2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hadi inşallah doğum sancıları da başlar artık herşey yolundaymış ne güzel maşallah
insallah canim! hepimizde saglik sihhatle kurtulalim Allahin izniyle!

Son iki üç gündür akıntım çok arttı. Ama enfeksiyon olduğunu zannetmiyorum. Çünkü kötü koku veya renk yok. Acaba bu da doğum sürecinin bir belirtisi mi?
bendede oyle son iki haftada bi tik artti gibi. artik ufaktan rahim yumusamaya gececek, mantiken kuru rahim yumusamaz gibime geliyo yani ekstra sivi uretiyo vucud.

Evet bugün 40 hafta doldu ama bakalım başka belirtim olmadı
sende insallah H hepgenc gibi goz acip kapayincaya kadar dogumunu yaparsin canim saglik sihhatle!

Tüm gün evde olmaktan çok sıkıldım ablamlarla annemlerle günlerdir dışarı çıkalım diye organizasyon yapıyorum önce tmm diyip sonra bi bahaneyle iptal ediyolar aşırı Darlandim hava almaya ihtiyacım var resmen eşime msj attım artık bu akşam bi dışarı çıkalım diye. Tmm dedi. 1 saat sonra msj attı boğazlarım çok ağrıyo diye.

Selam kızlar hastalara Allahtan şifa diliyorum. Doğum yapanlarda sağlıkla büyütsün. Ben iki gündür çok fena ishal oldum, bayramda baya şeker yedim sanırım o rahatsiz etti ama hayatimda daha önce böyle birşey yaşamamıştım... mideme sanki doğum sancısı giriyor gurultusu dışardan duyuluyor mahvoldum 2 gündür. Bugun ehh iste denecek kadar iyiyim.. dikkat edin son zamanlarda yediklerinize, ben görgusuz gibi şekere bi dadandim sonu aci oldu. Mesajların çoğunu okudum anca simdi yazabiliyorum. Benimde bu perşembe kontrolüm var yine inşallah hayırlısı olur hepimiz için kolay doğumlar diliyorum Allah yardımcımız olsun, tekrar diyorum ben acisini cekiyorum son gunlerde siz dikkat edin benim gibi mideniizi karıştırmayın sakın. Kardeşim gibi gördüğüm için uyarıyorum sizleri sıkı sıkı hepinize güzel günler diliyorum

peh banda nisan gelisi var dediler tik yok gelmeyecem diyor bosa bekleme diyor:)

Kızımda sarılık başlangıcı çıktı ve doğundan beri hiç beslenememiş. 3 günde 300 gr kaybetmiş sütüm yoktu ama hiç beslenemediğini bilmiyordum allahtan erken farkettik sarılığıda hastaneye götürdük bugün mamaya başladık, süt artırıcı damlaya başladık.
Dualarınıza bizi de katın

Tek başına da çıkılmıyo ki carla kız hepsine niye ekiyorlar seni insan sıkılıyor evde yaa

Allah şifa versin inşallah toparlar hemen bu sarılık da bütün bebişlerden sökülüp gitsin inşallah.. Annemin dediğine göre sıcaklar da tetiklşyormuş sarılığı Bebişin kıyafetine altın iliştirmek de iyiymiş hurafe ama ne biliyim ya puff.. Allah şifa versin inşallah

Amin inşallah bütün bebekler çok ama çok sağlıklı olurlar

cok uzak degilse gezmek istedigin yer ve enerjin yerindeyse ufak ufak kendin git?
simdi geldim ben, soyle bi carsi turu sakin sakin gezme iyi geldi valla. acildim biraz:))

Tek başına da çıkılmıyo ki carla kız hepsine niye ekiyorlar seni insan sıkılıyor evde yaa
cikiliyoooo, esim doktor sonrasi birakti beni merkeze nefis gezdim. arada oturup bisiiler yedim ictim, dinlendim. taksiyle de dondum oh

Doktor perşembeye kadar kendiliğinden gelmezse sezaryen planlayalım dedi çatı darlığından dolayı. Bir yandan diyorum ki planlama yapmayım bekleyeyim ne zaman gelirse. Madem diğer ülkelerde hiç çatı muayenesi diye bir şey yokmuş. Ama sonra düşünüyorum doktor böyle söylediği halde normal doğum diye ısrar edip bebeğime zarar gelmesine sebep olursam çok kötü olur. Belki bizde de muayene yapılmıyor olsa rahatça bebeğin gelmesini bekleriz ama doktor muayene yapıp böyle bir şey söyleyince öyle rahat olamıyorsun. Ne yapıcam çok kararsızım

sen doktoruni dinle baska doktor hadtahaneye de git tek doktorda kalmamak lazim

Maşallah sana yaa ben çıkmıyorum hiç tek psikolojik herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…