2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
yeni fiyatlardan haberim yoktu saol cnm. insan cani dusunulunce cok super birsey ama iste maddiyat baya baglayici.
tabi ki kolay bir şey değil bebek zaten masrafla geliyor. benim kafamı karıştıran kimisi bir işe yaramaz diyor kimisi çok önemli. kafam karışıyor

Kizlar a3hp testi nedir bilen yazabilirmi adetin 3. Gunu amh ve a3hp testi yapilicak.. internetten arastirdim fakat bulamadim

Kızlar benim bebe yine canı serum çekmiş bu seferde bronşitten serum yiyorum bir bronşitim eksiktii. Artık kafayı yiyicemm

Çok sık ultrasonla girmek ıyi degil diyolar ondan sordum arkadaşlar bana kalsa her hafta gitcemde iste bakalim persembe tekrar gitmek istiyorum

Acaba ben gitmeden yapmış olabilir mi ki çünkü kilomu son adet tarihimi filan sordu telefonda. Ceza durumu varsa öyle yaptı belki de yoksa niye çağırmasın ki:/ seninkiler baya sinir bozucuymuş ama çok rahatsız etmişler benimki de tam tersi hiç rahatsız etmiyor:)

Kizlar a3hp testi nedir bilen yazabilirmi adetin 3. Gunu amh ve a3hp testi yapilicak.. internetten arastirdim fakat bulamadim

Amh yumurta kalitesini tespit etmek içindi sanırım. Ben polikistik over hastasıydım 2yıl bebeğimiz olmayınca o testi yaptırmamı önermişlerdi ama o ay yaptırmadan hamile kalmıştım. Öbür testi duymadım ama hiç

Daha kalp atışını duymadan doktora gitmiştim. O zaman kayıt aldılar. Kısa süre önce tesadüfen kan testi yaptırmıştım o testim sonuçlarını kullandı tansiyonumu ölçtü. Benim canımı sıkan daha evlenmeden annem ve babamı arayıp kızınız gelsin deyip saçma sapan sorular sorması olmuştu. Babam kızım yurtdışında gelince ararsınız demişti de öyle kurtulmuştum. Şimdi biraz mesafeliyim o yüzden ama henüz beni arayıp bir test aşı bişey için gel demediler.

Düşünüyorum acıbademde hem ulusal kan bankasına gönderilen hem de kendine saklamışsın gibi bir sistem varmış. Fiyatını bilmiyorum sanırım biraz saha uygunmuş. Bir insana yardım etmek çok güzel bir duygu umarım gücümüz yeter de yapabiliriz.

Kızlar benim bebe yine canı serum çekmiş bu seferde bronşitten serum yiyorum bir bronşitim eksiktii. Artık kafayı yiyicemm

Geçmiş olsun canım bir an önce iyileşirsin inşallah

slm kızlar kaç saattir sağ kasığima ağrı saplandı geçer dedim ama bazen birden saplanıyor 2 hafta önce de ağrı vardı doktra demiştim normal rahim büyüyor dedi bu sefer uzun sürdü anneme de geldim bilmiyorum yarın gitsemmi burdan doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…