Benim doktor da izne cikacak olmasa agustos basina yani 38lere falan birakirdi cati ve nstyi.Güzel annişler,
Doğum yapanlara sağlıklı sıhhatli bebişler,
Benim gibi bekleyen ve kontrolü olanlara d güzel haberler diliyorum
Ben de kontrole geldim. Herşey yolundaymış. Henüz gelmeye niyeti yok beyefendinin. Çatı da yapmadı. Haftaya yaparız dedi. Sevindim çünkü geçici olarak yanında asistan olarak eski oturduğumuz semtteki karşı komşumuzun kızı işe başlamışzaten stresli iyice stres olacktım.çok şükür yapmadı. Şimdi ilk defa nst istedi benden gözlerimi yaşarttı onun bitmesini bekliyorum
Yok dogurmayacakmis
Amin canımSağlıkla gelsin paşa daha var gibi bize kız en sondayız beklemeye devam burda takvimi silinen hatunlar var
nein kuzum. dogasi gelmemis, acilmanin baslamasina yarim santim kalmis o nasil oluyosa
Bay memnunmasallah aman iyi olsun
Bu çocuk ne.cekti arkadas.elindennein kuzum. dogasi gelmemis, acilmanin baslamasina yarim santim kalmis o nasil oluyosakasik vajina bel agrilari devam. sancim okadar hafif girdi ki bu sabah bir iki kez, sanci demeye bin sahit ister.
makineyi cikardim yerleri supurucem yinevallahi temizlikle bozdum, bu cocuk gelmedikce ben kendimi yormaya devam yani.
senin moralin nasil kuzum?
ultrasonda 3080 gr cikmisti doktorum 3200 vardir dedi gobegime bakarak, bebis 3000 gr dogdu boyu icin hicbirsey dememisti 50 cm cikti o da.Doğuranlar size bir sorum var;
Dogum oncesi doktorun tahmin ettigi kilo boy neydi ve bebeklerinizin dogum kilo boyu neydi?
kuzum allah askina birak temizliği de dinlen biraz uyku depola. zaten dogumdan sonra iki gun icinde leş gibi olacak o ev, bende dogumdan bir gun once heryeri temizlemistim gelen gidendi coluk cocuktu derken ev carsamba pazarına döndü. hatta halılarımı yikatmistim onlari serdigime pişman oldum cay damlatmislar bembeyaz halilarima.nein kuzum. dogasi gelmemis, acilmanin baslamasina yarim santim kalmis o nasil oluyosakasik vajina bel agrilari devam. sancim okadar hafif girdi ki bu sabah bir iki kez, sanci demeye bin sahit ister.
makineyi cikardim yerleri supurucem yinevallahi temizlikle bozdum, bu cocuk gelmedikce ben kendimi yormaya devam yani.
senin moralin nasil kuzum?
Bir memeyi 15 dk ya yakin emiyor diğerine geçiyorum onuda en fazla 10 dk emiyor doktor öyle demişti bi meme 15 dk doger meme 15 dk toplam 30 dk emecek demiştiKac dakka rmiyo canim bebegin bir emiste toplam... As emiyo olabilir
Haydi inşallah doğurda gel aslan parçası
sekersizfistikezmesi bence.babyshower yapmadigindan ben.sana.diyimmm yapsan dogururdunnn çoktan ben soyleyimmmm
Kızlar benim gibi ishal yaşayan var mı?
Bugün 4. günü.
Dakika başı tuvalette değilim ama her girdiğimde günde 4-5 defa büyük tuvalete çıkıyorum ve affedersiniz ama su gibi.
Biraz beklersem de çok sıkıştırıyor, altıma kaçıracak gibi oluyorum.
İnternetten baktım doğuma yakın olur, erken belirtidir vs diyor ama emin olamadım.
Şuan yaşayan veya doğuma yakın yaşayan oldu mu içinizde?
@ikuayko doktor çok büyük bir sıkıntı söylemiyorsa ben de beklemekten yana olanlardanım.
Sezeryan da olabilir, vajinal diye tutturmam ama doktorların kimisinin de kolayına geliyor galiba.
ay hadi hayirlisi, hemen gelsin istemiyosun sen hala, en az 1 cm oluversin ozamanBu çocuk ne.cekti arkadas.elindenbenin.rahim uzunlugu geçen hafta 2 cm di bu hafta kac acaba öğrenicez 2 de
durabilsem! ortaligi teeeertemiz gormezsem aslaaa rahat edemiyorum. kocam evin icinde dolanirken gozum pesinde, damlatti mi doktu mu diyekuzum allah askina birak temizliği de dinlen biraz uyku depola. zaten dogumdan sonra iki gun icinde leş gibi olacak o ev, bende dogumdan bir gun once heryeri temizlemistim gelen gidendi coluk cocuktu derken ev carsamba pazarına döndü. hatta halılarımı yikatmistim onlari serdigime pişman oldum cay damlatmislar bembeyaz halilarima.
Fitil mi koydular şimdi sana.ben.mi yanlis anladim tatlımay hadi hayirlisi, hemen gelsin istemiyosun sen hala, en az 1 cm oluversin ozaman
asil ben ne cektim ondan. ben boyle miydim☹
durabilsem! ortaligi teeeertemiz gormezsem aslaaa rahat edemiyorum. kocam evin icinde dolanirken gozum pesinde, damlatti mi doktu mu diyeicim icimi yiyo bisey yerken yurudugunde, zor susuyorum
koca evde bitane halim var, oturma grubumun altinda. rengide beyazyaz basi yikattim, bidaha sermedim. haklisinda ben temiz yapiyim, kirlenmeye nasilsa kirlenecek. ablam bizim gelinler duramaz toparlarlar hep. ince temizlik icinde zaten bi abla getiriyorum, gelir halleder.
bu temizlik takintimiz dogumdan sonra geciyo ama dimi?(
İnşallah ya doğsun sağlıkla haftaya kalmadanBugün de doğuramadım........
Ahahahahah ya zalım mısın acabaaa, valla hemen organize ederim eğer öyleyse. Kızımm beybi shower istiyorsan üç tekme att
Benim ciddi ishal sıkıntılarım olmuştu, doktorum hep normal dedi, günde 10 kez falan olmuyorsa müdahale etmem dedi. Bol haşlanmış patates, muz ve su tüket dedii.
Bu arada eve geldim gene elim boş.40 bitti malum. İlk alttan muayenem de gerçekleşti. Açılma yok. Kafasına dokunuyorum ama çok yukarda dedi. Suyu falan normal olduğu sürece üç günde bir kontrol ederek bekleyeceğiz dedi. Haftaya bugüne kadar doğmazsa suni falan deneyip son çare sezeryana alacaklar. Nütfen doğsun.
Bugün de doğuramadım........
Ahahahahah ya zalım mısın acabaaa, valla hemen organize ederim eğer öyleyse. Kızımm beybi shower istiyorsan üç tekme att
Benim ciddi ishal sıkıntılarım olmuştu, doktorum hep normal dedi, günde 10 kez falan olmuyorsa müdahale etmem dedi. Bol haşlanmış patates, muz ve su tüket dedii.
Bu arada eve geldim gene elim boş.40 bitti malum. İlk alttan muayenem de gerçekleşti. Açılma yok. Kafasına dokunuyorum ama çok yukarda dedi. Suyu falan normal olduğu sürece üç günde bir kontrol ederek bekleyeceğiz dedi. Haftaya bugüne kadar doğmazsa suni falan deneyip son çare sezeryana alacaklar. Nütfen doğsun.
Evet Buscopan verdi gece ittiriverdim. 30 senedir fitil aldigimi hatirlamiyorum bu arada nasil igrencmisFitil mi koydular şimdi sana.ben.mi yanlis anladim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?