- 7 Temmuz 2019
- 2.577
- 4.843
- 63
ewettt kuzum bu sayfanin sayesinde rahatliyorum cunku herkesin dogumu cok rahat olmus birde ayni gun doguruyormusuz:)darisi bize insallah! Gerginligini attin mi biraz?
anahtar kelime oglum cnm. o var diye mecburum cogu seye... ama iyi ki var. ayakta durmam icin itici guc resmen bana.Gelecegimi yaşıyorsun şu andaOglan olmasa yine yemek disardan falan yasarsin da senin duzenli ev zorunlulugun var. Bak bana, kizlarin mama kabina kadar otomatik, dogumdan sonra yansin geceler yemek bulan yer
aramiyorlar kuzum.ayyy Efe gorundu mu yoksayolu acik olsun insallah, gelmek isterse de annesi diretme artik. inan sonraki haftalar daha da yorucu
Hayirli haberlerini bekliyoruz Allah yardimcin olsun
napiyim oyle yapicam artiknst’deyim bakalim ne cikicak kuzum. sen nasilsin cocuklar nasil rahatin iyi mi?
ay dur bende rossman a gidiyim. bebek rayonunda neler var bakayim bi
ay insallahhh! taksiyle geldim bebege inat otobusle donecem eve. kocam duymasin
Gozunuz aydin olsuuuun sukur bitti gitti bak! Hosgelmis evladin, saglik sihhatle guzel bereketli gunlerde buyut evladini insallah canim
aramiyorlar mi cidden.
@ikuayko nun gazina gelip aile grubunda ‘iyiki telefon var sayesinde nasil oldugumu ogreniyosunuz. korkuyonuz herhalde gelirseniz elaide nin bi isini goruruz diye’ dedim, annem ‘cok konusma cocugunu dogur’ dedisonra cok geliriz korkma sen dedi oh i love her!
ya kuzum yardim isteyebilmeliyiz. ‘Anne zahmet olmazsa yemegi koysan?’ demekte bi sakinca yok. hep boyle kendi kendimizi idare ediyor sonrada icimizi sisiriyoruz. yapmayalim.
yarin yine kan verecegiz cnm. suan ne durumda bilemiyrm. 2 gun once dusmeye baslamisti 17.75ti... haftasindan dolayi 20.5 sinir biz de..Canım sarılık durumunuz nasıl şuan
aynisi yahu. guya bana bakmak icin 1 hafta gece de kaldi. 1 kez bile kalkmadi. marifetmis gibi sesinizi duydum da bilerek kalkmadim dedi. annem bile batiyor. o yuzden evine gitse tercihim aslinda. kendi cikip geliyor.Ayni bizim ev annem gece lohusayim diye yanimda kalıyor bide aynı odada kalıyoruz lohusa yalnız kalmazmış ama aksam 11 de uyuyor sabaha kadar naptın bebek uyandi mi diye kalkmak yok 9 gibi uyanıyor gece bebeğe uyanıyorum emzirirken horlama sesi duydukça tepem atiyor evi toparlama is vs hep bende yoruldum artik ama evde tek olsam yapsam daha rahat olcam
ada normal dogurmadi mi yaUmut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Vuslata hasretim...normal dogum
Muhendisella..erkek sezeryan
Pembepatiks...kiz sezeryan
Artemis_1453...erkek sezeryan
Udg06....erkek sezeryan
Gujan..erkek normal dogum
Guindng1.... sezeryan
Littleredroses....kiz sezeryan
Öz Has Asıl Ağustos Anneleri
Serpico19....erkek normal dogum
Sinemist57... erkek sezeryan
Sheker_kedy...erkek sezeryan
Rzg14...kiz sezeryan
Elftkts...kiz sezeryan
Bilgevisne...kiz sezeryan
Rose050216...erkek sezeryan
Portakallicilek...kiz sezeryan
Twice....erkek normal dogum
Duskapani...kiz normal dogum
Gece_85....kiz sezeryan
Mysonismysun....erkek sezeryan
Kysrili38...erkek sezeryan
Kudra07....kiz sezeryan
Greyfurt_....kiz sezeryan
Gamze3587...kiz normal dogum
Sevnus...erkek sezeryan
İclal85....kiz sezeryan
Nonickno...kiz sezeryan
Leonocean...erkek sezeryan
Derya0.....erkek sezeryan
Yez84....sezeryan
Simran_.....erkek sezeryan
Zeynepaligndz....erkek sezeryan
Tekprenses....kiz normal.dogum
Mademoiselle90.....kiz normal dogum
Mavilibalik....kiz normal dogum
Sewils88......kiz sezeryan
Babylionmother...erkek normal dogum
Sonmelodi00....kiz sezeryan
_agnes_.....kiz sezeryan
Shrrbtk....erkek sezeryan
Hepgenc....kiz normal dogum
Ecefur....kiz normal dogum
Platonikbaby.....erkek normal dogum
Snowmotion...erkek sezeryan
Adlinaa....kiz normal dogum
Zhrazynep....kiz normal dogum
Gaye2017....kiz sezeryan
Pratik45....kiz sezeryan
Oznurr26...kiz normal dogum
Ada_2019...sezeryan
oh saglikla buyut canimKızlar ben sabah epidural sezeryan olacaktım ama gece 3 de sancılar bir anda başladı düzenli ve 3 dakikalık sabah zaten hastaneye gelecem diye evde bekledim ama zor ettim sabahı. Hastaneye geldik 6 buçukta sabah ve tam açılma var dediler sezeryandan vazgeçtiler direk normal doguma girdim ama bebek ultrasondakinden daha iri cikti ve son anda takılma boğulma gibi bir ihtimal oluşacak diye genel anestezi sezeryana alındım. Sabah 8 gibi 3750 gram doğdu kızım çok şükür. Tam sezeryan için gün aldık aynı gün kendi de gelmek istedi. Allah geri kalan hamiş arkadaşlara yardım etsin.
ayyy ayyy baslatsin gelsin bebiss annesineYatış aldim dogumu baslatalim.dedi bakalım ne olcak hayirlisi artik duanizi beklerim.kızlar
İlla 5. Gün değil diye biliyorum canım bizim 2.topuk kanını 10.gün verdim çünkü hastanedeki doktor ne kadar geç verirsen okadar iyi dedi ameliyatta yapılan ilaçlar ve sonrasında aldığımız antibiyotikler değeri yükseltebiliyor dedi yani tam tersi diye biliyorumBizim bebek yoğun bakımda kaldığı için 2.topuk kanı alınmamıştı 7.gün alıyorlarmış orada. Biz 5.gün çıktık. Hafta sonu bayram filan derken 10.gün aldılar topuk kanını. Geç filan da demediler. Neden 5.gün alınıyor illa?
Yatış aldim dogumu baslatalim.dedi bakalım ne olcak hayirlisi artik duanizi beklerim.kızlar
Bu topuk kanı dedikleri FKU, TSH ve Biotidin testi sanırım. Onu hastanede aldılar bir hafta olunca tekrar alacağız dediler hiç sağlık ocağından bahsetmediler kendileri yapıyorlar herhalde. Yarın hem sarılık derecesine baktırmak için hemde topuk kanı için hastaneye gideceğim zaten. Sağlık ocağında sadece hepatitin 2. Dozu yapılacak dendi canımCanım 5. Gün alınmalı topuk kanı geciktirme bence çok önemli bu topuk kanı olayı
Yaa ben yazarken haberin gelmis bileYatış aldim dogumu baslatalim.dedi bakalım ne olcak hayirlisi artik duanizi beklerim.kızlar
Fototerapi almışmıydınızanahtar kelime oglum cnm. o var diye mecburum cogu seye... ama iyi ki var. ayakta durmam icin itici guc resmen bana.
aramiyorlar kuzum.
annem de gunduz gelip aksam gidiyr. yaparsa 1 cesit yemek yapiyr o kadar iste. geriye kalan hersey ben de. artik yenek de yapmaya basladim. gelme bosuna diyecegim. kv de yazligina gidecekmis yarin. hala hastayim diye geziniyr ortalik da..
yarin yine kan verecegiz cnm. suan ne durumda bilemiyrm. 2 gun once dusmeye baslamisti 17.75ti... haftasindan dolayi 20.5 sinir biz de..
asil canimi sikan tsh yuksek cikmis topuk kaninda. bugun kan verdik yine. dilerim temiz cikar. yoksa zorlu bir surec bizi bekliyor.
aynisi yahu. guya bana bakmak icin 1 hafta gece de kaldi. 1 kez bile kalkmadi. marifetmis gibi sesinizi duydum da bilerek kalkmadim dedi. annem bile batiyor. o yuzden evine gitse tercihim aslinda. kendi cikip geliyor.
geliyor efe pasaYatış aldim dogumu baslatalim.dedi bakalım ne olcak hayirlisi artik duanizi beklerim.kızlar
5.ci gun aliyorlar ama 7-8.ci gunde de aliniyor. illa 5.ci gun zorundaligi yok cnm dedigin gibi. hatta 5.ci gun alinmasi bizdeki gibi degerlerin yuksek cikmasina sebep olabiliyormus.İlla 5. Gün değil diye biliyorum canım bizim 2.topuk kanını 10.gün verdim çünkü hastanedeki doktor ne kadar geç verirsen okadar iyi dedi ameliyatta yapılan ilaçlar ve sonrasında aldığımız antibiyotikler değeri yükseltebiliyor dedi yani tam tersi diye biliyorum
uf kp n3 alaka geliyor yahu.Efelihayat canim haberlerini bekliyoruz heyecanla
Ay benm saltanat haftaya bitiyor kv haftaya pazar gelmeye karar vermis arkasindan da kp gelicekmis. Off 31 i benim dogum gunum onlarla gecirmem ins yaaa biseyler ayarlasin benm adam 3umuz basbasa olalim1 ay kalicaklar kesin bunlar
hayir cnm. anne sutuyule atiyor.Fototerapi almışmıydınız
Valla tırnağın varsa başını kaşıyacaksın ne anne ben kv gelmemeleri daha hayır bence ilk günler geldiler sonra ben dedim siz işinize bakın ben hallederim diye kafam daha rahat uyursa yapıyorum işimi yemeğimi uyumazsa kalıyor hiçte takmıyorum bence en önemli olan eş eşin yardımcıysa çok daha kolay ve güzel oluyor biz birlikte yapıyoruz .allah yardımcın olsun şeninde canımanahtar kelime oglum cnm. o var diye mecburum cogu seye... ama iyi ki var. ayakta durmam icin itici guc resmen bana.
aramiyorlar kuzum.
annem de gunduz gelip aksam gidiyr. yaparsa 1 cesit yemek yapiyr o kadar iste. geriye kalan hersey ben de. artik yenek de yapmaya basladim. gelme bosuna diyecegim. kv de yazligina gidecekmis yarin. hala hastayim diye geziniyr ortalik da..
yarin yine kan verecegiz cnm. suan ne durumda bilemiyrm. 2 gun once dusmeye baslamisti 17.75ti... haftasindan dolayi 20.5 sinir biz de..
asil canimi sikan tsh yuksek cikmis topuk kaninda. bugun kan verdik yine. dilerim temiz cikar. yoksa zorlu bir surec bizi bekliyor.
aynisi yahu. guya bana bakmak icin 1 hafta gece de kaldi. 1 kez bile kalkmadi. marifetmis gibi sesinizi duydum da bilerek kalkmadim dedi. annem bile batiyor. o yuzden evine gitse tercihim aslinda. kendi cikip geliyor.
Şimdi okudum cnm neyseki kötü bi durum yokmuş son günler insan hepten strese giriyor..sağ sağlim hepiniz hayırlısıyla bi doğurun artikSağolun kızlar muayene ettiler nişandir normaldir dediler nst bakıldı tam sancı sadece bı kere çıktı onuda hissettim zaten kalp atışları falan iyiama yine sancim yok açılma doğumu baslatcak kadar yok eve gidebilirsin istiyosan ama sabah mutlaka gel dedi şimdi evdeyim
Hadi hayırlı olsun, bir avazda inşallah canım. Allah kolaylık versinYatış aldim dogumu baslatalim.dedi bakalım ne olcak hayirlisi artik duanizi beklerim.kızlar
Damlanın adını yazarmisin her ihtimale karşı bi köşede adı dursunDamla canım bebis gece cok gaz sancisi cekti baktim kendi çıkaramıyor ağzına 5 damla damlattim gaz kendi çıkıyor dünyanın en muhteşem icadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?