2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben tam 6+1de duymuştum canım.İçini ferah tut belki geç döllenmedir.

Teşekkür ederim cevabın için. Oğlum dört kızım iki yaşında henüz. Zaten sürpriz bi bebekti. Karmaşık duygular içindeyim. Eğer boş gebelik ise de üzülür müyüm onu bile bilemiyorum şimdi... Hayırlısı diyelimm...

Canim okadar haklisin ki bazen cehalet buyuk mutluluk cok arastirmamak lazim herseyi basa gelince ogrencez nasilsa bende dusunmemeye calisiyorum sende su anlarinin tadini cikar anı biriktir :*

Kızlar göğüs hassasiyeti azalan var mı? Beninkiler eskisi kadar acımıyo. Bulantım felan olmuyo zaten tek belirtim göğüs hassasiyetiydi. daha kontrolüme 10 gün var beklemek ne zormuş

Amin canım herşeyin hayırlısı.

Kızlar göğüs hassasiyeti azalan var mı? Beninkiler eskisi kadar acımıyo. Bulantım felan olmuyo zaten tek belirtim göğüs hassasiyetiydi. daha kontrolüme 10 gün var beklemek ne zormuş

Benim de bulantım 2 3 gündür azaldı ama göğüslerim hala ağrıyor.Randevum perşembe bende nasıl dayanıcam bilmiyorum.Bulantım azalınca korkmaya başladım .

Benim de bulantım 2 3 gündür azaldı ama göğüslerim hala ağrıyor.Randevum perşembe bende nasıl dayanıcam bilmiyorum.Bulantım azalınca korkmaya başladım .

Azalma olabilir belirtilerde. Çocunlukla 12. Haftalarda bulantı şikayeti vs. Biter... Daha keyifli bir hamilelik başlar :) strese girmeyin boşuna. Eğer tüm belirtiler bıçak gibi kesilirse o zaman sıkıntı olabilir gider görünürsünüz doktora stres de iyi bişey değil hamilelikte...

Yok diğer belirtiler devam ediyor şükür.Sadece arada öğürüyorum o kdr biraz da iştahım açıldı sanki ama ağzımda ki acı tat hiç geçmiyor.Çok haklısın stres zararlı,doktorum da çok kızıyor netten araştırmaktan vazgeç her hamilelik başkadır diyor.

Benimde 3 kayibim var ben normal özelde kadın doğum dr gidiyorum ve işin ilginci de hiç bir sebep yok bende bulunabilen sulandiriciyida önlem amaçlı kullanıyorum ins sağlıkla aliriz yavrularımızı kucagimiza

amjn insallah

Ben 18 gündür hastayım. Çok şükür bebeğe bir etkisi olmadı hatta doktorum domuz gribi bile olabilir keşke test yaptırsaydınız dedi ama şu an daha iyiyim öksürük kaldı sadece :)

Dün doktor kontrolümüz vardı tam 11. haftadayız doktor erkeğe benziyor dedi. Muhtemelen kızacaksınız ilk çocuğum olduğu için ama bizim için önemli değil diye düşünüyorduk ama hep kıza alıştırmışız kendimizi üzücü oldu direk söylemesi.

Benim azaldı sadece uçları acıyor üst kısımlarda kalmadı Bayadır böyle ama doktora gitmiştim bir sıkıntı yoktu canım içini ferah tut

Stres zararlı ama düşün düşün kendimize ediyoruz bi arkadaş yazmış bebek hissediyor o da stresli oluyor sonra Doğunca diye acaba ne kadar doğru tedirgin oldum öyle söyleyince.. birde karnıma sanki arada elektrik veriyorlar öyle bi sancı giriyor geçiyor anlamadım :/

cok dogru canim. bebek korkuyu anne karninda ogrenmeye basliyor. misal kopek havladi ve bos bulundugun icin korktun. bebek dogdugunda kopekten korkabiliyor. bu korku olayi, bebek annenin kucagindayken de oluyor. yani bebeklik doneminde. anne bebek arasinda inanilmaz bir bag var. ikisi de birbirini ciddi sekilde hissediyor. o yuzden mumkun oldugunca korkmamaya calisin herseyden.
bugun kasiginiza agri girmesin, bulantiniz olmasin, ya da uykunuz gelmesin vs... bebege birsey mi oldu diye gerilmeyin. uzmeyin minnoslari. su an tek kriterimiz Allah korusun siddetli agri ve kanama hali. yoksa sorun var mi diye dusunmeyin. bebek hareketlerini hissetmeye baslayinca o zamanda yemek oncesi ya da sonrasi hareket kontrolu yapacagiz sadece o kadar. stres stres nereye kadar guzelim hamilelik boşa gider...

oglum karnimdayken hangi muzigi cok dinlettiysem, dogduktan sonra o muzikte sakinlesti. en cok kim karnimi sevip konustuysa, dogduktan sonra o kiside sakin durdu. yapilan calismalar cok dogru...

Çok enteresan gerçekten bilmiyordum . O zaman Benim bebiş tam bir melankoli depresif olacak :) :) şaka bir yana kendimi toparlamak istiyorum bende artık şu grip de bir geçsin biraz daha pozitif olmaya çalışıcam:)

Merhaba, ben bu aralar bir kac sebepten dolayi baya agliyorum. Umutsuzluga kapiliyorum. Bu hislerim bebegime de gecer mi diye cok korkuyorum , gecer mi acaba ona olumsuz dusunceler asilamak istemiyorum hakkim yok

Birde şöyle bi bakış açısı geldi aklıma ne kadar doğrudur bilmiyorum ama anne bebeği etkiliyebiliyosa bebek de anneyi etkileyebilir mi acaba? Yani omunda hisleri duyguları varmdır :) biraz saçma gelebilir :)

Sancı bende de oluyor arada hafif giriyor geçiyor hemen.Bebişler iyi olsun da herşey düzelir İnşAllah canım.Annelik demek galiba bebek rahme düştüğünden itibaren sürekli korkup tedirgin olmak iyi mi acaba diye düşünmek demek.Her hamile de var bence bu durum.Hele benim gibi önceden kaybı olanlar daha çok korkuyor malesef.

Çok haklısn canım söylediklerinde.Hatta annenin hamileyken sevmeyip yemediği şeyleri bebekte ilerde sevmeyip yemiyormuş.Annenin herşeyinden etkileniyor bebişler .

Çok enteresan gerçekten bilmiyordum . O zaman Benim bebiş tam bir melankoli depresif olacak :) :) şaka bir yana kendimi toparlamak istiyorum bende artık şu grip de bir geçsin biraz daha pozitif olmaya çalışıcam:)
suanki melankoli depresif hal hormonlarimizdan. yani dogal bir durum. bu da bebegimi etkileyecek diye streslenmeyin...
sadece dogal akisina birakin biraz

Merhaba, ben bu aralar bir kac sebepten dolayi baya agliyorum. Umutsuzluga kapiliyorum. Bu hislerim bebegime de gecer mi diye cok korkuyorum , gecer mi acaba ona olumsuz dusunceler asilamak istemiyorum hakkim yok
uzmeyin kendinizi. aglamalar, depresif hal hepsi normal. hormonlardan. demek istedigim surekli akliniza sunu yedim bebegime bisi oldu, sunu dusundum bebegime bisi oldu, sunu hissetmedim bebegime bisi oldu vs vs diye strese sokmayin kendinizi...

Birde şöyle bi bakış açısı geldi aklıma ne kadar doğrudur bilmiyorum ama anne bebeği etkiliyebiliyosa bebek de anneyi etkileyebilir mi acaba? Yani omunda hisleri duyguları varmdır :) biraz saçma gelebilir :)
neden sacma olsun canim. hamile kalinca ruh hastaligi iyilesem kac tane anne var. bebekte anneye iyi geliyor tabiki.

ben oglumdayken cok okumustum. o nedenle biliyorum bu korkunun anneden bebege gecme olayini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…