Ben de istemedim ve cidden herkesi tembihledim, yani etrafımda çocuğu olmayan o çok arkadaşım var, yani şaşalı kutlamalı şeyler istemedim. O arkadaşın da aşırı densizmiş yani elaide, ebeyinki demeyi de haketmiş.
Hadi inşallah en normalinden doğururuz. Annemle kayınvalidem bize gelince bazı aktivitelerimiz sekteye uğramıştı. Hemen eşimi tembihledim normal halimize dönelim diye hdjdjdnd. Üzgünüm valla, doğumu başlatacak şeyleri nere sorsam cinsi münasebet diyor.
Hanımlar bu iş yerine vermek üzere raporunu uzatan oldu mu? Cumartesi gidip raporumu uzatmam gerekiyormuş ama yatış verirler falan dedi hastanedeki kız. Rapor için yatış ne mana? Yatacağıma işe gideyim yani daha makbul.
Kuzucum şimdi biz doğum izni aldık ya, eğer doğması gereken süre içinde doğmazsa bu izni uzatıyorlarmış. Mesela benim bugün 40 hafta doldu ama tık yok malum, doktorum 10 gün daha uzatalım dedi. Benim cumartesi -mesai saati dışı olduğu için- acile gidip rapor almam gerekiyormuş. Bunu hiç yapan oldu mu diye sorayım dedim.
Valla ben 35.haftada çalışamaz raporu aldığımda hastanedeki ve iş yerinde ki ik persobeli bana doğum yaptığınızda doğum raporunuzu getiriceksiniz arada başka bi şey gerekmiyor dediler.
yok arkadas. Allah beni sınıyor. sarilikla basimiz belada. simdi de saglik ocagi aradi. topuk kani dedi nevrim döndü. zekasinda vs de sorun cikti diye. ilk kan temiz. ikinci yollanan da tsh yuksek cikmis. simdi ucuncu kez test istemisler. eger yine yuksekse ilac kullanmak zorundaymis. beynim durdu artik...
Kızlar ben bugün gebe okuluna gittim egzersiz için orda hepimiz belki egzersiz sonu doğuma geçeriz diye ümit ettik ama maalesef olmadı faydalı şeyler öğrendim ama evdede yapıcam
Kanala inmesi için squat yap ama sadece oturma şeklinde değil her oturuşta bir bacağını da yana doğru aç ebe bana öyle göstermişti doğum anında şakkadanak kaydı bebiş nasıl da hissettim
Valla ben 35.haftada çalışamaz raporu aldığımda hastanedeki ve iş yerinde ki ik persobeli bana doğum yaptığınızda doğum raporunuzu getiriceksiniz arada başka bi şey gerekmiyor dediler.
Valla bence ise yariyor. 39. Haftadan sonra yapin demisti bana da ebe. 39a girer girmez yaptim. O gun iliskiden sonra basladi sancilarim. Geceye dogurdum
Kızlar merhaba. 38 haftadayım tam. 4 kılo olmus oglusum. Catı muayenesi oldum kemik yapım normal doguma uygunmus ama Dr um kan verdırdı EKG cektırdı anestezi ye gorundum yanı sezeryan ıcın hersey hazır. O sezeryan dan yana ben normal istiyorum kocaman bir gobegim yok aslında. Bıde muayene ederken bagırdım dıye sen normal doguma hazır degılsın dedı. Sezeryan de ıstemıyorum. 22 agustos randevuö var yenıden. O zamana kilosuna bakcak yıne ve muhtemelen 24 u sezeryan bıde demıstım ya pısık olmusum halaa gecmedı fitil verdı bıde travazol krem verdı kabarcık kabarcık oldum su topladı cok canım yanıyo. 6.gun gecmedı o bolgem