2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
amin cnm. sariligi gectim suan dersim tsh yuksekligi

amin cnm. sariligi gectim suan dersim tsh yuksekligi
O inanki sarılıktan falan oluyo ya değerler değişiyor yoksa bi problem yoktur allahın izniyle hiç sıkma canını olumsuz düşünme rabbim korusun inşallah duam sizinle aynı durumu yaşayıp temiz sonuç aldı benim görümce de o kadar stres oldu kadın da senin gibi boşu boşuna.. Dua ile inşallah

Hadi sağlıkla kucağına al inşallah bi avazda hafif bir doğumla

ayni gun doguralim madem. bana yarin uygun, sana?
bu turk doktorlari varya
benimki bugun 12 gun bekliicez dedi. vallaha dedi. baktim oylece kadina. oylece baktim valla. cocugu 5 kilo dogurtacak bana.

kiyamammm oyyy. uzulme annesii, bir guncuk ozledi seni, yarin koynuna aldiginda unutur gider

Rossman da acikip eti cici bebe paketi açtım bi an elim ayagim titredi valla
o degilde ben oturdum mc donaldsa (caniniz falan cekmesin ugrastirmayin beni simdi) valla fena fena sanci giriyo asiri asiri. kalkamadim kaldim oylece
‘gununuz yakin herhalde?’ diyenlere ‘evet bugun’ diyorum cesarete gel yurek yemisiz biz vallahi billahi.

amin canim amin...

Kıyamam.. Eve bebişle dönünce keyfi yerine gelir annesi merak etme.. Ben de bunun stresindeyim sancı falan gelse napıcam çocuklarla gece yarısı diye o an kimi aricam da gelecek de düşündüğüm şeye bak

sefan olsun. iyi yapmissin canim.

Senin sancılar başlayınca zılgıt çekicez
anneme mesaj yazdim doktordan ciktiktan sonra ‘anne’ diye basliyo, yazan herkese onu kopyalayip gonderiyorum yormasinlar beni o degilde yine iki kisi beni ruyasinda gormus. bugun olabilir mi acaba.

elaide nin suyu mc donalds ta gelmis dersiniz vallahi kalkamiyorum kasintidan sancidan.

Kıyamam.. Eve bebişle dönünce keyfi yerine gelir annesi merak etme.. Ben de bunun stresindeyim sancı falan gelse napıcam çocuklarla gece yarısı diye o an kimi aricam da gelecek de düşündüğüm şeye bak
sakin ol tatlim. suan endise yaramaz sana.
komsun varsa guvendigin ondan yardim istersin. cocuklu olmak doguma giderken zor ama evin icinde guzel

Yaa artık bıkkınlık geliyo beklemekten deli cesareti geliyo bu hızla doğum haneye girsen var ya maşallah çatır çatır doğurursun ben o kadar bıkmıştım ki kızda ordan biliyorum

Yaa artık bıkkınlık geliyo beklemekten deli cesareti geliyo bu hızla doğum haneye girsen var ya maşallah çatır çatır doğurursun ben o kadar bıkmıştım ki kızda ordan biliyorum
hahaha catir catir dogar dimi? ya dogmayip ordada yorarsa bu bebek beni? vallahi hayata -1 baslar yani o dusunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…