2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
masallah sana da mutlu ya da cnm.

zorunlu olmadikca kabul etme seeryani. bekle cnm. benim arkadasim 2 oglujunda 42 de dogurdu. 40 bi gecsin bakalim. Allah korusun o dedikleri riskler olusursa o zaman sezeryana bakarsin.
Yok dogurmayacakmis
Rahim agzi yumusatici fitil (bence o) verdiler takiliyor evde
Sen nasılsın?
saol kuzum. daha iyiyim. cumartesi kontrolunu bekliyorum.
dun misafirler geldi yine. masallah hic eksik olmadilar da... neyse...e haliyle uykusuzum. hastene ev mekik dokuyrz. yemek yok yemek pisirdim mecbur. e perisan gorunuyorsun su haline bak diyor bana. şaka gibiler. ne oerisani sadece uykum var dedim. ustum basim tertemjz giyiniyrm. hergun dus aliyrm. sacim derli toplu. disim vs tertemjz. salmadim ki kendimi. sabah 4 ten beri ayaktayum. haliyle yorgun goruneyim dimi ama...
onlari okudum cnm. simdi serviks denen bilge var ya. o kisim 3 kusur cm oluyor. o sifirlaninca nişan geliyor ve rahim agzi acilmaya basliyor hizlica.. sen de 0.5cm kalmjs... cok yorma kendini. enerjini doguma sakla lutfen.

Ben de istemedim ve cidden herkesi tembihledim, yani etrafımda çocuğu olmayan o çok arkadaşım var, yani şaşalı kutlamalı şeyler istemedim. O arkadaşın da aşırı densizmiş yani elaide, ebeyinki demeyi de haketmiş.

Hadi inşallah en normalinden doğururuz. Annemle kayınvalidem bize gelince bazı aktivitelerimiz sekteye uğramıştı. Hemen eşimi tembihledim normal halimize dönelim diye hdjdjdnd. Üzgünüm valla, doğumu başlatacak şeyleri nere sorsam cinsi münasebet diyor.

Bir memeyi 15 dk ya yakin emiyor diğerine geçiyorum onuda en fazla 10 dk emiyor doktor öyle demişti bi meme 15 dk doger meme 15 dk toplam 30 dk emecek demişti
cnm bana da emzirme hemsireleri soyle dedi.
memeyi 15dk emince ön sulu sutu alir. sonraki 15dk da yagli proteinli kilo yapan kismi alir. o yuzden ikinci kez ayni memeyo ver. gerekirse sonra ikinciyi ver. o sekilde yapiyrm kilo alisi hizlandi.

Doguramadin.bakkk yapmadin sembolik yapalim online

Bende 40+1 deyim hic bir belirti yok biraz once doktordan geldik suyunda azalma var dedi yarin sezeryan önerdi stresliyim karisik duygularim

onlari okudum cnm. simdi serviks denen bilge var ya. o kisim 3 kusur cm oluyor. o sifirlaninca nişan geliyor ve rahim agzi acilmaya basliyor hizlica.. sen de 0.5cm kalmjs... cok yorma kendini. enerjini doguma sakla lutfen.
yercekiminin gucune cok mu inaniyorum ben acaba
okey tamam yerleri supurdum daha da is yapmiicam. esim spordan geldi az once, hadi squat yapalim dedim, abarttik sanirim. bizimki boksor gibi isinmak icin ziplamaya baslayinca bende basladim ziplamaya bakti karnim kopacak ‘sen ziplama!’ dedi ay rookie’nin dedigi gibi bu cocuk ne cekti benden

yes baby o olaya lutfen devam. ayrica hollandalilar almanlar hepsi nette ‘yer cekiminin gucu, yani yuruyus ve bol hareket’ diyorlar acilma isini hizlandirmak icin. squat mquat iyidir iyi. acilman yoksa sayisini abartabildigin kadar abart.

Canım bende aynı senin gibiydim ama doğumdan sonra malesef çocuktan yarım yamalak yapılıyo istesende eskisi gibi yapamıyosun 1 saat uyuyo 1 saatin içinde tüm işimi halletmeye çalışıyorum koştur koştur

Ne kadar doğmuştu? Benim kızım 3350 doğdu 350 gr kadar kilo vermesi çok normal dedi dün kontrolde doktoru. %10 kadar kilo verimini normal karşılıyorlar.
3490gr doğdu ve 3 gün sonunda sararmaya başladığını görünce doktora götürdük 310gr kaybetmişti ve karnı tamamen aç çıktı. Yani doğduğundan beri hiç sütüm gelmemiş. Doktorda fazla olduğunu söyledi.

3 günde derken doğduğu ilk 3 günde mi genelde şişlik falan oluyor 3 gün sonrası kilo alınıyor Ama sonrası ise meme ,mama ile toparlar geçmiş olsun
Doğduktan 3 gün sonra. Kilo kaybetmesi normalmiş ama bebeğim hiç besin almamış doğduğundan beri

Benm ki gecmedi anacim magdurum onceki gun mutfaga giristim dun wc falan ustune bi de sarma sardim.. bugn de evi supurcem makinaya camasir fix zaten. Yatsana cocuk uyurken yokk batiyolar banaaa napıcazzz kendimizle boyle

C Can6 canım gittim de doktora idrar tahlili yaptı. Daha sonuç çıkmadı da bol bol su iç dedi ki ben zaten 3 litreyi geçiriyorumdur çok içiyorum. Çişini tutma dedi bir de çünkü ben ilk günler tutuyordum dikişe değecek de acıtacak diye. Ağrım da bugün yok gibi aslında geçmiş. Kemik ağrısıyla karıştırmış da olabilirim. Bu arada sezaryende de sondadan dolayı ağrıyabiliyormuş. İstersen bir idrar tahlili ver sen de için rahatlasın.

Aynen canım sondadan büyük ihtimalle ben en iyisi gidiyim bi doktora teşekkürler canım

Nst uzmanı arkadaşlarım bir sorum olacak,

Bu cihazda çıkan sancılara istinaden kaç çıktığında normal doğum başlıyor. Ya da doktorlar ciddiye alıyor.
Biraz önce çok bilmiş bir arkadaşım aradı. Ki kendisi sezaryen doğum yaptı. 250lileri görecek o falan dedi.
Ben doğum için 100 sınır diye anlamışım okuduklarımdan ama yanlışsam düzeltin. Azıcık bilgi rica ediyorum.

Bir memeyi 15 dk ya yakin emiyor diğerine geçiyorum onuda en fazla 10 dk emiyor doktor öyle demişti bi meme 15 dk doger meme 15 dk toplam 30 dk emecek demişti
Nasıl emziriyorsunjz 2.meme.yi birden benim ki ilk memeyi 10 dak falan alıyor oda dinlenerek o kadar..acaba sizlerden küçük doğduğu için olabilir mi..herseferinde sagmaktan usandım.artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…