- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Sakin relax ol canım.boyle olmak zorundasın.2 çocuğunun da senin sabrına ihtiyacı var çünkü.. eminim bebisin de biseyi çıkmayacak sarilik biliyorsun her bebekte olan bisey..zaman la gecer inşallah hayırlısıyla..hepinize gunaydin.
dogum yapanlar gozunuz aydin..
diger arkadaslara sabir diliyorum..
ben ne yazik ki sabrimin sinandigi bir zamandan geciyorum. guzel kizimla her gun hastanedeyiz her gun kan aliyorlar yavrumdan. sarilik degeri duserken tekrar yukselise gecri ne yazik ki. anne sutu aldigi, kilo alimi iyi oldugu icin mama vs takviyesi yapmiyorlar. ileri tetkik istediler artik. dayanamiyorum. suan hassas o yuzden diye dusunmeyin ama 1 gun bile onemli karninizda. sirf gec kaliyor vs diye dusunerek dogum istemeyin derim. cunku ben suan o 1 gunluk farkin acisini cekiyorum. 37+6da aldilar. ben 38+0 olsun demistim. o bir gun yuzunden suan riskli gruba giriyor yavrum sarilikta ne yazik ki. bugun 11 gunluk ama bana 11 asir gibi geliyor gunler. tabi gelen gidenin de yorumlari vs beni deli etmeye yetiyor. ne diyim Allah beterinden saklasin...
at at gozumuz gonlumuz nst gorsunBenimkini hic atmiyim
Sarilik dediğin gibi her bebekte olan bisey..önce gözden başlar zaten sarilik sonra alın yanak yüze yayılır bu kadarı normal aslında..ne zaman sırtına falan iniyor o zaman değer yükselmiş oluyor iste o zaman mavi ışık veriyorlarCanim.gecmis olsun ama sen neler astin lutfen kwndini salma sarilik hepimizin problemi bizimkinde de suan sarilik var hatta dun sarilik icin kan aldilar biraz dusmus bikac gune yine alacaklar... Gozunun ici dahii sapsari... Maalesef hepimizin korkulu ruyasi ama dedigin gbi Allah beterinden saklasin
Geçen gün bende sancıyla gittim ama o nst ye yatınca sancım geciyo resmen rezil oluyorumben bu nst yi napiim simdi.
Eki Görüntüle 2298194
eklemeyi unutmusumm
seyi merak ediyorum, aksam asiri kasilmalarim sancilarim vardi, ama bu sabah yok. e makine dogal olarak olcmuyoda. aksam ki sanci sayilmiyo mu yani ozaman
valla hic sorma sinir oldum heeeBiz senle beraber dogurcazbenimde öyleydi dün ama bnm bugüne kadar hiç sancim olmadı nstde sancı çıktığında bile ben hissetmedim sen yine benden önce doğursun
sorma yaaa ben boyle anlasmamistim oglumla, kesin icerde zevkten dortkosedir anneye ters kose yaptim diyemassalah terremiz sancilar:) ben hic his ettemedigim halde 50 lerde
sormaaaaKizzz sen.naptinbeklicek minnosss
hahah diyorumya bizim sipalar bildigin egleniyo bizleGeçen gün bende sancıyla gittim ama o nst ye yatınca sancım geciyo resmen rezil oluyorumnasıl ya diyorum nasıl o kadar kasiliyodum şimdi niye durdu
Anammm rahmin.yumusadiysa gelir hadi gozun aydinnnn yavrumvalla hic sorma sinir oldum heeeaksamlari cok sert tutuyo sanci ama uzun surmuyo en fazla 1/1,5 saat araliklarla diye anlattim. doktor aksamlari olmasi cok iyi dedi, ayrica normal zaten dedi. cogu sanci aksam basliyor zaten dedi.
ay ben hemen dogsun istiyorum
sorma yaaa ben boyle anlasmamistim oglumla, kesin icerde zevkten dortkosedir anneye ters kose yaptim diye
sormaaaadur asagiya doktorun anlattiklarini yazicam, her an gelebilir dedi cok yumusamissin dedi
hahah diyorumya bizim sipalar bildigin egleniyo bizle
sen bunlarla dogururusun bence:)Bu en.sakin gidebilirsin dedigi nst digerlerini.silmisim 100 ustuydu onlar
insallah kuzum yaa! hazirsin dedi, hic acilman yok dedigindeki uzuntuyu hemencecik unuttumAnammm rahmin.yumusadiysa gelir hadi gozun aydinnnn yavrum
Emzik kullanıyor musun canımKızlar bebiş memede uyumaya alıştı beşiğe koyunca çıldırıyo. 1 dk emiyo 5 dk uyuyo. Bu halde ben de uyuyamıyorum gece 2 saat ya uyudum ya uyumadım. Nasıl olacak böyle bilmiyorum
Yuzu ve vucudunun ust trafi sari o yuzden doktor istedi canim yine yapilacak teget gecmis sekilde suanlik fototerapiyi... Gunese cikariyoruz cama aradaSarilik dediğin gibi her bebekte olan bisey..önce gözden başlar zaten sarilik sonra alın yanak yüze yayılır bu kadarı normal aslında..ne zaman sırtına falan iniyor o zaman değer yükselmiş oluyor iste o zaman mavi ışık veriyorlar
Hadi inşallah doğum sancıları da başlar artık herşey yolundaymış ne güzel maşallaheveeet doktor randevumdan ciktim.
oncelikle, nst tertemiz cikti gormus oldugunuz gibibi numara yok orda.
sonra kasiklarimdaki asiri agridan bahsettim, artik hazirlik yapiyo vucudun, cok normal, hareket etmeni tavsiye ederim yine de dedi.
kilo alimimi cok begendi (deli yahu kadin, 89 kilo ciktim yani +18 kilodayim!), bukadar ödeme gayet iyi, dogumdan iki hafta sonra goreceksin neguzel verecegini dedi. hadi insallah
tansiyonum gecen alinan kan ve idrarim yine sorunsuz, problem yok hamdolsun.
Gel gelelim acilmaya..alttan muayene ediyo her defasinda malum, acilmaya bakarmisin dedim, biraz ittiricem ve iki parmak kullanicam ama dedi, olsun olsun dedimveee sifir
bebek kanala inmis dedi. sonra iki defa oyle bi ittirdi ki (hic acimadi) ama bizim ufaklik icerde kesin takla atti hahah! kanala girmis, ama hala oynatabiliyorum dedi; EVET FARKETTIK
icerisi cok yumusamis, her an dogum baslayabilir, cok hosuma gitti, her konuda cok memnunum dedi.
cuma yeni randevum, bebegin suyu kordonu kendi kilosu filana ozaman bakacak. ama dogum bu aksam bile baslayabilir, belli olmaz kendini dinle dedi.
bu arada suni sanciyi konustuk biraz. hic hic istemedigim bi durum, sancin kendin gelene kadar en sonuna kadar bekliicem dedi. o arada sik sik kontrolde olucaksin tabi dedi. suni sanci iki gun sanci verecek bos bos, seni cok yoracak, yine basarili olmayip sezeryana donecek dedi, cogunda oyle cunki dedi. sancim gelmezse mecburen tabi ama o gercekten worst case scenario.
hayirlisi bakalim, bu kurcalamasindan sonra bizimki rahatsiz olmustur umarim biraz.
esime carsiya biraktirdim kendimi. kahvaltimi ettim alman kafeteryasinda bildiginiz türk böregi yedim cok lezzetli ustelik (‘börek’ diye satiliyo) o arada ablamla anneme durumlari anlattim rahatladilar.
hadi simdi biraz para harcayayim.
Benim de 1 haftadır öyle dogum yaklastigi için muhtemelenSon iki üç gündür akıntım çok arttı. Ama enfeksiyon olduğunu zannetmiyorum. Çünkü kötü koku veya renk yok. Acaba bu da doğum sürecinin bir belirtisi mi?
Yok kullanmıyorum sadece memeEmzik kullanıyor musun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?