2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim doktor da izne cikacak olmasa agustos basina yani 38lere falan birakirdi cati ve nstyi.
Seninkiyle benimki ikiz mi acaba?

Sağlıkla gelsin paşa daha var gibi bize kız en sondayız beklemeye devam burda takvimi silinen hatunlar var
Amin canım Aynen şeker, şimdi onlara ayıp olmasın. Evlenmek için abisini ablasını bekleyenler gibi sıramızı bekleriz biz. Bizim çocuklar abi ablalarına saygılı (diyip yarın doğurdu )

elaide cnm naptin? dogurmadin demi henuz
nein kuzum. dogasi gelmemis, acilmanin baslamasina yarim santim kalmis o nasil oluyosa kasik vajina bel agrilari devam. sancim okadar hafif girdi ki bu sabah bir iki kez, sanci demeye bin sahit ister.
makineyi cikardim yerleri supurucem yine vallahi temizlikle bozdum, bu cocuk gelmedikce ben kendimi yormaya devam yani.

senin moralin nasil kuzum?

Bu çocuk ne.cekti arkadas.elinden benin.rahim uzunlugu geçen hafta 2 cm di bu hafta kac acaba öğrenicez 2 de

kuzum allah askina birak temizliği de dinlen biraz uyku depola. zaten dogumdan sonra iki gun icinde leş gibi olacak o ev, bende dogumdan bir gun once heryeri temizlemistim gelen gidendi coluk cocuktu derken ev carsamba pazarına döndü. hatta halılarımı yikatmistim onlari serdigime pişman oldum cay damlatmislar bembeyaz halilarima.

Haydi inşallah doğurda gel aslan parçası

Bugün de doğuramadım........

sekersizfistikezmesi bence.babyshower yapmadigindan ben.sana.diyimmm yapsan dogururdunnn çoktan ben soyleyimmmm

Ahahahahah ya zalım mısın acabaaa, valla hemen organize ederim eğer öyleyse. Kızımm beybi shower istiyorsan üç tekme att

Benim ciddi ishal sıkıntılarım olmuştu, doktorum hep normal dedi, günde 10 kez falan olmuyorsa müdahale etmem dedi. Bol haşlanmış patates, muz ve su tüket dedii.

Bu arada eve geldim gene elim boş. 40 bitti malum. İlk alttan muayenem de gerçekleşti. Açılma yok. Kafasına dokunuyorum ama çok yukarda dedi. Suyu falan normal olduğu sürece üç günde bir kontrol ederek bekleyeceğiz dedi. Haftaya bugüne kadar doğmazsa suni falan deneyip son çare sezeryana alacaklar. Nütfen doğsun.

Bu çocuk ne.cekti arkadas.elinden benin.rahim uzunlugu geçen hafta 2 cm di bu hafta kac acaba öğrenicez 2 de
ay hadi hayirlisi, hemen gelsin istemiyosun sen hala, en az 1 cm oluversin ozaman
asil ben ne cektim ondan. ben boyle miydim

durabilsem! ortaligi teeeertemiz gormezsem aslaaa rahat edemiyorum. kocam evin icinde dolanirken gozum pesinde, damlatti mi doktu mu diye icim icimi yiyo bisey yerken yurudugunde, zor susuyorum
koca evde bitane halim var, oturma grubumun altinda. rengide beyaz yaz basi yikattim, bidaha sermedim. haklisinda ben temiz yapiyim, kirlenmeye nasilsa kirlenecek. ablam bizim gelinler duramaz toparlarlar hep. ince temizlik icinde zaten bi abla getiriyorum, gelir halleder.

bu temizlik takintimiz dogumdan sonra geciyo ama dimi?(

Fitil mi koydular şimdi sana.ben.mi yanlis anladim tatlım

İnşallah ya doğsun sağlıkla haftaya kalmadan

hahah sendemi babyshowersiz kaldin
bende, ama kendi istek ve arzumla. gecen bi arkadas bana (15 kilo aldim diye snapchate attigim fotoya ‘aaa 30 gibi duruyo ne 15iiii’ diye sinirlerimi firlatan kendide hamile olan ustelik); ‘ay neden babyshower duzenlemediler sana? ay yapsalardi? ay yok kucuk bisey olsaydi canim? ay yok sen sevinirdin hadi hadii?’ diye yine tepemin tasini attirdi. ‘neden israr edip kendi fikrini bana empoze ediyosun kuzum, ben israrla ustune basa basa ‘lutfennnnn organize etmeyin’ diye israr ettim sagolsunlar istegime saygi duydular’ diyorum; yok hala ‘yok yok severdin sen’ ebeyinki demedim artik. besinci ayinda ayaklari benimki kadar ödem toplamis su an dedikodum gelmis caktirmayin.

kendi kendine birden gelecek senin minigin. az sabir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…