Gitme gitme kız tek Allah senigunaydin canim!! yazdim ki sana bu gune kadar en cok acitan flykick’ini yedim oglumunciksin gorur o.
ayy benimde bi carsida dolanasim var salina salina penguen gibi. ama arabam yine esimde, burdan otobusle giderim (kocam duyarsa cok fena yapar), ordan taksiyle donerim diye dusundum. ama carsida sanci manci, su mu bisey olursa yanlizim. rezilligimi dusunmek istemiyorum bile. bana cesaret verdin gitsem mi
vallahi yalan degil tam sana mesaj yazmaya basladim, ikinci kez bagirttirdi beni yine bi tekmeyle. bu sipa napiyo yaaGitme gitme kız tek Allah seniyolda doğurma ben annemlere takılıyorum yalnız gezmek no
Gecmis olsun benmde bi ara kaşıntı ve sivilce gbi şeyler çıkmıştı o bölgemde ben travazol krem ve fitil kullandım travazol krem kaşıntıya ve pisige çok iyi geliyor deneyebilirsinArkadaşlar merhaba.3. Gun bugun idrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım. Bugun yanma basladı idrarda ama dun ve oncekı gun vajına acayip yanıyo kenarları. Kaşıntı gelıyo sanki. Sımdıye kadar hıc olmadı bıde camasır ın tam kenar yerıne gelıyo pişik olmusum sanırım yanıyom fena. O bölgemı koparasım gelıyo sankı o derece kasıntı yanma. Yanma daha cok.
Bu arada aklıma takılan beyaz akıntım oluyodu bıde gecen haftalar idrar kacırmaya baslamıstım ve gunluk ped kullanmaya basladım. Kotex ince olandan. O da parfümlü cıktı. Ben hep normal olanı alırdım pamuklu daha iyiydi hıc sorun yasamadım dı. Ama bu sefer bulamadım ince aldım. 1 hafta hergun kullandım o pişik yapmıs yada alerji yapmıs olabılır mı. Dr gıdıcem ınsallah acile. Kurban işleri bugun bitiyo onları da yerlestırelım ancak oyle gıdebılcem. Yardım lutfen kızlar. Dr a gidene kadar Bı sıkıntı olmaz demi bebegıme
alemsin:)kizlar, dun sabah bayram kahvaltisini kacta yapicaz diye bizim ailenin grubuna mesaj atayim derken seytanligim tuttu, netten bi yenidogan esmer bi bebis fotosu buldum (amatorce cekilmis bi foto), gruba attim altina da ‘kahvaltinizi edin, sonra buraya gelin bekliyoruz’ diye.
ablam kardeslerim okadar sevinc dolu mesajlar atti ki, bi yandan kahkaha atiyorum diger yandan cok duygulandim agliyorum. ‘saka yaptim kacta yapicaz kahvaltiyi’ diyince duydugum kufurleri soylemiimay benim hormonlar fena.
sabah annemle yazistik. bisuru moral verici seyler yazdi. dun eve ben rahat edemedigimden erken donduk, akli kaldi bende biliyorum. annem benden cok korkuyor, farkettirmedigini dusunsede elbette farkediyorum buda beni ekstra duygusal yapiyo. ben kesin dogum boyunca agliicam. kesin. ooof
ada ada guzel anne.sen dogur arkandan geliyom:)Yarın takvimim silinir heralde biz çok merak ediyoruz ama bu kız bizi hiç merak etmiyorhiçbir belirtim olmadı 40 hafta doldu karnım da inmedi bugün acilde kontrole perşembe de artık doktorda son kontrole gideriz
senin kanala inmismis onu dojtordan baskasi anlayama, canim sen bugun bir sor usg bir baksinYarın takvimim silinir heralde biz çok merak ediyoruz ama bu kız bizi hiç merak etmiyorhiçbir belirtim olmadı 40 hafta doldu karnım da inmedi bugün acilde kontrole perşembe de artık doktorda son kontrole gideriz
gunaydin canim!! yazdim ki sana bu gune kadar en cok acitan flykick’ini yedim oglumunciksin gorur o.
ayy benimde bi carsida dolanasim var salina salina penguen gibi. ama arabam yine esimde, burdan otobusle giderim (kocam duyarsa cok fena yapar), ordan taksiyle donerim diye dusundum. ama carsida sanci manci, su mu bisey olursa yanlizim. rezilligimi dusunmek istemiyorum bile. bana cesaret verdin gitsem mi
ooooo oo bebek ciktiktan sonra:) yeniden dogdummm ben diyecenValla ben arabasız değilim şu an ama çıkmadığım bir gün yok. Hemen pert oluyor olsam da bayramda memlekete gidememenin acısını çıkarıyorum.
Ya ben doğuran annelere bir şey sormak istiyorum. Doğduktan sonra uykusuzluk muykusuzluk tamam ama fizyolojik bir rahatlama oluyor mu? Yani bu yürürken sallanma, yatakta kıpırdarken inleme, sağdan sola dönerken halter kaldırıyormuş gibi zorlanma durumları geçiyor mu?Normal bir insana dönüşecek miyiz?
Dikkat edin hastayken opurmeyin evi iyi havalandirin bir sey olmaz insallah. Sizde yakin temas sirasinda maske takin ben oyle yapmistim ocak ayiydi oglum dogdugunda ve evde herkes sirayla grip oldu ama ogluma bulastirmadan atlattik insallah bulasmaz.Herkesın grıp olası tutmus evde valla hasta olmamısı buyuk sans olacak gıbı
Hani bi laf var ya Allah kurtarsin diye gerçekten kurtuluyorsun bütün o sıkıntılardan. Eski bedenine kavuşmak çok güzel gerçektenValla ben arabasız değilim şu an ama çıkmadığım bir gün yok. Hemen pert oluyor olsam da bayramda memlekete gidememenin acısını çıkarıyorum.
Ya ben doğuran annelere bir şey sormak istiyorum. Doğduktan sonra uykusuzluk muykusuzluk tamam ama fizyolojik bir rahatlama oluyor mu? Yani bu yürürken sallanma, yatakta kıpırdarken inleme, sağdan sola dönerken halter kaldırıyormuş gibi zorlanma durumları geçiyor mu?Normal bir insana dönüşecek miyiz?
arada eglenmek te lazim durumumuzla:))alemsin:)
cikmakta sorun yok ama yanliz cikmaya cok cesaretim yok.Valla ben arabasız değilim şu an ama çıkmadığım bir gün yok. Hemen pert oluyor olsam da bayramda memlekete gidememenin acısını çıkarıyorum.
Oglum kac gundur benimle evde bende bugun onu kum havuzuna goturecegim esim calisiyordu bayramda benimde gozum yemiyor ama bir cesaret goturcem oglumada bayram olsun simdi oglen uykusundagunaydin canim!! yazdim ki sana bu gune kadar en cok acitan flykick’ini yedim oglumunciksin gorur o.
O kisiden kisiye degisen bir durum tatlim. Ben bir haftada cok iyi olmustum evimi falan supuruyordum kiminin cok daha uzun suruyor hatta bir arksasimin ilki cok rahatti ikincide cok cektim demisti yani bunyeye hatta ddoguma gore degisiyor cokmu agriniz varSezeryan anneleri tam olarak ne zaman geçiyo bu ağrı sızı
Normal insanın nasıl olduğunu unuttum. Sanki hep gobegim vardi ve karin kaslarimi kullanamiyordum. Gecen sene de hamileydim, kisin da ilkbaharda da hamileydim. Mevsimler gecti hala hamileyim.Valla ben arabasız değilim şu an ama çıkmadığım bir gün yok. Hemen pert oluyor olsam da bayramda memlekete gidememenin acısını çıkarıyorum.
Bu ara banyoya girecegimde evde yalniz olmaktan cekiniyorum nedense. Halbuki dusmedim hiç, bir sey de olmayacak ama nedensearada eglenmek te lazim durumumuzla:))
cikmakta sorun yok ama yanliz cikmaya cok cesaretim yok.
haha, doguran annelere sordugun soruyu gecenlerde bende sordum
bi rahatlama kesinlikle oluyomus, e hadi insallah
Aynen guxelim cok dha dinc oluyosun ve sona ulasmanin verdigi haz war... Ben sahsim adina konusim hamileligi sewemedim bu dha iyi zorluk ttabii ki war ama mukemmel bi his tarifi yok resmen tapiyosun cocuga ve her seye gucun oluyoValla ben arabasız değilim şu an ama çıkmadığım bir gün yok. Hemen pert oluyor olsam da bayramda memlekete gidememenin acısını çıkarıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?