2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Anladım cnm çok sagol ya benm doktr vurulma demedi ama benm salı günü kontrlm var spinal kabul edersem o gün alırım dedi ben smdi iğneyi akşam 9 da vuruluyorm pazartesi vurulmasammi acaba diye düşündüm

Maggiore 5li takim da olur canm bnm de annem almis yoksa senin gibi kendim takim yapmistim hatta 5li setim bile yoktu
Citcitli badi uzun kol ust patikli alt eldiven sapka vardir o setlerde zaten o yuzden 10luya gerek yok illa. Çorap battaniye eklersin. Ben 1 10lu 3 tane de yedek takim almistm yanima. Yedek setlerimden iki tanesi cıtçıtlı badi corap kendinden eldivenli tulum ve sapka sklindeydi mesela bu da cok rahat oluyo .
Yedek hazirladiklarimin Herbirine corap sapka eldiven agiz bezi eklemistim.
2 3 tane muslin.1 tane hemsireye vermelik battaniyenin yaninda en az 1 tane de kalin bi battaniyen olsun.
Ben medical parkta yaptim 2 gece kaldjm bebek bezini onlar verdi ama bana hasta bezi vs vermediler sadece altima serdiler. Depent kulot kullandim benm kanamam coktu ped den akar geceliklerim batar diye risk almadim. Kendi ayagina mutlaka corap al. Ustune de sabahlik hirka sal vs.

oyle cnm. ama sizden farkim 5yasinda oglum da var benim. gece gunduz uyumazsam perisanim. gunduz uyusam bebekle, oglum tek ortalikta ne olack vs vs... Allah bizlere guc versin.
hadi insallah bi avazda gelsin kuzucuk.
Ya sorma bizim minyatür gececi oldu uyutmuyor abide sabah erkenden kalkıyor..biri yatsa diğeri ayakta..illa girer düzene diye bekliyorum

Geçmiş olsun Allah şifa versin minige nasıl bi meretse bu sarilik istahtan düşüyor uyuyorlar sürekli zorla yedir cnm bnmkilerden birinde vardi sarılık yemiyodu hiç damla damla ağzına döktük sütü mamayı şükür toparladı ins senin prenseste toparlar hemen

Peki tavsiyen varmi cnm spinal olursam yapmam gereken bisey

sormaaaa. kotu anayim ben ..

biliyrm.cnm ben senin kuzuyu. beslenmesinde sorun olmustu. ama sarilik icin bi kontrole gotursen keske. hafife alma derim.
Bende ıstıyorum ama kıyamadm delık desık edecekler ama gecmezse pazartesı goturcem ama 17 kadar zaten gerı gonderıyorlar ınsallah bıseyı yoktur balımım cabucak gecer

Anladım canım tabiki sen nasıl istersen öyle olur hakkında hayırlısı sağ sağlim kucağına alacaksın eminim
Gerçekten mi bunu duyduğuma okadar çok sevindim ki anlatamam Islak pamuk ve ayaklar da işe yaramıyor. Sarılığın artmasını istemiyorum bol bol beslemek istiyorum biberonda kullanıyorum memede sıcaklığımdan iyice uyuyor. Dediğin gibi kaşıklada veriyorum biberonu da bitiremezse. Yarın 1haftalık oluyor inşallah bu durum bizde de son bulur

Son düzenleme:
Bnm kızda aynı uyanmiyodu ki yesin sarılıktan dolayı hemşire demişti burnunu sık birde topuğunu ise yaradı azıcık ağlıyor ama uyanıyordu başka çarem yoktu canım gidiyordu ağlıyor diye sukur toparladi az kaldı sarılığı yemesi düzeldi açıldı istahi

Anladım cnm çok sagol ya benm doktr vurulma demedi ama benm salı günü kontrlm var spinal kabul edersem o gün alırım dedi ben smdi iğneyi akşam 9 da vuruluyorm pazartesi vurulmasammi acaba diye düşündüm
dr.a mesaj at ona sor cnm.
amin cnm. insallah gececek.

Peki tavsiyen varmi cnm spinal olursam yapmam gereken bisey
cnm hic korkma. cok rahat bir operasyon. bana 1 hafta gunde en fazla 2 fincan kahve ic dedi hemsireler. kahve zorunlu. bas agrisi olmasin diye. 3 lt de su ic 1 hafta dediler. baska birsey yok kuzum.

Maşallah canım ya.. Sağlıkla büyüsün inşallah merak etme o minik var ya büyüyüp tosuncuk olacak

Öyle insan kıyamıyor ama aç kalınca da daha kötü işte sarılık zorluyor baya sıcaklar daha da tetikliyor.. İnşallah toparlicak senin minnoş da bütün bebişler de

İşe yaramıyor canım malesef

Mrh arkadaşlar 34+3 günlük Ece prensesim 2570 gr 46 cm olmuş gelişimi suyu nst sonucu hepsi iyi şükür. Bugün yüzünü ilk defa da olsa kısmen gösterdi kuzum ❤ Kucağıma alacağım günü heyecanla bekliyorum

Eklentiler

• 20190816_145629.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…