2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Şimdi okudum cnm neyseki kötü bi durum yokmuş son günler insan hepten strese giriyor..sağ sağlim hepiniz hayırlısıyla bi doğurun artik
İnşallah bı an önce olur canm ya herkesin sağlıkla tabi ama ben bu kanama olayından sonra her gün stres olcam sanırım daha fazla bekletmese bari

Tamamdır çok teşekkür ederim tatlış İnşallah anlarım.

Biliyorum sen de benden önce doğuracaksın Sana da caps yapacağım duur.

he bu arada doktordan ciktim. bebegin hareketleri guzel, acilman sifir, hadi git pazartesi gel dedi ultrason bile yapmadi zilli doktor.

gelmezsen gelme sipa. annende guzel bi kafede oturup kahvesini yudumlar

Şu an aynı durumdayız. Ben de artık iki üç günde bir gideceğim bakacaklar. Ama aradaki fark, beni sürekli “Bak kafası büyük, bak kilosu arttı hadi hemen sezeryana” diye zorlayacaklar, sen keyifle bekleyeceksin.

Hanımlar bu arada çatı muayenesi sonrası kahve lekelenme nişan sayılmıyor di mi Hiç mi sayılmıyor? Peki....

oyle cnm. ama sizden farkim 5yasinda oglum da var benim. gece gunduz uyumazsam perisanim. gunduz uyusam bebekle, oglum tek ortalikta ne olack vs vs... Allah bizlere guc versin.
Fitille basladik gencler hayırlısı dua edin
hadi insallah bi avazda gelsin kuzucuk.

olsun canım minnoşun sağlıkla gelmiş çok şükür, doktor kesi yapılan yeri çizerek gösterdi bana, makata doğru değil de yan tarafa doğru çapraz kesi yapılıyormuş, öyle olması beni daha da rahatlattı açıkçası kesi konusunda, zaten iyileşir hemen , güle güle büyüt canım kuzunu

aynen bende. baya doğal doğum istiyor gönlüm inşallah kızım ve vücudum da buna izin verir
İnşallah verir canım, bence çoğunlukla da psikolojiyle ilgili, doktorum da öyle diyor, gerçekten inanırsan ve kendini akışa bırakıp rahat olursan epiduralsiz de olur gibi geliyor , inşallah allah bizim ve tüm hamişlerin gönlüne göre versin

Cati muaynesini her doktor yapmiyor bile, dogumda belli olur o iş hic takilma şimdiden.
Kiz en so dün konuştuk dünden bugüne doğurmadin mi sen hala
Yok rossman da kociskomun kartini gocurmekle mesgulum kendime bisi almadim ama yine basarisiz bir alışveriş oldu

Özellikle doğum yapanlara sormak istiyorum; doğumhaneden ne giydirip getirdiler bebeğinize?
Patikli alt, bağlamalı bluz mu vermeliyim içeriye yoksa tümden tulum mu?
İçi için de atletli gibi zıbın mı vermeli?
Bunlara ek olarak battaniye vereceğiz değil mi bir de?
Eldiven, şapka da veriyorum.
Eksiğim varsa bi el atın kızlar.

Herkes doğurdu, ben hala hastane çantası hazırlıyorum

cidden evde baska cocuk olunca cok zor
dun bende sanci cekerken tansiyin yukseldi
bugunde birakmayacaklardi zaten hastane duzeni degsimis 24 saat olmadan cikarmiyormus
bu gece de yatiracaklardi artik imza atip cikacam aksam 6 bucukda insalah
evdeki yavrum yemek bile yemedi hic duygusalligindan telle bile konusamadi. yavrum anne olmak coook zor
Allah yardim etsin hepimize

canlarım merhaba bende evet hala doğum yapamadım ama çok şükür ki bebek kanala girdi dün nts de düzensiz de olsa sancım çıktı, ve en önemlisi hisseeiyorum o sancıları, pazartesiye kadar doğmazsa doktorum propess hormonu ile normal doğumu başlatacak ve meleğimize kavuşacağız inşallah... ara ara sancım oluyor, henüz açıklık yoktu dün...

Son düzenleme:
Komple 10lu hastane cikisini bir bez keseye koymuştum bi de bebek bezi koymustm. Esim iceriye onu vermis gerkli olanlari alip kalani geri vermisler esime. Odaya geldiginde ustunde citcitli badi patikli alt uzun kollu yandan citcitli ust eldiven sapka giydirrmislerdi battaniyeye sarmislardi.
Kolay gelsin canim

1 bez. eldiven sapka ve penye battaniye. ic dis zibin. ustune ve altina takim. 1 corap. hepsini giydirdiler. cok usuyorlar ameliyathanede xnm. sana da 1 gecelik 1 emzirme sutyeni ya da atleti. odaya gelince de onlari giydiriyorlar.
Allah yardim etsin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…