2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gece en gec 3saatte besle cnm sarilik icin. kendi sutunu sag mutlaka. bebek emmiyorsa sen yine de 3 saatte bir sag... gece sagdigin sutu gec, gunduz sagdigini gunduz vereceksin. gece sagdiginda buyume hormaonlari oldugu icin gece veriliyormus.
Doğuramadık ki şöyle süt gaz muhabbetlerine katılalım

I ikuayko ya uyup rossman a gidersen ve lohusa hanimlarin ‘süt damarlarim tikandi agriyor!’ diye haykirislarini duyduysan bu olayi alirsin. hem soguk kompre hem sicak kompre yapiliyormus bununla. gogusleri rahatlatiyormus. duruversin bi kosede ucuz biseydi ilgilenenlere duyrulur.

bu arada süt arttirici iki cay daha aldim. cayciyim zaten icerim bolca.

Güle güle kullan hepsini inşallah en kısa zamanda

Ben de hindistan cevizi yagi aldim, nereme sureceksem

R Rzg14 canım bizde bugün verdik2. topuk kanını şimdiki aklım olsaydı 10. gün falan giderdim heralde. bu testlerin yanlış çıkması insanı strese sokuyor.
5. gün çok erken daha ne emmiş oluyorlarki hem sarılık oluyor bebişlerde.
iniallah temiz çıkar sonuçlar.

amin cnm. biz 3.cu kez verdik. bilseydim beklerdim 7. 8.ci gunleri.

Güle güle kullan hepsini inşallah en kısa zamanda
insallah kuzuuum
Ben de hindistan cevizi yagi aldim, nereme sureceksem
aaa cok mantikli. ust bacaklarimda yirtilma oldu benimde, karnimda yok. kremi yagi hepsini biraktim ama hindistan yaginin toparlayici ozelligi meshur, iyi fikir aslinda yahu karina surmek icin.

bebeğin kanala girmesini de bu hereketrlerle sağladım

yemesinler beni yapmadik hareket birakmiyorum ben. squatin alasini yapiyorum hic bi kanala inme acilma yok

Selam kizlar dun saat 5 gibi hastaneden ciktik. Doktorum normal dogum gibi yolluyorum seni dedi. Ben kalmak istemedim hastaneler yoruyor beni. Oglum iyi benim tabi biraz agrim var dun biraz zor gecti ama bugun daha iyiyim oglum cok minnak geliyor elime diger bebegim kocamandi bunun yaninda bugun 0 numara bez aldik 1 numara buyuk oluyor. Hava.cok sicak emzirirken tenime degdigi her yer kizariyor. Yumusacik teni var. Dogustan peygammer sunneti dedikleri sunnetle dogdu. Aslinda bir gelisme bozuklugu bazi problemlerle geliyor doktor kontrol etti seninki o problemli durumlardan degil dedi de rahatladik. Dogdugunda cigerlerinde su vardi nefes alip vermesinde problem oldu ama suyu hemen atti. Cocuk doktoru kontrol edene kadar yanima vermediler nasil korktum ama doktor gelince hemen annesine verin hic bir seyi yok demis. Simdilik meme meme meme yapiyoruz. Sutum henuz cok bol degil oglum cok guzel karsiladi kardesini hepimiz cok mutluyuz

gece en gec 3saatte besle cnm sarilik icin. kendi sutunu sag mutlaka. bebek emmiyorsa sen yine de 3 saatte bir sag... gece sagdigin sutu gec, gunduz sagdigini gunduz vereceksin. gece sagdiginda buyume hormaonlari oldugu icin gece veriliyormus.
3 saate emıyor ama sarılık var gunduz 1.30 saate kendısı kalkıyor gece uc saate anca emıyor 15 gunluk zayıf dogdu zaten mınnosum

Peygamber sünneti ile ilgili yazicam sana sonra.
Ev gibisi var mi bea, hosgeldiniz

Kızlar internetten baktımda smdi kan pihtilasma sorunu olanlarda spinal anestezi uygulanmaz yazıyor bilgisi olan varsa yazabilirmi lütfen
canimcim. kan pihtilasmam var..iki sezeryanimda spinal... internete bakma litfen.
ikisinde de sezeryandan 36saat once igneyi kestim. diyelim aniden dogum basladi. o zamanda genel anestezi yapiyor eger ignenin uzerinden 8saat gecmemisse. yoksa yine sipinal.

3 saate emıyor ama sarılık var gunduz 1.30 saate kendısı kalkıyor gece uc saate anca emıyor 15 gunluk zayıf dogdu zaten mınnosum
sarilik biz de bela oldu. her gun kan veriyrz. gunduz 20dk 30dk da bir emiyr. uyuyrsa saat basi uyandiriyrm. gece de 3 saatte. gece dedigim 12 de emiyr en son. gece 3 sabah 6... sonra saat bazi emzirmeye devam. o sekilde degeri azalmaya basladi. benim kiz da 37+6 da dogdu xnm. 40 i beklemedjk.

Cocuk 2 ay bekledi yine sana yaranamadi. Ah benim bahtsiz evladım kınalı kuzum, bazi anneler de böyle işte ne yapsın onun da sınavı bu ()

amin cnm. biz 3.cu kez verdik. bilseydim beklerdim 7. 8.ci gunleri.
Bıze de hemsıre gec demısler dedı 6. Gun verdık daha erıen alıyoruz
bız 39 dogduk ama 35 haftayla uyumlu dogdu 2600 42 cm bız goturmedık doktora evde oldugunca emzırıyorum

Cocuk 2 ay bekledi yine sana yaranamadi. Ah benim bahtsiz evladım kınalı kuzum, bazi anneler de böyle işte ne yapsın onun da sınavı bu ()
sormaaaa. kotu anayim ben ..
Bıze de hemsıre gec demısler dedı 6. Gun verdık daha erıen alıyoruz

bız 39 dogduk ama 35 haftayla uyumlu dogdu 2600 42 cm bız goturmedık doktora evde oldugunca emzırıyorum
biliyrm.cnm ben senin kuzuyu. beslenmesinde sorun olmustu. ama sarilik icin bi kontrole gotursen keske. hafife alma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…