2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gelecegimi yaşıyorsun şu anda Oglan olmasa yine yemek disardan falan yasarsin da senin duzenli ev zorunlulugun var. Bak bana, kizlarin mama kabina kadar otomatik, dogumdan sonra yansin geceler yemek bulan yer
anahtar kelime oglum cnm. o var diye mecburum cogu seye... ama iyi ki var. ayakta durmam icin itici guc resmen bana.

aramiyorlar kuzum.
annem de gunduz gelip aksam gidiyr. yaparsa 1 cesit yemek yapiyr o kadar iste. geriye kalan hersey ben de. artik yenek de yapmaya basladim. gelme bosuna diyecegim. kv de yazligina gidecekmis yarin. hala hastayim diye geziniyr ortalik da..

Canım sarılık durumunuz nasıl şuan
yarin yine kan verecegiz cnm. suan ne durumda bilemiyrm. 2 gun once dusmeye baslamisti 17.75ti... haftasindan dolayi 20.5 sinir biz de..
asil canimi sikan tsh yuksek cikmis topuk kaninda. bugun kan verdik yine. dilerim temiz cikar. yoksa zorlu bir surec bizi bekliyor.

aynisi yahu. guya bana bakmak icin 1 hafta gece de kaldi. 1 kez bile kalkmadi. marifetmis gibi sesinizi duydum da bilerek kalkmadim dedi. annem bile batiyor. o yuzden evine gitse tercihim aslinda. kendi cikip geliyor.

ada normal dogurmadi mi ya

Merhaba arkadaşlar ben sessiz takipciyim bugün 37+5oldum sabah nst ve çatı muayenesi vardı. Çatıda biraz korkup kendimi geri çektim 2 cm aciklik var her an gelebilir haftaya kontrol gününü beklemeyebilir dedi. Üç gün sonra tekrar nst istedi ,nst de 20-40arasi düzenli biseyler vardı. Size sorum doktor çayın dar yada müsait demedi,onu bilemeyiz şuan dedi. Yani darsa bile normal olsun diye mi zorlayacak ben anlamadım

oh saglikla buyut canim

İlla 5. Gün değil diye biliyorum canım bizim 2.topuk kanını 10.gün verdim çünkü hastanedeki doktor ne kadar geç verirsen okadar iyi dedi ameliyatta yapılan ilaçlar ve sonrasında aldığımız antibiyotikler değeri yükseltebiliyor dedi yani tam tersi diye biliyorum

anam fun 15 tane hurma yedim bugun gene 6 tane tik yok gecen dogumda 3 4 tane yiyip dogumum gelmisti:)

Canım 5. Gün alınmalı topuk kanı geciktirme bence çok önemli bu topuk kanı olayı
Bu topuk kanı dedikleri FKU, TSH ve Biotidin testi sanırım. Onu hastanede aldılar bir hafta olunca tekrar alacağız dediler hiç sağlık ocağından bahsetmediler kendileri yapıyorlar herhalde. Yarın hem sarılık derecesine baktırmak için hemde topuk kanı için hastaneye gideceğim zaten. Sağlık ocağında sadece hepatitin 2. Dozu yapılacak dendi canım

Fototerapi almışmıydınız

Yatış aldim dogumu baslatalim.dedi bakalım ne olcak hayirlisi artik duanizi beklerim.kızlar
geliyor efe pasa
5.ci gun aliyorlar ama 7-8.ci gunde de aliniyor. illa 5.ci gun zorundaligi yok cnm dedigin gibi. hatta 5.ci gun alinmasi bizdeki gibi degerlerin yuksek cikmasina sebep olabiliyormus.
uf kp n3 alaka geliyor yahu.

Fototerapi almışmıydınız
hayir cnm. anne sutuyule atiyor.
5.gun 14..
7.ci gun 17kusur
8.ci gun 16kusur
10.cu gun 18.88
11.ci gun 18.86
12.ci gun 17.75
15.gun bakalim ne cikacak.

Valla tırnağın varsa başını kaşıyacaksın ne anne ben kv gelmemeleri daha hayır bence ilk günler geldiler sonra ben dedim siz işinize bakın ben hallederim diye kafam daha rahat uyursa yapıyorum işimi yemeğimi uyumazsa kalıyor hiçte takmıyorum bence en önemli olan eş eşin yardımcıysa çok daha kolay ve güzel oluyor biz birlikte yapıyoruz .allah yardımcın olsun şeninde canım

Şimdi okudum cnm neyseki kötü bi durum yokmuş son günler insan hepten strese giriyor..sağ sağlim hepiniz hayırlısıyla bi doğurun artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…