2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bende oyleyim ya ev pis olunca mutsuz oluyorum hersey temiZ ve yerli yerinde olmali. dogum sonrasi gorumcem kaldi yanimda sagolsun temizlemeye çalıştı ama o gidince yine corba gibi oldu ev. kizkardes abla da yok bende. kendimi iyi hissedince basladim temizlige. bebis uyuyunca hemen bir yer silip supuruyom. bebis olunca temizlik takintisi bitmiyor bence

Doktorum bana şöylebir açıklama yapmıştı. "Bebek tehlikede olmadığı sürece 40 hafta dolana kadar bekleyelim. Zaten normal doğum istiyorsun son ana kadar denedim dersin içinde kalmasın. Eğer olmazsa en son zaten mecbur sezeryana alıcaz ama keşke dememen için bekleyelim." 40 hafta dolunca da eğer suyu azalmaz kaka yapmaz bilmem ne her şey yolunda olursa bekletir beni doktorum diye düşünüyorum.
Ben cumartesi sabah gidicem cnm mutlaka yazarım sende yaz olur mu ❤

dogumdan sonra kilo kaybi oluyor hastaneden cikarken 140 gr kaybetmisti, 2 gun sonra kontrole gittik 180 gr daha zayiflayinca doktor mama takviyesi verdi. sonraki kontrolde eski kilosuna dönmüştü. surekli emzirdim uyurken de sagdığım sütü veriyordum.

yok arkadas. Allah beni sınıyor. sarilikla basimiz belada. simdi de saglik ocagi aradi. topuk kani dedi nevrim döndü. zekasinda vs de sorun cikti diye. ilk kan temiz. ikinci yollanan da tsh yuksek cikmis. simdi ucuncu kez test istemisler. eger yine yuksekse ilac kullanmak zorundaymis. beynim durdu artik...

Temmuz annelerinde de bir kac kiside oldu, 3.kan temiz çıktı. Sizinki de çıkacaktır bence

Allah sana güç evladına şifa versin inşallah ❤ Inşallah test sonuçları iyi çıkar dualarımız seninle❤❤❤

Bizimde iş yerinde bi arkadaşın bebeğinde aynısı oldu sonraki testleri temiz çıktı seninkide öyle olur inşallah sıkma canını

Allah korusun inşallah ya..

benide bugün aradılar 2. kez topuk kanı için.
anne sütünü çok alamayınca yüksek çıkabiliyormuş.
benim oğlumdada aynı şey başıma geldi. 2.de temiz çıktı çok şükür. inşallah birşeyleri yoktur bebişlerin. ama bu stresi yetiyor dua ediyordum inşallah aramazlar diye sabah sabah moral falan kalmadı
Rabbim bizi yavrularımızla sınama inşallah sonuçlar temiz çukar canım

Kuzucum şimdi biz doğum izni aldık ya, eğer doğması gereken süre içinde doğmazsa bu izni uzatıyorlarmış. Mesela benim bugün 40 hafta doldu ama tık yok malum, doktorum 10 gün daha uzatalım dedi. Benim cumartesi -mesai saati dışı olduğu için- acile gidip rapor almam gerekiyormuş. Bunu hiç yapan oldu mu diye sorayım dedim.

250 hic duymadim. 100den sonrasini olcmuyordu makine high yaziyordu sadece.

Temmuz annelerinde de bir kac kiside oldu, 3.kan temiz çıktı. Sizinki de çıkacaktır bence
Allah sana güç evladına şifa versin inşallah ❤ Inşallah test sonuçları iyi çıkar dualarımız seninle❤❤❤
Bizimde iş yerinde bi arkadaşın bebeğinde aynısı oldu sonraki testleri temiz çıktı seninkide öyle olur inşallah sıkma canını
Allah korusun inşallah ya..

amin insallah. artik cok yoruldum cok. cocugun ne elinde ne topugunda yer kalmadi kan alinacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…