- 12 Ekim 2012
- 1.286
- 3.681
- 133
100 ve üzeri oluyor cihaz sadece 100 e kadar ölçüyor 250 diye bişey yok zaten ona dayanacak bir canlıda yoktur bence. Hemşireyim uzman değilim ama makineyi yakından tanıyorumNst uzmanı arkadaşlarım bir sorum olacak,
Bu cihazda çıkan sancılara istinaden kaç çıktığında normal doğum başlıyor. Ya da doktorlar ciddiye alıyor.
Biraz önce çok bilmiş bir arkadaşım aradı. Ki kendisi sezaryen doğum yaptı. 250lileri görecek o falan dedi.
Ben doğum için 100 sınır diye anlamışım okuduklarımdan ama yanlışsam düzeltin. Azıcık bilgi rica ediyorum.
Benim doğum esnasında sancılar 100 e geliyodu 200 rakam yazmıyordu kağıtta hiç bilemedim yaniNst uzmanı arkadaşlarım bir sorum olacak,
Bu cihazda çıkan sancılara istinaden kaç çıktığında normal doğum başlıyor. Ya da doktorlar ciddiye alıyor.
Biraz önce çok bilmiş bir arkadaşım aradı. Ki kendisi sezaryen doğum yaptı. 250lileri görecek o falan dedi.
Ben doğum için 100 sınır diye anlamışım okuduklarımdan ama yanlışsam düzeltin. Azıcık bilgi rica ediyorum.
Oyle yapıyorum canım sag memeyle bitirdiyse ikinciye sag ile başlıyorum ama bazenkafa gidiyor unutuyorum en son hangisini vermiştim diyrcnm bana da emzirme hemsireleri soyle dedi.
memeyi 15dk emince ön sulu sutu alir. sonraki 15dk da yagli proteinli kilo yapan kismi alir. o yuzden ikinci kez ayni memeyo ver. gerekirse sonra ikinciyi ver. o sekilde yapiyrm kilo alisi hizlandi.
Yok canım her seferinde iki memeyide almıyor bazen tek memeyi 5 dk alıyor sonra uyandiramiyorum 1 bucuk saat sonra kaldırıyorum bazende 15 dk aliyor bir memeyi diger memeyi verince almıyor bu dediğim her seferinde olmuyor bazende iyi halindeoluyor ikisinide alıyor simdi yoldayiz doktora gidiyoruz bakalim ise yaramışmi emdikleri kilo almış miNasıl emziriyorsunjz 2.meme.yi birden benim ki ilk memeyi 10 dak falan alıyor oda dinlenerek o kadar..acaba sizlerden küçük doğduğu için olabilir mi..herseferinde sagmaktan usandım.artik..
Benim doğum sancım hiç öyle olmadı ama. Kişiye göre değişiyor bence bu sancı. Benim hiçbir aşamasında karnım toplanıp sertleşmedi. Benim belimden girdi hep bazen alt karnıma yayıldı. Dayanılmaz olma kısmı da en son doğum çok yaklaşınca oluyor zaten. Suyun gelmediyse kanaman yoksa evde bekle bence.
Ben çok stres oldum 40+2 ama hiçbir belirti yok devlette asıl gittiğim doktor uzun süre yok izinde. Pazartesi acilde ki doktor 42 ye kadar bekleriz demisti. Bugün devlette farklı bir doktorla görüşecem oda öyle derse beklemek istemiyorum hiç aklımda yoktu ama özele gidip sezeryan olabilirim
38+5 im ve hiç ağrım yok kızlar normal mi
benm sancilar 126cikmisti en yuksk oydu bagladiklari makinede. Daha yukarisini gostrrmez demsti ebeNst uzmanı arkadaşlarım bir sorum olacak,
Hadi sağlıkla kucağına al inşallah canım günün de belli heyecan dorukta ne güzel..Şimdi geldim doktordan. Pzt sabah 9 da yatış olacak kısmetseyarın temizlik işleri olacak. Hafta sonu dinlenip boşluğa bakmayı düşünüyorum hep hayal ettiğim ama bir ikizler kadını olarak asla beceremediğim bir durum
Şu an 3850 dedi bakalım kaç doğacak. Anestezi uzmanına yolladı. 3 kişilerimiş nöbetleşe çalışıyorlarmış. Büyük ihtimalle ben girerim dedi. Yalnız ben eşi doğuma almıyorum dedi. Ben şok. Doktor alırız demişti.
Alan arkadaşlar var ama ben almıyorum. Bu senin şovun eş çok önemli bir kriter değil dedibenim bir çok doktor anestezist arkadaşım var eşlerinin doğumlarına girmeyi tercih etmiyorlar bence gerekte yok dedi. Bizim orada yaptığımız bir müdahaleyi baba çok yanlış değerlendirebilir ortamda stres yaratabilir falan fistan dedi. Uyuz oldum ya☹☹
Doktoruma ger gittim anlattım benim yapabileceğim bir şey yok evet o doktor almıyor dedi. Nöbet usulü çalışıyorlar dedi. Yani doğumu yaptıran benim doktorum değil mi? Kimin girip çıkacağına kim karar veriyor ki? Anestezist çok önemli bir konumda mı?
yalnız gireceğim gibi görünüyor
Kanala inmesi için squat yap ama sadece oturma şeklinde değil her oturuşta bir bacağını da yana doğru aç ebe bana öyle göstermişti doğum anında şakkadanak kaydı bebiş nasıl da hissettimEvde bekliyorum bende artık ara ara kahve rengi akıntı geliyo falan adet sancıları takılıyo vücudum kendi kafasına göre :)
Tehlikede olmadığı ve doktor kontrolünde olduğu sürece anne karnındaki 1 gün dışardaki 100 güne bedelmiş gelişim açısından. Dayan kuzu sabret. Allah yardım etsin.
38+6 ağrı bazen var ama tık yok dert etme :)))
sekersizfistikezmesi ne raporundan bahsediyorsun? Takvimin gözükmüyor canım. Ben oldukça raporlu bir gebelik geçiriyorum biliyorsan yardımcı olurum.
devammm kopmayaAynen haydi pamuk eller ceplere teyzeleriSenin sancılar ne alemdee?
o ne ya 100 ve ustu 4 dk.ritmik dogum.demek.zaten neyin.kafasiNst uzmanı arkadaşlarım bir sorum olacak,
ahanda 19Şimdi geldim doktordan. Pzt sabah 9 da yatış olacak kısmetseyarın temizlik işleri olacak. Hafta sonu dinlenip boşluğa bakmayı düşünüyorum hep hayal ettiğim ama bir ikizler kadını olarak asla beceremediğim bir durum
Şu an 3850 dedi bakalım kaç doğacak. Anestezi uzmanına yolladı. 3 kişilerimiş nöbetleşe çalışıyorlarmış. Büyük ihtimalle ben girerim dedi. Yalnız ben eşi doğuma almıyorum dedi. Ben şok. Doktor alırız demişti.
Alan arkadaşlar var ama ben almıyorum. Bu senin şovun eş çok önemli bir kriter değil dedibenim bir çok doktor anestezist arkadaşım var eşlerinin doğumlarına girmeyi tercih etmiyorlar bence gerekte yok dedi. Bizim orada yaptığımız bir müdahaleyi baba çok yanlış değerlendirebilir ortamda stres yaratabilir falan fistan dedi. Uyuz oldum ya☹☹
Doktoruma ger gittim anlattım benim yapabileceğim bir şey yok evet o doktor almıyor dedi. Nöbet usulü çalışıyorlar dedi. Yani doğumu yaptıran benim doktorum değil mi? Kimin girip çıkacağına kim karar veriyor ki? Anestezist çok önemli bir konumda mı?
Naptın kız kontrole gittin midevammm kopmaya
o ne ya 100 ve ustu 4 dk.ritmik dogum.demek.zaten neyin.kafasi
ahanda 19hayirlisi canım sıkma canini ALLAH kolaylik versin stres yapma halledersin insallah rabbim.guc kuvvet versin
Ooo 19 diyosuunnEvettt sancilar devammmklasik doktor sallamadı yinee beni açıklık yok bebek kanala girmis elii kulağında haftaya muhtemelen gelir dedi her an dedi hayirlisi Allahtan insallah herkesin bebegi.dogru zamanda kolaylikla saglikla gelsin
Allah şifa versin canım inşallah hemen düzelir kuzucukFototerapiye giriyoz biz 18 çıktı sarılığı yüksekmiş
elbette kuzum her an girebilir kafasi kanala, iiiiinsallah bir an once girer seninkideelaide benimde şuan doktorlar kafası daha kanala girmemiş diyor. Demek ki hala girebilir ümidimi kaybetmemeliyim.
Birde günde kaç squat yapıyorsun?
Bu arada sicak suya oturmak rahmk yumuşatıp açılmayı kolaylaştırıyormus bnm kuzenim hamileliğinin son haftalarında her gün küveti doldurup sicak suya oturmuş. Gerçekten çok hızlı bir acıkmaya kolay bir doğum yaptı. Ben korkuyorum bebek yola girmemiş açılma ilerler bebek gelmezse diye daha başlamadım onu yapmaya. Cumartesi kontrolden sonra her yola baş vurucam Inşallah
Benimkini 3000 bekliyorduk 3350 dogduEvet tek büyük çıkan seninki simdilik
Sezeryanın en önemli oyuncusu anestezi uzmanı canım, doktordan daha önemli başıma geldi bizzat tecrübe etmiştim . Sağlıkla kucağına al da eşin kapıda beklesin varsın. Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz.Şimdi geldim doktordan. Pzt sabah 9 da yatış olacak kısmetseyarın temizlik işleri olacak. Hafta sonu dinlenip boşluğa bakmayı düşünüyorum hep hayal ettiğim ama bir ikizler kadını olarak asla beceremediğim bir durum
Alan arkadaşlar var ama ben almıyorum. Bu senin şovun eş çok önemli bir kriter değil dedibenim bir çok doktor anestezist arkadaşım var eşlerinin doğumlarına girmeyi tercih etmiyorlar bence gerekte yok dedi. Bizim orada yaptığımız bir müdahaleyi baba çok yanlış değerlendirebilir ortamda stres yaratabilir falan fistan dedi. Uyuz oldum ya
Ben de öyle biliyorum. Uzman derken hani bu cihaza çok girip iyi tanıyanlar kastetmiştim100 ve üzeri oluyor cihaz sadece 100 e kadar ölçüyor 250 diye bişey yok zaten ona dayanacak bir canlıda yoktur bence. Hemşireyim uzman değilim ama makineyi yakından tanıyorum
Kendisi daha önce doğurmuş mu? İnsan cekecek bu sanciyi deseydin.Nst uzmanı arkadaşlarım bir sorum olacak,
Digum tarihimiz ayni ve bana da kanala girmemis dedi bugün yeni doktor. Sezeryana yonlendirmek istedi. Kontrolden sonra yazar misin seninki ne diyecek bakalım.elaide benimde şuan doktorlar kafası daha kanala girmemiş diyor. Demek ki hala girebilir ümidimi kaybetmemeliyim.
Birde günde kaç squat yapıyorsun?
Bu arada sicak suya oturmak rahmk yumuşatıp açılmayı kolaylaştırıyormus bnm kuzenim hamileliğinin son haftalarında her gün küveti doldurup sicak suya oturmuş. Gerçekten çok hızlı bir acıkmaya kolay bir doğum yaptı. Ben korkuyorum bebek yola girmemiş açılma ilerler bebek gelmezse diye daha başlamadım onu yapmaya. Cumartesi kontrolden sonra her yola baş vurucam Inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?