1 hafta baya uzunmuşBenim de 1 haftadır öyle dogum yaklastigi için muhtemelen
Evet bugün 40 hafta doldu ama bakalım başka belirtim olmadı1 hafta baya uzunmuştakvim de silinmiş senin
insallah canim!Hadi inşallah doğum sancıları da başlar artık herşey yolundaymış ne güzel maşallah
bendede oyle son iki haftada bi tik artti gibi. artik ufaktan rahim yumusamaya gececek, mantiken kuru rahim yumusamaz gibime geliyo yani ekstra sivi uretiyo vucud.Son iki üç gündür akıntım çok arttı. Ama enfeksiyon olduğunu zannetmiyorum. Çünkü kötü koku veya renk yok. Acaba bu da doğum sürecinin bir belirtisi mi?
sende insallah H hepgenc gibi goz acip kapayincaya kadar dogumunu yaparsin canim saglik sihhatle!Evet bugün 40 hafta doldu ama bakalım başka belirtim olmadı
peh banda nisan gelisi var dediler tik yok gelmeyecem diyor bosa bekleme diyor:)eveeet doktor randevumdan ciktim.
oncelikle, nst tertemiz cikti gormus oldugunuz gibibi numara yok orda.
sonra kasiklarimdaki asiri agridan bahsettim, artik hazirlik yapiyo vucudun, cok normal, hareket etmeni tavsiye ederim yine de dedi.
kilo alimimi cok begendi (deli yahu kadin, 89 kilo ciktim yani +18 kilodayim!), bukadar ödeme gayet iyi, dogumdan iki hafta sonra goreceksin neguzel verecegini dedi. hadi insallah
tansiyonum gecen alinan kan ve idrarim yine sorunsuz, problem yok hamdolsun.
Gel gelelim acilmaya..alttan muayene ediyo her defasinda malum, acilmaya bakarmisin dedim, biraz ittiricem ve iki parmak kullanicam ama dedi, olsun olsun dedimveee sifir
bebek kanala inmis dedi. sonra iki defa oyle bi ittirdi ki (hic acimadi) ama bizim ufaklik icerde kesin takla atti hahah! kanala girmis, ama hala oynatabiliyorum dedi; EVET FARKETTIK
icerisi cok yumusamis, her an dogum baslayabilir, cok hosuma gitti, her konuda cok memnunum dedi.
cuma yeni randevum, bebegin suyu kordonu kendi kilosu filana ozaman bakacak. ama dogum bu aksam bile baslayabilir, belli olmaz kendini dinle dedi.
bu arada suni sanciyi konustuk biraz. hic hic istemedigim bi durum, sancin kendin gelene kadar en sonuna kadar bekliicem dedi. o arada sik sik kontrolde olucaksin tabi dedi. suni sanci iki gun sanci verecek bos bos, seni cok yoracak, yine basarili olmayip sezeryana donecek dedi, cogunda oyle cunki dedi. sancim gelmezse mecburen tabi ama o gercekten worst case scenario.
hayirlisi bakalim, bu kurcalamasindan sonra bizimki rahatsiz olmustur umarim biraz.
esime carsiya biraktirdim kendimi. kahvaltimi ettim alman kafeteryasinda bildiginiz türk böregi yedim cok lezzetli ustelik (‘börek’ diye satiliyo) o arada ablamla anneme durumlari anlattim rahatladilar.
hadi simdi biraz para harcayayim.
Tek başına da çıkılmıyo ki carla kız hepsine niye ekiyorlar seniTüm gün evde olmaktan çok sıkıldım ablamlarla annemlerle günlerdir dışarı çıkalım diye organizasyon yapıyorum önce tmm diyip sonra bi bahaneyle iptal ediyolar aşırı Darlandim hava almaya ihtiyacım var resmeneşime msj attım artık bu akşam bi dışarı çıkalım diye. Tmm dedi. 1 saat sonra msj attı boğazlarım çok ağrıyo diye.
Hadi inşallahkasiklarimda belimde acayip bir sizi var asaga bir baski var bebek kanala mi girdi acep
Allah şifa versin inşallah toparlar hemen bu sarılık da bütün bebişlerden sökülüp gitsin inşallah.. Annemin dediğine göre sıcaklar da tetiklşyormuş sarılığı Bebişin kıyafetine altın iliştirmek de iyiymiş hurafe ama ne biliyim ya puff.. Allah şifa versin inşallahKızımda sarılık başlangıcı çıktı ve doğundan beri hiç beslenememiş. 3 günde 300 gr kaybetmişsütüm yoktu ama hiç beslenemediğini bilmiyordum allahtan erken farkettik sarılığıda hastaneye götürdük bugün mamaya başladık, süt artırıcı damlaya başladık.
Dualarınıza bizi de katın
Amin inşallah bütün bebekler çok ama çok sağlıklı olurlarAllah şifa versin inşallah toparlar hemen bu sarılık da bütün bebişlerden sökülüp gitsin inşallah.. Annemin dediğine göre sıcaklar da tetiklşyormuş sarılığı Bebişin kıyafetine altın iliştirmek de iyiymiş hurafe ama ne biliyim ya puff.. Allah şifa versin inşallah
cok uzak degilse gezmek istedigin yer ve enerjin yerindeyse ufak ufak kendin git?Tüm gün evde olmaktan çok sıkıldım ablamlarla annemlerle günlerdir dışarı çıkalım diye organizasyon yapıyorum önce tmm diyip sonra bi bahaneyle iptal ediyolar aşırı Darlandim hava almaya ihtiyacım var resmeneşime msj attım artık bu akşam bi dışarı çıkalım diye. Tmm dedi. 1 saat sonra msj attı boğazlarım çok ağrıyo diye.
cikiliyoooo, esim doktor sonrasi birakti beni merkeze nefis gezdim. arada oturup bisiiler yedim ictim, dinlendim. taksiyle de dondum ohTek başına da çıkılmıyo ki carla kız hepsine niye ekiyorlar seniinsan sıkılıyor evde yaa
yav babasi cinsten inat :) gelmez buHadi inşallah
iste benim doktor ne olur olmaz diye hemn dv3 baslamisti sariligi cabuk atlatsin diyrYuzu ve vucudunun ust trafi sari o yuzden doktor istedi canim yine yapilacak teget gecmis sekilde suanlik fototerapiyi... Gunese cikariyoruz cama arada
sen doktoruni dinle baska doktor hadtahaneye de git tek doktorda kalmamak lazimDoktor perşembeye kadar kendiliğinden gelmezse sezaryen planlayalım dedi çatı darlığından dolayı. Bir yandan diyorum ki planlama yapmayım bekleyeyim ne zaman gelirse. Madem diğer ülkelerde hiç çatı muayenesi diye bir şey yokmuş. Ama sonra düşünüyorum doktor böyle söylediği halde normal doğum diye ısrar edip bebeğime zarar gelmesine sebep olursam çok kötü olur. Belki bizde de muayene yapılmıyor olsa rahatça bebeğin gelmesini bekleriz ama doktor muayene yapıp böyle bir şey söyleyince öyle rahat olamıyorsun. Ne yapıcam çok kararsızım
Maşallah sana yaa ben çıkmıyorum hiç tek psikolojik herhaldecok uzak degilse gezmek istedigin yer ve enerjin yerindeyse ufak ufak kendin git?
simdi geldim ben, soyle bi carsi turu sakin sakin gezme iyi geldi valla. acildim biraz:))
cikiliyoooo, esim doktor sonrasi birakti beni merkeze nefis gezdim. arada oturup bisiiler yedim ictim, dinlendim. taksiyle de dondum oh
Canım benim hiç açılmam yoktu propess diye bir fitil koydular 10 saatte falan açılmayı başlatı kendi sancılarımla doğurdum suni almadım
Allahin izniyle yaparsin
dogum zaten bu cok acisiz olma sinim imkani yok
Allahım kendi sancimizi nasip.etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?