2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gitme gitme kız tek Allah seni yolda doğurma ben annemlere takılıyorum yalnız gezmek no

Gitme gitme kız tek Allah seni yolda doğurma ben annemlere takılıyorum yalnız gezmek no
vallahi yalan degil tam sana mesaj yazmaya basladim, ikinci kez bagirttirdi beni yine bi tekmeyle. bu sipa napiyo yaa
yok anam ben bu tekmelerle nereye gidiyorum! netflixte yeni bi diziye basladim izlemeye devam hadi oglum tekme olarak degilde sanci olarak bisiiler yap icerde goreyim seni

kizlar, dun sabah bayram kahvaltisini kacta yapicaz diye bizim ailenin grubuna mesaj atayim derken seytanligim tuttu, netten bi yenidogan esmer bi bebis fotosu buldum (amatorce cekilmis bi foto), gruba attim altina da ‘kahvaltinizi edin, sonra buraya gelin bekliyoruz ’ diye.

ablam kardeslerim okadar sevinc dolu mesajlar atti ki, bi yandan kahkaha atiyorum diger yandan cok duygulandim agliyorum. ‘saka yaptim kacta yapicaz kahvaltiyi’ diyince duydugum kufurleri soylemiim ay benim hormonlar fena.
sabah annemle yazistik. bisuru moral verici seyler yazdi. dun eve ben rahat edemedigimden erken donduk, akli kaldi bende biliyorum. annem benden cok korkuyor, farkettirmedigini dusunsede elbette farkediyorum buda beni ekstra duygusal yapiyo. ben kesin dogum boyunca agliicam. kesin. ooof

Gecmis olsun benmde bi ara kaşıntı ve sivilce gbi şeyler çıkmıştı o bölgemde ben travazol krem ve fitil kullandım travazol krem kaşıntıya ve pisige çok iyi geliyor deneyebilirsin

alemsin:)

Yarın takvimim silinir heralde biz çok merak ediyoruz ama bu kız bizi hiç merak etmiyor hiçbir belirtim olmadı 40 hafta doldu karnım da inmedi bugün acilde kontrole perşembe de artık doktorda son kontrole gideriz
senin kanala inmismis onu dojtordan baskasi anlayama, canim sen bugun bir sor usg bir baksin

Valla ben arabasız değilim şu an ama çıkmadığım bir gün yok. Hemen pert oluyor olsam da bayramda memlekete gidememenin acısını çıkarıyorum.

Ya ben doğuran annelere bir şey sormak istiyorum. Doğduktan sonra uykusuzluk muykusuzluk tamam ama fizyolojik bir rahatlama oluyor mu? Yani bu yürürken sallanma, yatakta kıpırdarken inleme, sağdan sola dönerken halter kaldırıyormuş gibi zorlanma durumları geçiyor mu? Normal bir insana dönüşecek miyiz?

ooooo oo bebek ciktiktan sonra:) yeniden dogdummm ben diyecen

Herkesın grıp olası tutmus evde valla hasta olmamısı buyuk sans olacak gıbı
Dikkat edin hastayken opurmeyin evi iyi havalandirin bir sey olmaz insallah. Sizde yakin temas sirasinda maske takin ben oyle yapmistim ocak ayiydi oglum dogdugunda ve evde herkes sirayla grip oldu ama ogluma bulastirmadan atlattik insallah bulasmaz.

Hani bi laf var ya Allah kurtarsin diye gerçekten kurtuluyorsun bütün o sıkıntılardan. Eski bedenine kavuşmak çok güzel gerçekten

arada eglenmek te lazim durumumuzla:))

cikmakta sorun yok ama yanliz cikmaya cok cesaretim yok.

haha, doguran annelere sordugun soruyu gecenlerde bende sordum
bi rahatlama kesinlikle oluyomus, e hadi insallah

Oglum kac gundur benimle evde bende bugun onu kum havuzuna goturecegim esim calisiyordu bayramda benimde gozum yemiyor ama bir cesaret goturcem oglumada bayram olsun simdi oglen uykusunda

Sezeryan anneleri tam olarak ne zaman geçiyo bu ağrı sızı
O kisiden kisiye degisen bir durum tatlim. Ben bir haftada cok iyi olmustum evimi falan supuruyordum kiminin cok daha uzun suruyor hatta bir arksasimin ilki cok rahatti ikincide cok cektim demisti yani bunyeye hatta ddoguma gore degisiyor cokmu agriniz var

Normal insanın nasıl olduğunu unuttum. Sanki hep gobegim vardi ve karin kaslarimi kullanamiyordum. Gecen sene de hamileydim, kisin da ilkbaharda da hamileydim. Mevsimler gecti hala hamileyim.
Ve herkesin kocama kilo vermesiyle ilgili iltifat edip genclestin demesi sinirime dokunmaya başladı. Tam onun verdiği kiloyu ben almışım, aile dışına mal cokarmayan insanlae gibi kilo toplamimiz degismesin diye ugrasmisim gibi.
arada eglenmek te lazim durumumuzla:))

cikmakta sorun yok ama yanliz cikmaya cok cesaretim yok.

haha, doguran annelere sordugun soruyu gecenlerde bende sordum
bi rahatlama kesinlikle oluyomus, e hadi insallah
Bu ara banyoya girecegimde evde yalniz olmaktan cekiniyorum nedense. Halbuki dusmedim hiç, bir sey de olmayacak ama nedense adam da diyor hem gitme diyorsun hem kapıyı kitliyorsun

Aynen guxelim cok dha dinc oluyosun ve sona ulasmanin verdigi haz war... Ben sahsim adina konusim hamileligi sewemedim bu dha iyi zorluk ttabii ki war ama mukemmel bi his tarifi yok resmen tapiyosun cocuga ve her seye gucun oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…