2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hic deme bugun bizimdee Oyle 21. Gundeyiz yari kirkinda huy degistirdi sanirsam. Gecedn Bu Yana 4saatlik iyku ile duruyorum surekli kucagimda emiyor uyumuyor

Maşallah.. Epidural kurtarıcı gibi yetişmiş ya okurken yaşadım gibi ben ikisini de epidural siz doğurdum yangın yeri ama ikinci de hiç sesim çıkmadı ya ilki nasıl zorladıysa artık.. Ama geçiyo öyle de böyle de o mutlu sona değer

Epiduralsiz doğurabilene saygım büyük ben O acıyla hayatta duramazdım

Ya bide yarı kırk çıkınca huy değişenler mi var, e biz zaten yeni çözüyoruz bebeyi yine mi değişecek
afroditi ben perşembe sezeryan oldum dün gece uykumda sola dönmüşüm zarar verdim bilmiyorum pazartesi kontrol

Hic deme bugun bizimdee Oyle 21. Gundeyiz yari kirkinda huy degistirdi sanirsam. Gecedn Bu Yana 4saatlik iyku ile duruyorum surekli kucagimda emiyor uyumuyor
Demek ki bu yari kirk sikintili gercekten huyu degisti ins gece de boyle olmaz cok uykusuzum bnde

Bi de 4.ayinda fln huy degistirir dis çıkarmaya baslayacaklari icin bittik biz ya valla
Bnde uykumda dönüyo olabilirim bilemiyorum zarar vermemissindir ya
ben cok zorladim kendimi 1 haftalikken avm gezdim ev supurdum toz aldim fln zor iyilesirim ben bnce

emzik verince midesi bulaniyor oggg falan yapmaya başlıyor, bir keresinde elinde eldiven yoktu emzik vermeye calisiyodum emzigi tuttu firlatti iki gunluk bebe sinir hastasi cikti, icerde ne yasadiysa
Hahaha ya bu kadar olur yaa aynisinin tipkisiyiz hem kendi eliyle cikariyo hem araniyo bi de. Memeye de oyle bi hirsla yapisiyo elleri yumruk yaparak çok sinirliyizz aslan burcu oldu ondan oldu bunlar

İnşAllah iyileşceksiniz kızlar hareket etmek daha iyi inanki yara sertleşmiyo o zaman ben de endişe ederdim acaba dikişlerim mi açıldı falan diye yarık gibi duruyordu alttaki dikişler ama vücut toparlıyor inşallah

Canım 38.0 da gıttım ve 4 kılo olmus bıle. Dr um ıstemıyo normal. Ama catı muayenesi oldum ve alttan baktı kemik yapın uygun dedı normal doguma ama bebek ırı daha 38 e yenı gırdın 39 40 belkı 41 olcak yanı suan 4 cok zor normal dogum dedı. 22 si yıne gıdıcez ama Bı yandan anestezi dr ile gorustuk EKG kan vs de verildi. Sezeryan yolunda ilerlettı dr umuz. Muhtemelen 24 u sezeryan olcam. Persembe bellı olcak ben ozele gıdıyorum acaba devlete gıdıp muayene mı olsam Bıde orda mı kilosuna baksam dıyorum. Bılemedım valla. Ama dr bu kadar sezeryan derken normal deyıp sorun yasarsam o vebale de girmek istemiyorum ay cok az kaldı. Bu arada ultrason a gore 2 hafta onden gıdıyo 40+2 ıdı ben 38.0 ıken

Bizde cok gazliyiz yavrum morariyor artik cikaramiyor gece biogaia veriyorum gece rahatlatıyor ama etkisi gidince yine ayni ne zaman bitecek bu gaz olayı
Valla ayni seyi mi yazdim bilmiyorum ama bizde de gaz var ayni yazdigin gbi mosmosr oluyor biogia falan hicbi etki etmedi sab simplex kullaniyoruz daha iyi

Canım bana doktorum seZeryan deseydi ben ısrar etmezdim normal diye ama sen doktoruna propessle normal doğumun hemen bAşlatsak olmaz mı diye bir sor bence benim de hüç açılma falan yoktu doğum başlatılırken çocuk iyice kilo almadan başlatsın

cok sanslisin valla ben hala yataktan kalkarken biraz zorlaniyorum.
İlk ayağa kaldırdıklarında hastanede bir daha yürüyemeyeceğim galiba demiştim. Sonrasında mümkün olduğunca oturup kalmamaya dikkat ettim bol bol yürüyüyorum, ev işlerini kendim yapıyorum.

Propess nasıl bısey canım.elle muayene yaptı ya ben biraz bagırdım ama ılk defa oldum muayene dedı sen normal doguma hazır degılsın. Ama acıyo ılerı ıttıkce bıde pişik olmustum hep bikini bolgem baloncuk gıbı cokk sukur Bayaa iyileştim ama ondan da acmıs olabılır.bıde bagırınca acı daha az hissediliyor. O da kendını iskence yapıyomus gıbı hıssedıyomus. Dedım zsız alısıksınızdır. Hayırlısı bakalım canım

O ne demek ya her gün afedersin çatı muayenesi mi oluyoruz tabi rahatsız olacağı iz beni doktorum çok sakinleştirdi çatı muayenesinde doğum yapacağım gün bile ben kaç kez bağırdım çatı muayenesi yapılırken ister istemez insan tedirgin oluyor. Propess fitil çatı muayenesi yapar gibi rahim ağzına vajinadan yerleştiriliyor

Hahaha ya bu kadar olur yaa aynisinin tipkisiyiz hem kendi eliyle cikariyo hem araniyo bi de. Memeye de oyle bi hirsla yapisiyo elleri yumruk yaparak çok sinirliyizz aslan burcu oldu ondan oldu bunlar
acken gözü dönüyo koparacak sanki memeyi bi hirsla emmeye basliyo sonra hemen yoruluyo şapşal, zaten o eller hep yumruk bacaklar sopa gibi dimdik karni doyunca gevşiyor. artik huyuna gidecegiz kucuk beyimizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…