2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sakin relax ol canım.boyle olmak zorundasın.2 çocuğunun da senin sabrına ihtiyacı var çünkü.. eminim bebisin de biseyi çıkmayacak sarilik biliyorsun her bebekte olan bisey..zaman la gecer inşallah hayırlısıyla..

Sarilik dediğin gibi her bebekte olan bisey..önce gözden başlar zaten sarilik sonra alın yanak yüze yayılır bu kadarı normal aslında..ne zaman sırtına falan iniyor o zaman değer yükselmiş oluyor iste o zaman mavi ışık veriyorlar

ben bu nst yi napiim simdi.

Eki Görüntüle 2298194
eklemeyi unutmusumm

seyi merak ediyorum, aksam asiri kasilmalarim sancilarim vardi, ama bu sabah yok. e makine dogal olarak olcmuyoda. aksam ki sanci sayilmiyo mu yani ozaman
Geçen gün bende sancıyla gittim ama o nst ye yatınca sancım geciyo resmen rezil oluyorum nasıl ya diyorum nasıl o kadar kasiliyodum şimdi niye durdu

Biz senle beraber dogurcaz benimde öyleydi dün ama bnm bugüne kadar hiç sancim olmadı nstde sancı çıktığında bile ben hissetmedim sen yine benden önce doğursun
valla hic sorma sinir oldum heee aksamlari cok sert tutuyo sanci ama uzun surmuyo en fazla 1/1,5 saat araliklarla diye anlattim. doktor aksamlari olmasi cok iyi dedi, ayrica normal zaten dedi. cogu sanci aksam basliyor zaten dedi.
ay ben hemen dogsun istiyorum

massalah terremiz sancilar:) ben hic his ettemedigim halde 50 lerde
sorma yaaa ben boyle anlasmamistim oglumla, kesin icerde zevkten dortkosedir anneye ters kose yaptim diye

Kizzz sen.naptin beklicek minnosss
sormaaaa dur asagiya doktorun anlattiklarini yazicam, her an gelebilir dedi cok yumusamissin dedi

Geçen gün bende sancıyla gittim ama o nst ye yatınca sancım geciyo resmen rezil oluyorum nasıl ya diyorum nasıl o kadar kasiliyodum şimdi niye durdu
hahah diyorumya bizim sipalar bildigin egleniyo bizle

Anammm rahmin.yumusadiysa gelir hadi gozun aydinnnn yavrum

eveeet doktor randevumdan ciktim.
oncelikle, nst tertemiz cikti gormus oldugunuz gibi bi numara yok orda.
sonra kasiklarimdaki asiri agridan bahsettim, artik hazirlik yapiyo vucudun, cok normal, hareket etmeni tavsiye ederim yine de dedi.
kilo alimimi cok begendi (deli yahu kadin, 89 kilo ciktim yani +18 kilodayim!), bukadar ödeme gayet iyi, dogumdan iki hafta sonra goreceksin neguzel verecegini dedi. hadi insallah
tansiyonum gecen alinan kan ve idrarim yine sorunsuz, problem yok hamdolsun.

Gel gelelim acilmaya..alttan muayene ediyo her defasinda malum, acilmaya bakarmisin dedim, biraz ittiricem ve iki parmak kullanicam ama dedi, olsun olsun dedim veee sifir
bebek kanala inmis dedi. sonra iki defa oyle bi ittirdi ki (hic acimadi) ama bizim ufaklik icerde kesin takla atti hahah! kanala girmis, ama hala oynatabiliyorum dedi; EVET FARKETTIK
icerisi cok yumusamis, her an dogum baslayabilir, cok hosuma gitti, her konuda cok memnunum dedi.
cuma yeni randevum, bebegin suyu kordonu kendi kilosu filana ozaman bakacak. ama dogum bu aksam bile baslayabilir, belli olmaz kendini dinle dedi.

bu arada suni sanciyi konustuk biraz. hic hic istemedigim bi durum, sancin kendin gelene kadar en sonuna kadar bekliicem dedi. o arada sik sik kontrolde olucaksin tabi dedi. suni sanci iki gun sanci verecek bos bos, seni cok yoracak, yine basarili olmayip sezeryana donecek dedi, cogunda oyle cunki dedi. sancim gelmezse mecburen tabi ama o gercekten worst case scenario.

hayirlisi bakalim, bu kurcalamasindan sonra bizimki rahatsiz olmustur umarim biraz.
esime carsiya biraktirdim kendimi. kahvaltimi ettim alman kafeteryasinda bildiginiz türk böregi yedim cok lezzetli ustelik (‘börek’ diye satiliyo ) o arada ablamla anneme durumlari anlattim rahatladilar.
hadi simdi biraz para harcayayim.

Yuzu ve vucudunun ust trafi sari o yuzden doktor istedi canim yine yapilacak teget gecmis sekilde suanlik fototerapiyi... Gunese cikariyoruz cama arada

Hadi inşallah doğum sancıları da başlar artık herşey yolundaymış ne güzel maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…