2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar 2. Kere olduğu için size danışayım dedim. Anlaşması ya da karabasan adı herne ise 2. Keredir yaşıyorum yaşayan var mı başka? Bi de korkuyorum. Dün gece çok uzun süre uyanmak için çırpındım.

Amin inşallah.Ay maşallah canım çok sevindim.Bende 8+5de gittiğimde daha yeni oluşan kollarını oynatıyordu.Çok güzel bir duygu ,Rabbim isteyen herkese yaşatsın İnşAllah.

karabasan dedilen şey aslında uyku felcidir. uyku felci olarak aratırsanız bir sürü şey çıkar karşınıza hatta karabasan ve uyku felci yazın. önlemek için tavsiyerde var ama daha uzun sürerse uyku polikliniğinden randevu almanızı tavsiye ederim.

Canım bana o tarz şeyler hiç olmaz ama bi önceki hamileliğimde bir kere başıma geldi ama sebebi karabasan değil o gün ramazandı ve ben 8 aylık falan hamileydim sahurda bir güzel karnımı doyurdum oruç tutmayacağım halde ve yattım o anda yaşadım onu yani yatmadan önce ağır şeyler yeme yada yediysen hemen yatma tavsiyem yoksa farklı birşey değil yani korkma

Oh maşallah. hareketli kuzucuk. benim randevuma daha bir hafta var. bekle ki gelsin
Zaman geçmek bilmiyor beklerken ya :) inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.
Bizde geçen hafta gittik kontrole . 10 haftdaydık ama öle hareket etmiyordu ya :) belki bu gittiğimzde eder çikolata fln mi yesem acaba öncesinde :) ama o kalp atışı yokmu maşallah ):

Bizimkide ilk hiç hareket etmiyordu sonradan kıpır kıpır olmaya başladı sıpa :) çikolata hareket ettiriyormuş denemelisin bence :) inşallah görürsün sende canım benim. Kalp atışı o mucize ses.. inanılmaz..

Yaa kayıt dedikleri de iki dakikalık iş sanki dünyayı kurtarıyorlar da özel gitmeni istiyorlar. İş olsun işte yapışıyorlar insanın yakasına.

Amin inşallah.Ay maşallah canım çok sevindim.Bende 8+5de gittiğimde daha yeni oluşan kollarını oynatıyordu.Çok güzel bir duygu ,Rabbim isteyen herkese yaşatsın İnşAllah.

Ahh hemde nasıl güzel bir duyguymuş.. Amin canım amin.. Sağlıkla gelsinler. İnsan sağlıkla bebeğini kucağına alana kadar sanırım içi asla rahat etmeyecek. Böyle de enteresan bir duygu :)

12. haftada hareketli olur belki :) ama çikolatayı denicem nasipse :) bugün gene ne yesem çıkartıyorum çok kötü birşey ya

kalp atisiyla birlikte saglik ocagi kaydimi yapti benim.

Arkadaşlar muayenelere ayda 1 mi gidiyorsunuz dr nasıl çağırıyor sizleri

Ahh hemde nasıl güzel bir duyguymuş.. Amin canım amin.. Sağlıkla gelsinler. İnsan sağlıkla bebeğini kucağına alana kadar sanırım içi asla rahat etmeyecek. Böyle de enteresan bir duygu :)

Kesinlikle haklısın canım.Sağ salim kucağımıza alırız İnşAllah evlatlarımızı.

Son düzenleme:
12. haftada hareketli olur belki :) ama çikolatayı denicem nasipse :) bugün gene ne yesem çıkartıyorum çok kötü birşey ya
Ay bitek ben böyleyim sanıyorum midemde hiç birşey durmuyor sabah kahvaltı yaptim hepsi cıktı yemek yemeye korkuyorum nolcak böyle bilmiyorum

ilk haftalar riskliydi her hafta gittim şimdi iki haftada bir. 12. haftadan sonra ayda bir son ayda annenin durumuna göre ya hafta 1 yada 2 kere çağırıyor. ilk gebelikte öyle olmuştu. ben sadece bir kere 32. haftamdan sonra başım dönmeye ve nabzım yükselmeye başladığında gitmiştim. onun haricinde ekstra ihtiyacım olmadı hiç

Ben en son 8+5de gittim doktorum 1ay sonra gel dedi.Sonra sen biraz evhamlısn için rahat etmicekse 2hafta sonra gel dedi canım.12.haftaya kdr 2haftada bir gitmiş olucam .Sonra 1aya çıkar herlde.

kordon kaninin saklanmasi yillik ucreti baya maliyetliydi diye haturliyorum. o nedenle ben saklatamam. her sene o parayi vermek zor cunku. 5 yil once yillik 2000 tl idi.

masallah.

kordon kaninin saklanmasi yillik ucreti baya maliyetliydi diye haturliyorum. o nedenle ben saklatamam. her sene o parayi vermek zor cunku. 5 yil once yillik 2000 tl idi.

masallah.
ilk başka 2750 tl sonra yıllık 100 euro şu an durum böyle

ben riskli oldugum icin ilk haftalar haftada 2 kere gidiyordum. 3+2de ogrenince gebeligi sonra 1 kez 2 haftada gittim. simdi 3 haftaya cikti. 12+2de gidecegim. eger hersey yolundaysa ayda 1 e cikacak.

Ay bitek ben böyleyim sanıyorum midemde hiç birşey durmuyor sabah kahvaltı yaptim hepsi cıktı yemek yemeye korkuyorum nolcak böyle bilmiyorum

Sorma canım kilo verdim zaten . yemek diyince bile kötü oluyorum düşün. ama mecbur yiyorum gene çıkarsam da alcağını alır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…