2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

squat değilde plates topu uzerindeki hareketler benimde kanala inmesini sağladı, hurma yiyorum 7-8 tane ve doğadan böğürtlen çayı içiyorum... iner merak etme

Kızlar merhaba. Normalde eylül annesi olmayı planladığımız için o topic e yazıyorum ama sizlere danışmak istedim. Alttan muayenede 4 cm açıklık gördü muayene eden ebe, kendi doktorum karından ultrasonla baktı 3 cm ama rahmin iyi durumda dedi. Nst de sancı çıkmadı. Böyle bir durumda gidişat ne olur sizce danışmak istedim

Pilates topu ile kımıldaşmaya ben de başladım. Hurma ananas falan ama tık yok arkadaş. Anca kasılıyor karnımda toplanıyor. Ne bir nişan ne bir su hiç bişey yok.
Hayır Kocam da doğuran sayısına Bakıyor Ağustos annelerinde benden daha hevesli , her kasılma hissettiğimde geliyor mu yoksa deyip duruyor. Ona kalsa tüm gün pilastes topu ile takılcam

Bitti gezme tozma tabi evim güzel evim dersin
Ne gezme ne gezme
En dik bayirlardan biriyle carsiya inip az yuruyup arabayla eve döndüm yine
Ona de ki daha bize cok var, buyuklere saygi gösterin kardesim! Ben de 37de diyordum tamam zamani geldi diye, hastane bavulundaki esyalar bile kokmustur

Kayinpederim de eylulde gelir diyor zaten

Plates topum da yok anca gerinirim ben de biz üzerimize düşeni yapalım gelir belki tabi önce şu 40 haftasında olan takvimi silinenler doğursun ardından hemen biz

Plates topum da yok anca gerinirim ben de biz üzerimize düşeni yapalım gelir belki tabi önce şu 40 haftasında olan takvimi silinenler doğursun ardından hemen biz
bendede top yok kuzum, bugun squat muat ta yapamadim carsida yeterince yurudum halim kalmadi onlara

ya bana bi kabullenme geldi sanki, gelmiyo ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…