O günler de gelir annesi ya neler neler yaparsınız beraber inşallah heyecan yaptırıyor biraz ama olsundu beklemek tek yapabildiğimizah kiyamammm. benimde derdim agustos sonu havalar yine isinacakmis almanyada su anda sepeserin oh mis, dogsa azcik toparlasa da agustos sonu sicaklarda annesi gezmeye cikarabilse. derde gel
Ben ev isini de saldim yemek isini de saldimHareket iyidir ama yorma. Kendini çok doğum haneye lazım olacak enerji hurma ye sıcak duş al
Bızde de sarılık var gozlerde cok degıl ama bırde gecelerı rengı degısıyor bebısın gunduz daha ıyı gecelerı emmıyor burnu tıkalıB Bluemom44 canim bebek uyandirma konusunda forumdaki en kafayi yiyenlerin basindayim bence bende artik takıntı oldu bebeği uyandırmak kendime zarar vermek bile aklima gelmişti kizim uyanmadikca herkes gececek diyordu ama inan geciryormus 10 gün sonra sarılık bitince rahatladik. Ben kizimi sadece vücudunu islak pamukla silerek uyandirabiliyordum uyanip 2 dk emip geri uyuyordu topuguna vuruyordum bide sütümü sağıp kaşıkla yada biberonla veriyordum kilo kaybetmesin diye sarılık değeri düşmeye başlayınca uyanmasi dahada kolay olacak inşallah hemen toparlar
Ben de tam tersi her yeri didik didik ediyorum temiz kalsın ya gelirse bebe diye.. Ama yeme konusunda ben de çok yiyorum bol yere kilo alıyorum halbuki boş kilo zaten bebiş aldı alacağını benim totoya yarıyo sadeceBen ev isini de saldim yemek isini de saldim
Bi garip oldu artık
Oturup kalkip dizi izliyorum bi de yeme isini abarttim sanki, alacam 10 kilo daha
aynen öyle. psikolojik olarak pozitiftim hep bu zamana kadar. güveniyorum kendime de doktoruma da. pozitif de bi doğum hikayemiz olur insallah :) yapabiliyo musun perine masajını? zor bişeymiş ya inşallah doğru yapıyorumdurİnşallah verir canım, bence çoğunlukla da psikolojiyle ilgili, doktorum da öyle diyor, gerçekten inanırsan ve kendini akışa bırakıp rahat olursan epiduralsiz de olur gibi geliyor , inşallah allah bizim ve tüm hamişlerin gönlüne göre versin
canim benim Allahim yardim etsin sanada butun hamile kalan arkadaşlarada insallhKıyamam.. Eve bebişle dönünce keyfi yerine gelir annesi merak etme.. Ben de bunun stresindeyim sancı falan gelse napıcam çocuklarla gece yarısı diye o an kimi aricam da gelecek de düşündüğüm şeye bak
Benimki hic emmiyordu şükür sizinki gündüz emiyormuş gerçekten yeni dogum yapmış bir anneyi en yıpratan şey sarilik doneminde bebegi uyandirmak çıldırmalik oluyor insanBızde de sarılık var gozlerde cok degıl ama bırde gecelerı rengı degısıyor bebısın gunduz daha ıyı gecelerı emmıyor burnu tıkalı
Allah razı olsun canım benim cümlemize inşallahcanim benim Allahim yardim etsin sanada butun hamile kalan arkadaşlarada insallh
ayni gun doguralim madem. bana yarin uygun, sana?
bu turk doktorlari varya
benimki bugun 12 gun bekliicez dedi. vallaha dedi. baktim oylece kadina. oylece baktim valla. cocugu 5 kilo dogurtacak bana.
Ben ev isini de saldim yemek isini de saldim
Bi garip oldu artık
Oturup kalkip dizi izliyorum bi de yeme isini abarttim sanki, alacam 10 kilo daha
Ben de tam tersi her yeri didik didik ediyorum temiz kalsın ya gelirse bebe diye.. Ama yeme konusunda ben de çok yiyorum bol yere kilo alıyorum halbuki boş kilo zaten bebiş aldı alacağını benim totoya yarıyo sadecebiri bizi durdursuuunnn
İkişer üçer gelir kilolar tabi böyle yiyince.. Nerden geldiyse bu rahatlıkAy bana da olur, kontrolüm de var hem. Bir nst iki sancı, sonra çocuğu alıp eve geleyim olmaz mıııı.
Ya ben de çok yiyorum. Güya hayalim 38.haftada çok sağlıklı bi şekilde doğurup son iki haftanın kilosundan yırtacaktım. Onun yerine 41.haftayı da bitirip iyice dana gibi olmayı tercih ettim...
İkişer üçer gelir kilolar tabi böyle yiyince.. Nerden geldiyse bu rahatlık
Gecelerı kavga edıyorum resmen mama vercem artık gecelerıBenimki hic emmiyordu şükür sizinki gündüz emiyormuş gerçekten yeni dogum yapmış bir anneyi en yıpratan şey sarilik doneminde bebegi uyandirmak çıldırmalik oluyor insan
Haha valla rekor kırarız bence her gün Bi kilo alabilirimAy bilmiyorum ki rekor denemesi yapıyoruz galiba en fazla ne kadar kilo alınabilir gibi
Sütün varsa sağıp biberonla ver canımGecelerı kavga edıyorum resmen mama vercem artık gecelerı
Vardı azalıyor artık cok doktum ya valla sımdı pısmanım gercı mastıt beyse ondan olmustum tadı ıyı degıldıSütün varsa sağıp biberonla ver canım
pratik45 hayırlı olsun kuzummm ❤ rabbim biz bekleyenlere de hayırlısıyla kolaylıkla evladımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ❤
Eşimim teyzesi beni 1 aydir görmüyordu. Bugün gördü ve dedi ki sen yakında doğurursun fazla beklemezsin inmiş senin karnın. Hadi bakalım inşallah dedim bende
Ayyyy gözün aydın canım. Sağlıkla büyütün inşallahben unutmuşum senin sezaryen tarihini şaşırdım okuyunca. Geçmiş olsun tatlım.
Gozunuz aydin canim Allah anali babali buyutsun, masallah ♥
Coook cok tebrik ederim canim, masallah kavustunuz sukur ♥
Allah guzel gunlerde saglik sihhatle bereket buyutmeyi nasip etsin insallah ♥
ne guzel anlatmissin, cesaret vermissin, bunun icin ayrica tesekkur ederim ♥
Gozunuz aydin olsun bebeginiz hosgelmisbereketle guzelliklerle buyutun insallah!
asiri kalca bel kasik agrilariyla uyandigim her sabah bebegimin benden isittigi azar
biz duamizi yine de tam edelim, normal dogumla uc bes saatlik rahat sancilardan sonra iki ikinmayla saglikla kavusalim evlatlarimiza insallah ♥
Teşekkürler kızlar öpüyorum hepinizi, darısı bekleyenlere inşallahAllah bağışlasın canım gözün aydın analı babalı büyütsün inşallahyoluna girer hepsi merak etme
gece en gec 3saatte besle cnm sarilik icin. kendi sutunu sag mutlaka. bebek emmiyorsa sen yine de 3 saatte bir sag... gece sagdigin sutu gec, gunduz sagdigini gunduz vereceksin. gece sagdiginda buyume hormaonlari oldugu icin gece veriliyormus.Vardı azalıyor artık cok doktum ya valla sımdı pısmanım gercı mastıt beyse ondan olmustum tadı ıyı degıldı
Gözünaydın canımSelam güzel anneler, bende prensesimi sağlıkla aldım kucağıma hastanedeyiz.
Kendimi korkuttuğum kadar değilmiş sezeryan Allah herkese hayırlı doğumlar versin.
Derdimiz meme ile kavga ve gaz
Doğar doğmaz gazlı geldi bebe ebe olur dedi sabah çocuk doktoru bakacak bir daha damla isteyeceğim bende
Darısı bekleyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?