2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bir yerde guzel bir soz okumustum...
"Kontrol edemeyecegim seylere icin endise etmeyi artik biraktim" diye...
ben cok begendim. kendimde uygulamaya calisiyorum. suan hepimiz elimizden geleni yapiyoruz... gerisi Allaha emanet. yani bizim kontrolumuzde degil. o nedenle bu guzel gunlerinizi guzel yasayin. inanin hamilelik donemi bir kadinin yasayabilecegi ender bir donem. doguma kadar daha iyi anlayacaksiniz.

Cok haklisiniz tesekkurler , hormonlar, asiri burun tikanikligi , sinuslerimin sismesi ,uykusuzluk beni depresyona itiyor. Ama gececek diye dusunmeliyiz. Bebegi de strese sokmamaliyiz. ..

Kızlar az önce canımı yakıcak kadar vajinal bakma ve ağrım oldu. Bugun normale göre daha fazla yürüdüm yoruldum tüm gün. İnternetten baktığıma göre normal diyor ilk gebeliklerde genişleme için olabilirmiş. Fakat bu normal karından kasıktan hissettiğimiz ağrı değil. Direk vajina içersinde oluyor. Bunu yaşayan var mı acaba?

Benim de bikaç gün önce gün boyu o tarz bir ağrım oldu bolbol dinlendim ertesi gün geçti canım.Kendini yorduğun için olmştur büyük ihtimalle.Dinlenince geçer.

Benim de bikaç gün önce gün boyu o tarz bir ağrım oldu bolbol dinlendim ertesi gün geçti canım.Kendini yorduğun için olmştur büyük ihtimalle.Dinlenince geçer.
İçim rahatladı canım allah razı olsun küçüğüme birşey oldu diye korktum. Sizler sayesinde öğreniyorum herşeyi ilk gebelik olunca insan herşeyde endişeleniyor bilmediğinden

Cok haklisiniz tesekkurler , hormonlar, asiri burun tikanikligi , sinuslerimin sismesi ,uykusuzluk beni depresyona itiyor. Ama gececek diye dusunmeliyiz. Bebegi de strese sokmamaliyiz. ..

gecici bir donem
ben riskliyim. her gun igne yapiyorum. haftada 1 prolutan igne oluyorum. idrar yol enf gecmedigi icin ikinci kutu antibiyotigi kullaniyorum. hep yatmam gerekiyor ama evdeki minise de bakmam gerekiyor vs vs vs... ama her olumsuzlugu attim arkaya :)

Kızlar multivitamin kullanacak mısınız?
Ben her ay değerlerime baktirip eksik olan sinirda olan ne varsa beslenme ile desteklemek istiyorum ama doktor ne der bilmiyorum. Tabi aşırı düşük bir değer varsa o zaman takviye alırım

ben oglumda elevit kullanmistim. 12.ci haftada folik asidi, progestani kesmisti. sonra elevit ve gynoferro vermisti doguma kadar.

Doktorlar 12 haftada folik asiti birakip multivitamin veriyorlar hatta dogumdan sonrada kullan demisti doktorum ben kullanacagim :)

Kızlar merhaba uzun zaman oldu yazamadım. Küçük bir olayım oldu anlatayım eğer başınıza gelirse endişelenmeyin diye. Belimin çok ağrıdığını daha önce de yazmıştım. Hareketli olayım diye 40 dk öğle arasında yürüdüm bir gün. Aynı günün akşamı kanamam oldu. Gece doktora gidecektim fakat miktarı az olduğu için sabahı bekleyip kendi doktoruma gittim. Sanırım miktarı çok belirleyici olmuyormuş. Kalp atışlarını dinleyip bebeğe baktı gayet iyi dedi. Biraz dinlen yürüme tetiklemiş olabilir dedi. İğne oldum şimdi kanama kesildi. Çok korktum ve gerildim ama sonuçta bebeği sağlıklı görünce rahatladım. Plesentadan kaynaklanıyormuş kanamam. 11+6 da başıma geldi. Yürümenin masum olduğunu düşünmüştüm yoruldum ama en fazla akşam uyuyakalırım diyordum. Demek ki yorulunca bırakmak gerekiyormuş. Siz de dikkatli olun diye yazdım. Herkese sağlıklı hamilelikler :)

Geçmiş olsun benimde geçen hafta kanamam oldu dediğin gibi yürüyerek baya uzak bi mesafeye gitmiştim hemen peşinden kanamam oldu iğne ve istirahat dedi dr 2 gün sürekli dinlendim iğnelerimi oldum geçti çok şükür kahve akıntı devam ediyordu o da bugün tamamen kesildi dr o gün bana çok mu ayakta kaldın yoruldun dedi evet kesinlikle tetikliyor

geçmiş olsun herkese benimde 2 gün süren kahverengi lekelenmem olmuştu doktor yerleşme kanaması dedi ama kanamamin olduğu bunun öncesinde inanılmaz yorulmustum toplu taşıma vs hep ayaktaydim ve çok uzun mesafeler yürüdüm ertesi gün 2 gün süren lekelenmelerim oldu çok şükür geçti ama bende tamamen yorulmaya bağlıyorum ..Bazı doktorlar zaten ilk 12 hafta uzun yürüyüşleri agir ev işlerini vs riskli buluyorlar.. inş bir daha yaşamadan bu süreci atlatiriz

Masallah. Allah guc kuvvet saglik versin size ve hepimize :)

Iyi geceler kızlar.. Kasık ağrım benimde oluyor uzun süreli hemde. Özellikle sağ tarafımda sancım var. Duygusallık ve ağlama nöbetlerim benimde var. Birçok şeye duygulanıp ağlıyorum. Birde Babamın ölüm yıldönümü yaklaşıyor onunda etkisi var üstümde hamilelikle birleşince fena bir hal aldı. Çok üzgünüm Babamın bebeğimi göremeyecek olması en güzel anlarımda hep yarım hissetmem beni çok üzüyor..

Pruloton iğneyi sağlık ocakları yaziyormu bilen varmı acaba canm sen biliyomusun R Rzg14

gecmis olsun. benim dr basindan beri uzun yuruyusu yasaklamisti.

Allah rahmet eylesin...

Pruloton iğneyi sağlık ocakları yaziyormu bilen varmı acaba canm sen biliyomusun R Rzg14

daha onceden kadin dogum uzmani yazdi ve kullandiysan yazar. yoksa yazmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…