2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar, az önce sağlık ocağından aradılar. gebelik kaydı için. ben mümkün olduğunca geç kayıt yaptırmak istiyordum. çok fazla sık boğaz ediyorlar. siz kayıtlarınızı yaptırdınız mı. cuma günü oğlumun aşısı var o zaman gelirim dedim. aşı günü yoğun oluyoruz sonra gelseniz olmaz mı diyor. oldu canım her gün izin alırım iş yerinden. valla yapabilirsem o günde kayıt yaptırmayacağım.

Beni aile hekimimin hemşiresi aradı ama gel kayıt yapalım filan demedi 20. Haftada tetanoz aşısı için gelmen lazım ben yine arar hatırlatırım dedi o kadar. 1 kere devlete gitmiştim o kaydını yapıyorum sağlık ocağından ararlar demişti aynı gün aradılar. Acaba devletteki doktor yapmış mı oldu kaydı ayrıyeten sağlık ocağında kayıt yapılmıyor mu ki bilemedim şimdi. 5hafta önce aramıştı hatta.

Ben daha cuma günü iğneyi yazdırdım canım sorun olmuyor.İğne yazdır sonra direk vurdur sağlık ocağında sorun olmaz.
Dışarıda tip merkezlerinde bazen acil hemen alıp vuruluyoduk artik reçete istiyor vurmuyor

yok hemşirenin yapması lazım. 14. haftaya kadar yapmazsa ceza alıyorlar nasıl 20. gel dedi enteresan. ben bir sürü sıkıntı çekmiştim ilk gebeliğimde. kan alıyorlar ertesi gün gel doktordan alıp bana getir diyor. gelemem diyorum çalışıyorum. eşin gelsin diyor. yok ultrason resmi getir. yok tahlil ver. bunları zaten yapıyorum ben diyorum. doktora gidiyorum ultrasonla bakıyor kalbini dinlemenize gerek yok 10 dakka önce dinledik diyorum olsun bakayım. anneyi yormak üzerine kurulu bir düzenleri var. bir de beni topuk kanı yüzünden hayatımın en kötü gününü geçirttikleri için iyice nefret ediyorum.

Beni de oğlumda arayıp çok sık Boğaz ediyorlardı. Ordaki hemşire bana telini verdi tahlil yaptırınca bana tel den at ben işlerim sen izin alma diyordu. Bu kez de 2 kere proluton vurdurmaya gittim kaydımı açtı telden haberleşiriz dedi. Sen de gidince işten izin alamıyorum falan de. Bi daha kine tel den haberleşiriz de:)

dedim demez olur muyum mail atayım dedim resim atayım dedim. karnım burnuma gelmiş gel takip var dedi gittim. tansiyon kilo ölçtü ödem var mı dedi yolladı. eee yani noldu şimdi. artık evlerin çoğunda tansiyon aleti var yoksada komşudan alırsın

hatta zorla ultrason resmimi almıştı neymiş dosyaya ekleyecekmiş

Bende sağlık ocağına gittim 6.haftadamı neydi . kayıt yaptı bilgilerimi aldı boy kilo fln. banada 20.hafta gel dedi aşı için. ben zaten özele gidiyorum. bir kere tahlil yaptırdım daha . sıkıntı yoktu ondada. şimdi 11 hafta olcaz. ayın 1.inde randevum var oraya gitmeden gene tahlil vereyim diyorum hem doktora gösteririm.

kızlar bir de kordon kanını saklatmayı düşünen var mı? bir kısım bir işe yaramaz diyor yıllar sonra diyor. bir kısım ise yarıyor çok önemli diyor. oğlumda yaptırmadım. ama bu kez yaptırmayı düşünüyorum. hem kendi için hem kardeşleri için kullanılabiliyor.

Hımm o zaman Senin sağlık ocağı görev aşkıyla yanıyor
İnsanı sıkıntıya sokmaktan başka birşey değil gerçekten ya. İşimiz düştüğü zaman yüzümüze bakmazlar şimdi kıymetli olduk

Evet özel de boşuna yaptırmamış olursun. Bende önce devlette tüm tahlillerimi yaptırdım sonra kendi doktoruna götürdüm. Ancak 11. Haftalar da yapılan rutin bir tahlil yok diye biliyorum ben. Sadece 12. Haftada 2 li test tahlili var.

çünkü hamile demek bir tansiyon ölçüp performans almak demek. kimsenin 32 haftalık annenin durumunu düşündüğü yok.

Kızlar kontrolden geldim. Kalp atışını duydum hareketlerini gördüm çok şükür herşey yolundaymış. O minicik kollarını ayaklarını hareket ettirdi yahu bu nasıl birşeydir böyle İnanılmaz bir tecrübe etkisinden çıkamıyor insan. Rabbim hepinize güzel haberler almayı nasip etsin. Bebeklerimize sağlıkla kavuşalım inşallah

evet 2 li testi yapçak sanırım. ben genel yaptırcam .

Buarada bende ilk devlet hastanesinde muayene olmuştum hemen aile hekimine bildirmişler hemşire zırıl zırıl aradı gelip kaydınızı yaptırmanız gerek diye. En sonunda gittim bende yaptırdım. Mutlaka takibi yapmak zorundalarmış.

Oh maşallah. hareketli kuzucuk. benim randevuma daha bir hafta var. bekle ki gelsin

Bizde geçen hafta gittik kontrole . 10 haftdaydık ama öle hareket etmiyordu ya :) belki bu gittiğimzde eder çikolata fln mi yesem acaba öncesinde :) ama o kalp atışı yokmu maşallah ):

cuma günü oğlumun aşısı var o gün gelince yaparız diyorum. o gün yoğun oluyoruz başka zaman gelseniz olur mu diyor. hayır yani 2 yıldır gidiyorum hiç öyle aşı günler yoğunluklarını görmedim. onların yoğun günü benim sıradan iş yaşamım. illaki özel gideceğim kayıt için

Gözünaydın. Sağlıkla kavuşursun inşAllah. Seninle günlerimiz aynı. Benim de Kontrolüm yarın çok heyecanlıyım. Benim kanama alanı vardı şuan lekem vs. Yok İnşAllahh kapanmıştır benimde
Amin cnm Inşallah hepimiz. Kanama alanida zamanla kapaniyomus cnm leken de yokmuş ztn stres yapmamaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…