2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün insallah

Evet canım mümkünde hafif kaykılarak sırt üstü yat elini karnına koy hafif bir toplanma hissedebilirsin. Beline o ağrı girdiği zaman karnın normalden daha sert oluyor parkmaklarınla kontrol et karnını. Ağrı yokkende bakki farkı anlayabilesin. Ama doğum sancısı olsa anlarsın canım dayanamazsın zaten, belki açılman başlamıştır. Yinede aralıklarını takip et yarım saat uzanıp

Bebegi goreck :/ daha yeni geliyolar bebegi gormeye

Allah Sağlıkla analı babalı büyümesini nasip etsin insallah

Biberon isitici pratiklik açısından okey ama bi gereklilik mi ihtiyac m, bence değil. Kaynar suya biberonu koydun mu zaten 2 3 dk da isiniyo. Mama icin de termosa sicak su hazir edilir.
Ben kahve makinesinde suyu kaynatıyorum 1dkkada. Daha sonra kasenin içine biberonu koyup sıcak su ekliyorum dediğin gibi 2-3dkkada hazır oluyor

Kiz en so dün konuştuk dünden bugüne doğurmadin mi sen hala

Sadece anne sütümü alıyor ? 2 saat çok iyi o yüzden sordum bizim maalesef yarım saate düştü uykular
Benimkide uyanmak bilmiyor. Gece uyuyakalmışım 3buçuk saat uyumuş uyanmadı bile. Doktor her iki memeyi 15dk emecek diyor ne mümkün 5dk sonra uyuyakalıyor memede. Uyandırmak için neler yapıyorum yinede uyanmıyor uykulu halde biraz daha emip yatıyor. Çiş ve kaka oranı gayet iyi. 2günde 200gram almış. 5.günde doğum kilosuna ulaşmış tekrar. sarılık için kan veriyoruz sürekli. Yarın tekrar gideceğim kilosuna baktıracağım. Doymuyor diye ortalarda geziniyorum sürekli nasıl uyandıracağım bu çocuğu

annem bi gece kaldi yanimda o da sabaha kadar uyudu zaten sabah da uyandi face de takiliyor.. eee kahvalti niye hazirlamiyosun dedim neyse beraber haxirladik biseyler yedik falan.. kahvaltidan sonra bebegi verdim anneme ben uyumaya gittim,bi saat sonra falan baktim annem uyuyor yine bebek uyanik tabi.. bi daha da kal denedim.

Hoş gelmiş bir prenses daha gözünüz aydın

Yo bilemeyiz su an demiş çünkü çatı darlığı ancak dogum zamanı belli olur öncesi değil ki bu darlık çok nadirdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…