Ameliyathanede bana anestezi doktoru sordu kan sulandirici kullaniyor musun diye coktan spinale baslamistiKızlar internetten baktımda smdi kan pihtilasma sorunu olanlarda spinal anestezi uygulanmaz yazıyorbilgisi olan varsa yazabilirmi lütfen
Anladım cnm çok sagol ya benm doktr vurulma demedi ama benm salı günü kontrlm var spinal kabul edersem o gün alırım dedi ben smdi iğneyi akşam 9 da vuruluyorm pazartesi vurulmasammi acaba diye düşündümcanimcim. kan pihtilasmam var..iki sezeryanimda spinal... internete bakma litfen.
ikisinde de sezeryandan 36saat once igneyi kestim. diyelim aniden dogum basladi. o zamanda genel anestezi yapiyor eger ignenin uzerinden 8saat gecmemisse. yoksa yine sipinal.
Ee kullansan napcaktiki son anda sorulur mu hiç yaAmeliyathanede bana anestezi doktoru sordu kan sulandirici kullaniyor musun diye coktan spinale baslamisti
Bilmiyorum gercekten belki verilecek olan dozla ilgili birseydir henuz uyusturmaya baslamamisti muayene ediyordu. Iste sirtini kamburlastir falan fistik.Ee kullansan napcaktiki son anda sorulur mu hiç ya
Ya sorma bizim minyatür gececi oldu uyutmuyor abide sabah erkenden kalkıyor..biri yatsa diğeri ayakta..illa girer düzene diye bekliyorumoyle cnm. ama sizden farkim 5yasinda oglum da var benim. gece gunduz uyumazsam perisanim. gunduz uyusam bebekle, oglum tek ortalikta ne olack vs vs... Allah bizlere guc versin.
hadi insallah bi avazda gelsin kuzucuk.
Olabilir bilemedim bende ya peki spinal sezeryandan memnun musun tavsiyen varmı yapmam gerekenBilmiyorum gercekten belki verilecek olan dozla ilgili birseydir henuz uyusturmaya baslamamisti muayene ediyordu. Iste sirtini kamburlastir falan fistik.
Geçmiş olsun Allah şifa versin minige nasıl bi meretse bu sarilik istahtan düşüyor uyuyorlar sürekli zorla yedir cnm bnmkilerden birinde vardi sarılık yemiyodu hiç damla damla ağzına döktük sütü mamayı şükür toparladı ins senin prenseste toparlar hemengeliyor efe pasa
5.ci gun aliyorlar ama 7-8.ci gunde de aliniyor. illa 5.ci gun zorundaligi yok cnm dedigin gibi. hatta 5.ci gun alinmasi bizdeki gibi degerlerin yuksek cikmasina sebep olabiliyormus.
uf kp n3 alaka geliyor yahu.
hayir cnm. anne sutuyule atiyor.
5.gun 14..
7.ci gun 17kusur
8.ci gun 16kusur
10.cu gun 18.88
11.ci gun 18.86
12.ci gun 17.75
15.gun bakalim ne cikacak.
Peki tavsiyen varmi cnm spinal olursam yapmam gereken biseycanimcim. kan pihtilasmam var..iki sezeryanimda spinal... internete bakma litfen.
ikisinde de sezeryandan 36saat once igneyi kestim. diyelim aniden dogum basladi. o zamanda genel anestezi yapiyor eger ignenin uzerinden 8saat gecmemisse. yoksa yine sipinal.
Bende ıstıyorum ama kıyamadm delık desık edecekler ama gecmezse pazartesı goturcem ama 17 kadar zaten gerı gonderıyorlar ınsallah bıseyı yoktur balımım cabucak gecersormaaaa. kotu anayim ben..
biliyrm.cnm ben senin kuzuyu. beslenmesinde sorun olmustu. ama sarilik icin bi kontrole gotursen keske. hafife alma derim.
Anladım canım tabiki sen nasıl istersen öyle olur hakkında hayırlısı sağ sağlim kucağına alacaksın eminimKeşke hemen kendiliğinden sancim olsada normal gelse cnm sua n ultrasonda 39+5 günlük cıktı bide benm bebeğin boynunda kordon var günüde geçerse sorun olur fln diye korkyrm ben iki tüp bebek iki kürtaj ve amelyt yaşadığım için korkyrm yoksa normal olması en sağlıklısı tabi
Gerçekten mi bunu duyduğuma okadar çok sevindim ki anlatamamB Bluemom44 canim bebek uyandirma konusunda forumdaki en kafayi yiyenlerin basindayim bence bende artik takıntı oldu bebeği uyandırmak kendime zarar vermek bile aklima gelmişti kizim uyanmadikca herkes gececek diyordu ama inan geciryormus 10 gün sonra sarılık bitince rahatladik. Ben kizimi sadece vücudunu islak pamukla silerek uyandirabiliyordum uyanip 2 dk emip geri uyuyordu topuguna vuruyordum bide sütümü sağıp kaşıkla yada biberonla veriyordum kilo kaybetmesin diye sarılık değeri düşmeye başlayınca uyanmasi dahada kolay olacak inşallah hemen toparlar
Bnm kızda aynı uyanmiyodu ki yesin sarılıktan dolayı hemşire demişti burnunu sık birde topuğunu ise yaradı azıcık ağlıyor ama uyanıyordu başka çarem yoktu canım gidiyordu ağlıyor diye sukur toparladi az kaldı sarılığı yemesi düzeldi açıldı istahiBenimkide uyanmak bilmiyor. Gece uyuyakalmışım 3buçuk saat uyumuş uyanmadı bile. Doktor her iki memeyi 15dk emecek diyor ne mümkün 5dk sonra uyuyakalıyor memede. Uyandırmak için neler yapıyorum yinede uyanmıyor uykulu halde biraz daha emip yatıyor. Çiş ve kaka oranı gayet iyi. 2günde 200gram almış. 5.günde doğum kilosuna ulaşmış tekrar. sarılık için kan veriyoruz sürekli. Yarın tekrar gideceğim kilosuna baktıracağım. Doymuyor diye ortalarda geziniyorum süreklinasıl uyandıracağım bu çocuğu
dr.a mesaj at ona sor cnm.Anladım cnm çok sagol ya benm doktr vurulma demedi ama benm salı günü kontrlm var spinal kabul edersem o gün alırım dedi ben smdi iğneyi akşam 9 da vuruluyorm pazartesi vurulmasammi acaba diye düşündüm
amin cnm. insallah gececek.Geçmiş olsun Allah şifa versin minige nasıl bi meretse bu sarilik istahtan düşüyor uyuyorlar sürekli zorla yedir cnm bnmkilerden birinde vardi sarılık yemiyodu hiç damla damla ağzına döktük sütü mamayı şükür toparladı ins senin prenseste toparlar hemen
cnm hic korkma. cok rahat bir operasyon. bana 1 hafta gunde en fazla 2 fincan kahve ic dedi hemsireler. kahve zorunlu. bas agrisi olmasin diye. 3 lt de su ic 1 hafta dediler. baska birsey yok kuzum.Peki tavsiyen varmi cnm spinal olursam yapmam gereken bisey
Maşallah canım ya.. Sağlıkla büyüsün inşallah merak etme o minik var ya büyüyüp tosuncuk olacakSelam kizlar dun saat 5 gibi hastaneden ciktik. Doktorum normal dogum gibi yolluyorum seni dedi. Ben kalmak istemedim hastaneler yoruyor beni. Oglum iyi benim tabi biraz agrim var dun biraz zor gecti ama bugun daha iyiyim oglum cok minnak geliyor elime diger bebegim kocamandi bunun yaninda bugun 0 numara bez aldik 1 numara buyuk oluyor. Hava.cok sicak emzirirken tenime degdigi her yer kizariyor. Yumusacik teni var. Dogustan peygammer sunneti dedikleri sunnetle dogdu. Aslinda bir gelisme bozuklugu bazi problemlerle geliyor doktor kontrol etti seninki o problemli durumlardan degil dedi de rahatladik. Dogdugunda cigerlerinde su vardi nefes alip vermesinde problem oldu ama suyu hemen atti. Cocuk doktoru kontrol edene kadar yanima vermediler nasil korktum ama doktor gelince hemen annesine verin hic bir seyi yok demis. Simdilik meme meme meme yapiyoruz. Sutum henuz cok bol degil oglum cok guzel karsiladi kardesini hepimiz cok mutluyuz
Öyle insan kıyamıyor ama aç kalınca da daha kötü işte sarılık zorluyor baya sıcaklar daha da tetikliyor.. İnşallah toparlicak senin minnoş da bütün bebişler deBnm kızda aynı uyanmiyodu ki yesin sarılıktan dolayı hemşire demişti burnunu sık birde topuğunu ise yaradı azıcık ağlıyor ama uyanıyordu başka çarem yoktu canım gidiyordu ağlıyor diye sukur toparladi az kaldı sarılığı yemesi düzeldi açıldı istahi
İşe yaramıyor canım malesefBnm kızda aynı uyanmiyodu ki yesin sarılıktan dolayı hemşire demişti burnunu sık birde topuğunu ise yaradı azıcık ağlıyor ama uyanıyordu başka çarem yoktu canım gidiyordu ağlıyor diye sukur toparladi az kaldı sarılığı yemesi düzeldi açıldı istahi
Bitti gezme tozma tabi evim güzel evim dersinPeygamber sünneti ile ilgili yazicam sana sonra.
Ev gibisi var mi bea, hosgeldiniz
En hızlı kolay ve rahat şekilde inşallahKopuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?