- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
ettim canim ama baua zor oldu alt dikislerim acidi ootur kalk yapmaktan
Kendi sancılarının başlaması çok güzel canım suni ile çok güzel doğurursun. Allah yardımcın olsun şimdidencanlarım merhaba bende evet hala doğum yapamadım ama çok şükür ki bebek kanala girdi dün nts de düzensiz de olsa sancım çıktı, ve en önemlisi hisseeiyorum o sancıları, pazartesiye kadar doğmazsa doktorum propess hormonu ile normal doğumu başlatacak ve meleğimize kavuşacağız inşallah... ara ara sancım oluyor, henüz açıklık yoktu dün...
Kilosu normal doğuma engel değil kesinlikle canım 4500a kadar rahat doğurursun. Sen normal doğumdan yana ol. Zaten birşey olursa direk sezeryana alıyorlar. Ben çatalda ıkınıyordum düşün su isteyince fazla vermeyin sezeryana dönebilir dedi doktor. O yüzden normal doğum şansın varken kullan lütfen canımHayırlı cumalar kızlar hastabeseydim bugün okuyamadım hepsini doğum yapanlar olmuş hepiniz iyisinizdir inşallah gözünüz aydınbenm nst de hafif kasılmalar cıktı ultrasonda bakti 39 haftalık cıktı kilosuda 3700 dedi bayramda sancim oldu baya dedm alttan muayene etti kanala inmemiş dha ama normal doğuma uygunsun dedi sen ne istiyosun dedi ben çok uğraştım doktr da bildgi için sordu ben farketmez riske atmak istemiyorum dedim oyl3 deyince salı günü sezeryan yapalım dedi bende normal beklersek kilosu vs sorun olurmu dedim ozman salı günü gel muayeneye karar verirsin ozmana dedi napayım kızlar kafam karıştı ya çok bekledim çok uğraştım riskede atmak istemiyorm ama
10 lu hastane cikisini ver onlar hepsini giydiriyo caninÖzellikle doğum yapanlara sormak istiyorum; doğumhaneden ne giydirip getirdiler bebeğinize?
Patikli alt, bağlamalı bluz mu vermeliyim içeriye yoksa tümden tulum mu?
İçi için de atletli gibi zıbın mı vermeli?
Bunlara ek olarak battaniye vereceğiz değil mi bir de?
Eldiven, şapka da veriyorum.
Eksiğim varsa bi el atın kızlar.
Herkes doğurdu, ben hala hastane çantası hazırlıyorum
Keşke hemen kendiliğinden sancim olsada normal gelse cnm sua n ultrasonda 39+5 günlük cıktı bide benm bebeğin boynunda kordon var günüde geçerse sorun olur fln diye korkyrm ben iki tüp bebek iki kürtaj ve amelyt yaşadığım için korkyrm yoksa normal olması en sağlıklısı tabiKilosu normal doğuma engel değil kesinlikle canım 4500a kadar rahat doğurursun. Sen normal doğumdan yana ol. Zaten birşey olursa direk sezeryana alıyorlar. Ben çatalda ıkınıyordum düşün su isteyince fazla vermeyin sezeryana dönebilir dedi doktor. O yüzden normal doğum şansın varken kullan lütfen canım
inşallah hiçbir müdahale gerektirmeksizin kendiliğinden başlar doğumunuzcanlarım merhaba bende evet hala doğum yapamadım ama çok şükür ki bebek kanala girdi dün nts de düzensiz de olsa sancım çıktı, ve en önemlisi hisseeiyorum o sancıları, pazartesiye kadar doğmazsa doktorum propess hormonu ile normal doğumu başlatacak ve meleğimize kavuşacağız inşallah... ara ara sancım oluyor, henüz açıklık yoktu dün...
Komple 10lu hastane cikisini bir bez keseye koymuştum bi de bebek bezi koymustm. Esim iceriye onu vermis gerkli olanlari alip kalani geri vermisler esime. Odaya geldiginde ustunde citcitli badi patikli alt uzun kollu yandan citcitli ust eldiven sapka giydirrmislerdi battaniyeye sarmislardi.
Kolay gelsin canim❤
1 bez. eldiven sapka ve penye battaniye. ic dis zibin. ustune ve altina takim. 1 corap. hepsini giydirdiler. cok usuyorlar ameliyathanede xnm. sana da 1 gecelik 1 emzirme sutyeni ya da atleti. odaya gelince de onlari giydiriyorlar.
Allah yardim etsin canim.
Hayırlı cumalar kızlar hastabeseydim bugün okuyamadım hepsini doğum yapanlar olmuş hepiniz iyisinizdir inşallah gözünüz aydınbenm nst de hafif kasılmalar cıktı ultrasonda bakti 39 haftalık cıktı kilosuda 3700 dedi bayramda sancim oldu baya dedm alttan muayene etti kanala inmemiş dha ama normal doğuma uygunsun dedi sen ne istiyosun dedi ben çok uğraştım doktr da bildgi için sordu ben farketmez riske atmak istemiyorum dedim oyl3 deyince salı günü sezeryan yapalım dedi bende normal beklersek kilosu vs sorun olurmu dedim ozman salı günü gel muayeneye karar verirsin ozmana dedi napayım kızlar kafam karıştı ya çok bekledim çok uğraştım riskede atmak istemiyorm ama
10 lu hastane cikisini ver onlar hepsini giydiriyo canin
Gözünüzaydın canımAlıntı yapamadım kızlar çok teşekkür ederim
İlk günler böyle oluyor ya sen elinden geleni yap öbür türlü yapacak bişey yok minicik bebiş nasıl uyandıtıcan ki zorla ya altını açıcan ya yüzünü burnuna dokunup uyandırmaya çalışacan rahatsız etmekten başka yolu yok ama düzene girecek hiç sıkma canınıBenimkide uyanmak bilmiyor. Gece uyuyakalmışım 3buçuk saat uyumuş uyanmadı bile. Doktor her iki memeyi 15dk emecek diyor ne mümkün 5dk sonra uyuyakalıyor memede. Uyandırmak için neler yapıyorum yinede uyanmıyor uykulu halde biraz daha emip yatıyor. Çiş ve kaka oranı gayet iyi. 2günde 200gram almış. 5.günde doğum kilosuna ulaşmış tekrar. sarılık için kan veriyoruz sürekli. Yarın tekrar gideceğim kilosuna baktıracağım. Doymuyor diye ortalarda geziniyorum süreklinasıl uyandıracağım bu çocuğu
Aynisi iste vallahi tek olsam daha rahat olurum bide sanki ben elinden alıyormusum gibi sabah kizimi seviyor yavrumm annen bize sevdirmiyor seni diye delirdim dedim nolur biraz kucağına al pispislada ben 1 saat uyuyayım dedim cocugu yattığı yerden sevme onu herkes yapar diye biraz önce çamaşır astım sepeti kaldırırken sezaryan yerim sızladı ama mecbur is basa düştüannem bi gece kaldi yanimda o da sabaha kadar uyudu zatensabah da uyandi face de takiliyor.. eee kahvalti niye hazirlamiyosun dedim neyse beraber haxirladik biseyler yedik falan.. kahvaltidan sonra bebegi verdim anneme ben uyumaya gittim,bi saat sonra falan baktim annem uyuyor yine bebek uyanik tabi.. bi daha da kal denedim.
Sana da fitil verdiler mi.. Kendi sancınla hemencecik alırsın sen de kucağına inşallahAllah kolaylık versin canım bi avazda inşallah.darisi başıma ben evde sancı bekliyorum
19 totemi devam beklemedeyim benGözünaydın dahani 19 demiştik
Öyle evde çocuk olunca salamıyorsun.. Allah da yardım ediyor inşallah gücünün farkına varacaksın her anoyle cnm. ama sizden farkim 5yasinda oglum da var benim. gece gunduz uyumazsam perisanim. gunduz uyusam bebekle, oglum tek ortalikta ne olack vs vs... Allah bizlere guc versin.
hadi insallah bi avazda gelsin kuzucuk.
Benm bugün normalde 38+2 günlük ama ultrasonda 39+5 cıktı kilosuna 3700 dedi 4 üstü olursa normal zor olur demişti ama benm sorunum ben çok uğraştım çocuk için kistler amleyt tüp bebek kürtaj fln çok yıprandım o yüzden doktra riske atmak istemiyorum diyince sezeryan dedi bide boynunda kordon dolanmış o normal doğuma engel değilmiş ama ben tedirgin oldum genede haftaya salı gel tekrar bakalm ona gore karar verirsin dedi en son10 lu hastane çıkışı almadım da hiç.
3 tane 5 li takımım var.
2 takımda kendim oluşturdum.
Patikli alt ve yandan çıtçıtlı üstü verelim demişti annem.
Onu giydirmişler sizinkine de
İçeriye verilecek keseye bezi de koyayım unutmadan
En önemli şeyi koymamışım.
Ayakları için ek çorap da koymak gerekli yani.
Sadece patikli altla üşürler tabi.
Onu da ekleyeyim.
Benim giyeceklerimi içeriye vermeyeceğiz değil mi?
Onlar odada giyilecek?
Bir de canım sen de Medical parkta yaptığın için soruyorum.
Hasta bezi tarzı bir şeyi onlar ameliythanede bağlıyorlar mı?
Yoksa depend felan mı vereceğim içeriye?
Neden 39 da birden sezeryan doğum konusuna girdiniz?
Kaçırmış olabilirim, başka bir sıkıntı var mıydı?
Benim de 3500 olmuş bebek, 3750 olursa sezaryen felan demedi.
10’lu set şeklinde almadım canım ben.
Niye almadıysam onu da anlamadım şuan
3 tane 5 li set aldım, 2 tane de set yaptım kendim.
Battaniyeyi felan ayrı aldım.
Ondan tereddüt ettim.
Hepsini giydirmemişlerdir ama?
Senin hangilerini giydirmişlerdi?
Senin sancılar başlayınca zılgıt çekicezhe bu arada doktordan ciktim. bebegin hareketleri guzel, acilman sifir, hadi git pazartesi gel dediultrason bile yapmadi zilli doktor.
gelmezsen gelme sipa. annende guzel bi kafede oturup kahvesini yudumlar
Yok canm hiç bişey vermediler sancı bı iki kere en fazla 50 çıktı doğum sancısı değil deyip gönderdiler şimdi hiç bı belirti yok yineSana da fitil verdiler mi.. Kendi sancınla hemencecik alırsın sen de kucağına inşallahay cuma bereketi vallahi allahım yaa maşallah sağlıkla gelsin bebisler
bebeginkiler ameliyathaneye. seninkiler odaya. odaya gelene kadar bisi gidyrmiurlar sana. oda da ustunu giydiriyrlar. kendileri ped verdi bana. kulotla o yeterli oldu cnm. hasta bezini istemediler. depend sana kalmis bana gerekmedi.10 lu hastane çıkışı almadım da hiç.
3 tane 5 li takımım var.
2 takımda kendim oluşturdum.
Patikli alt ve yandan çıtçıtlı üstü verelim demişti annem.
Onu giydirmişler sizinkine de
İçeriye verilecek keseye bezi de koyayım unutmadan
En önemli şeyi koymamışım.
Ayakları için ek çorap da koymak gerekli yani.
Sadece patikli altla üşürler tabi.
Onu da ekleyeyim.
Benim giyeceklerimi içeriye vermeyeceğiz değil mi?
Onlar odada giyilecek?
Bir de canım sen de Medical parkta yaptığın için soruyorum.
Hasta bezi tarzı bir şeyi onlar ameliythanede bağlıyorlar mı?
Yoksa depend felan mı vereceğim içeriye?
Neden 39 da birden sezeryan doğum konusuna girdiniz?
Kaçırmış olabilirim, başka bir sıkıntı var mıydı?
Benim de 3500 olmuş bebek, 3750 olursa sezaryen felan demedi.
10’lu set şeklinde almadım canım ben.
Niye almadıysam onu da anlamadım şuan
3 tane 5 li set aldım, 2 tane de set yaptım kendim.
Battaniyeyi felan ayrı aldım.
Ondan tereddüt ettim.
Hepsini giydirmemişlerdir ama?
Senin hangilerini giydirmişlerdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?