kenar yerıne gelıyo pişik olmusum sanırım yanıyom fena. O bölgemı koparasım gelıyo sankı o derece kasıntı yanma. Yanma daha cok.
Bu arada aklıma takılan beyaz akıntım oluyodu bıde gecen haftalar idrar kacırmaya baslamıstım ve gunluk ped kullanmaya basladım. Kotex ince olandan. O da parfümlü cıktı. Ben hep normal olanı alırdım pamuklu daha iyiydi hıc sorun yasamadım dı. Ama bu sefer bulamadım ince aldım. 1 hafta hergun kullandım o pişik yapmıs yada alerji yapmıs olabılır mı. Dr gıdıcem ınsallah acile. Kurban işleri bugun bitiyo onları da yerlestırelım ancak oyle gıdebılcem. Yardım lutfen kızlar. Dr a gidene kadar Bı sıkıntı olmaz demi bebegıme
gunaydin canim!! yazdim ki sana bu gune kadar en cok acitan flykick’ini yedim oglumunGünaydın güzel annelerve tatlı bebişleri.. Okudum doğuran var mı diye ama olmamış beklemeye devam ben de buhalimle dışarıdayım gelsin diye artık harekete geçtim hareket bereket bekleyenlere de hayırlı doğumlar nasip olsun güzel lohusalar içinizi ferah tutun dış etkenleri uzak tutun bebişlere odaklanın bol sütlü gazsız uykulu günleriniz olsun inşallah
Olabilir benimde inmiş gibi geliyo ama çok fazla değil dediğin gibi agirlastikca mecbur asada da yer kaplıyo bebislerBana da dün gobegin az inmis diyen ve hic inmemis diyenler oldu. Bayramda goren cok oldu ya malum, bence de öyle inmedi ama buyudugunden yer cekimine boyun eğiyor
Bunu uyguladım gerçekten de işe yaradı:)Memeler çok sis ve sert okunca bebek ememiyo almiyo dogal olarak. ilik dusta masaj yapip sagabilirsin. sicak havlu koyup sonra masaj yapip sagabilirsin. Ben ilk 1 hafta manuel pompayla sagdim sis ve yumru yumru olmustu memelerim. masaj yapmak lazim oncesinde. Bu video benm cok isime yaradi tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?