2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok Geçmiş olsun. Ben de ne zaman uzun yürüsem ve yorulsam leke geliyordu. Artık uzun yürüyüşlerden kaçınıyorum.

Ben daha önce decavit ve elevit kullanmıştım. Bu sefer de kullanmayı düşünüyorum. Değerlerimi çok sık ölçtürüyordum son 1 yıldır takviye kullanıyordum aslında ama bakalım bu doktor ne diyecek.

Günaydınn herkese şimdi kontrole gidiyorum kızlar bakalım bebiş ne durumda. Umarım sağlıklıdır ve herşey yolundadır. Kalp atışını ekranda görmüştük fakat duyamamıştık doktorun baktığı cihazdan dolayı. İnşallah sağlıklıdır ve bugün duyabilirim o mucize sesi. Dua edin bana kızlar.

Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim.

Allah rahmet eylesin.

İnşallah duyarsın bebek büyümüş zaten artık

Çok güzel bir söz canm. Tefekkür etmek insanı inanılmaz rahatlatıyor. Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah nasip ettiyse olur. Hem sonuçta hamilelik hayatımız boyunca 2-3 kez yaşayabileceğimiz bir mucize keyfini sürmek şımarmak lazım

Güzel haberlerini bekliyoruz. Artık büyümüş rahat rahat dinletir sesleri merak etme.

Günaydınlar, iyi haftalar herkese kızlar.
Ben de evham yapıyorum zaman zaman.
Cumartesi günü özellikle ağladım, sinir boşalması yaşadım.
Hamilelikle ilgili mi bilmiyorum biraz dolmuştum.
Şimdi daha iyi hissediyorum ama ağlama krizinden sonra acaba bebeğe bir şey oldu mu diye bir hayli korktum.
‘Annecim özür dilerim’ demeye başladım karnımı tutup.
Bu sefer daha çok ağlayasım geldi :))
Hamilelik böyle bir şey galiba :)

Daha önce de söylemiştim benim bulantım, ağrım, uyku halim gibi belirtilerim yok.
Ama o kadar çabuk yoruluyorum ki.
Mağaza gezmek en sevdiğim şeydir normalde.
Durmadan koca avm yi turlayabilirim :)
Ama ikinci mağazada pert olup oturuyorum şimdi.
Bence ilk 3-4 ay bebek tam olarak tutuncaya kadar kendimizi yormamalıyız.

Canım benim kendi kadın doğumcumun sgk yla anlaşması olmadğndan yazdığı reçeteyi sağlık ocağı doktoruna götürdüm bu ilaçları yazar msnz diye,yazdı.
Banada drum ilac icin buraya kadar gelmene gerek yok dedi ama yinede bilemedim tüm ilaçları yazıyor ama iğneyi yazdirmadim hiç bide bu iğne artik reçetesiz vurulmuyor önceden vuruluyordu

Karından bakıldıysa görülmemiş olabilir
7.haftada kanamadan ötürü kontrole gittim,dr karından göremedi.Alttan bakalım mı dedi.Dedim bakalım.Göründü.Kalp atışını da duymustık hatta.
Gaz varsa görünmemiştir cnm.

Banada drum ilac icin buraya kadar gelmene gerek yok dedi ama yinede bilemedim tüm ilaçları yazıyor ama iğneyi yazdirmadim hiç bide bu iğne artik reçetesiz vurulmuyor önceden vuruluyordu

Ben daha cuma günü iğneyi yazdırdım canım sorun olmuyor.İğne yazdır sonra direk vurdur sağlık ocağında sorun olmaz.

Kızlar benim de bulantılarım 2 3 gündür azaldı.Korkuyorum acaba bebeğime birşey oldu diye. Randevumda perşembe günü,o zamana kdr nasıl dayanıcam bilmiyorum .
Normalde zaten 10.haftada bulantılar azalıyormuş geenlde cnm.Korkma.

Slm kızlar nasılsınız benim bugün randevum vardı gittim çok şükür bebegi m ıyimis 9 haftalık dedi kanama gelmişti perşembe günü söyledim içerde kanama alanı yok dedi kan sulandırıcı iğneden olabilir dedi ama iğneyi kullanman lazm dedi iki hafta sonra çağırdı ikili tarama için inşallah herşey yolunda gider bu sefer kucagma alırım icim rahatladı biraz bu arada grip oldm ya bogazm acıyor öksürüyorum

Gözünaydın. Sağlıkla kavuşursun inşAllah. Seninle günlerimiz aynı. Benim de Kontrolüm yarın çok heyecanlıyım. Benim kanama alanı vardı şuan lekem vs. Yok İnşAllahh kapanmıştır benimde

kızlar merhaba. bir şey sormak istiyorum sizden de sarımsı bir akıntı geliyor mu ? Progestan kullanıyorum ondan mı oluyor acaba ?

kızlar merhaba. bir şey sormak istiyorum sizden de sarımsı bir akıntı geliyor mu ? Progestan kullanıyorum ondan mı oluyor acaba ?
Merhaba, progestan kullanmıyorum ama bende de var sarı akıntı döllenme olduğu hafta başladı hatta ve hiç geçmedi doktor kaşıntı ve kötü koku yoksa normal dedi

Boğazın acıyorsa günde 2 3 kez tuzlu su ve adaçayıyla gargara yap.Çok faydasını göreceksin canım.

Merhaba, progestan kullanmıyorum ama bende de var sarı akıntı döllenme olduğu hafta başladı hatta ve hiç geçmedi doktor kaşıntı ve kötü koku yoksa normal dedi

bende de bu progestanı kullandığımdan beri oldu gibi dedim ondan mı diye . koku ve kaşıntı yok şükür .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…