Benim epidural olacağım gece normal dogum sancisi geldi ve 10 cm acıklık olmuş sezeryana gittiğimde. Ama bebekte tehlike yaratacak durumlar var dedikleri için normal dogum masasından döndüm. O kadar acikliktada epidural tutmadigi icin genel oldumNeden genel olmak zorunda kaldn
fazla sutten dolayi lenf bezin sisiyor xnm. benim de oldu. ovalama sakin. bebek bosaltamjyor memeyi. o yuzden sagman lazim. benim 15gun oldum giderek kuculuyor. az birsey kaldi.Merhaba kızlar ya dünden beri sağ koltuk altimda şişlik oluştu. Sütum vae geliyor bebeğide emziriyorum ama bi baktim 2 3 yerde sislik var agriyor. Bunun sebebi ne olabilir?
normal annesi. daha 40 kere huyu degisecek. bagla kendine kangurula. gez dur o sekilde. biz yapisigiz misal. gece mutlaka 2 saat ful ayakta. gazi geldi mi uffff benim sinirler tavan ama yansitmam sifir tabiki minnosa... oluyor bunlar.22 gunun en zor gununu geciriyorum kafayi siyirmak uzereyim aslaa uyumuyo bugun.. Paso emsin zicsinn20dk 30dk araliklarla uyuyudu uyandi gazini da cikariyorum gazini cikarirken uykusu aciliyo sonra bi daha emmek istiyo emince de kusup hickirik tutuyo emzigi azcik tutuyo atiyo ay deliriciimm
olmaz cunku diye basliyorum..Odasina kapatalım? Why not yani
Evet ya sezeryandan sonra o ilk ayağa kalkmak çok zor oldu oturdum ağladım yapamayacam böyle zorlanacam bebeğime bakamayacam diye ama 3 4 kalkmada hafifledi ağrılar eşim ve babam iki kolumdan tutup yürütüyolardı benim hop tansiyonum düşüyordu yığılıyodum yatırıyolardı geri ama inat ettim dahada hırslandım sürekli yürüdüm iyileşmem 1 haftayı bulmadı çok şükürİlk ayağa kaldırdıklarında hastanede bir daha yürüyemeyeceğim galiba demiştim. Sonrasında mümkün olduğunca oturup kalmamaya dikkat ettim bol bol yürüyüyorum, ev işlerini kendim yapıyorum.
Allah nazardan saklasin diyim 5.co gunden beri sezeryan olmamis gibiyim. simdj 15 gunluguz. tabi arada ters bisi yapinca dikis aciyor ama onun disjnda sorunum yok.Sezaryenli analar bir sey soracagimmm 22 gun oldu ben hala yan yatamıyorum yatinca aciyor karnım geriliyo gibi ameliyat yeri sizce normal mii ne zaman gecer bu durum
Benim kızıma da benden t4 geçiyor sütle. Dün fototerapi sonrası 10a düştü sarılığı bugün gene 12 olmuş. Doktor yapacak bişey yok emzireceksin çişle atacak dedi. Ben hafif hafif mamayı da artırmaya karar verdimbiz yine bu sabah kan verdik 2 tup. biktim artik...
sarilik 17 kusurde ama dr artik bu sekilde yabas yavas dusecek dedi. Anne Sutu Sariligiymis. karaciger ve bagrsagi sutten dolayi zorlaniyor ve sarilik yapiyormus. zamanla duzelirmjs. 1 ay kontorljnde kan alalim artik dedi. 15 gunluguz bugun.
topuk kanindq sorun cikti diye tiroid kontrolu de yapildi. tsh i guzel masallah. ama T4 yuksek biraz. sebebi de benim hasimatodan dolayi ictigim T4 ilacinin sutten bebege gecmesiymjs. sorun yokmus sukur. 1 aylikken yine kontrol edilecek.
ben de mantar olmusum. sadece krem verdi dr. afedersiniz wc de ozel bolgem yaniyordu. mantardanmis. su sicaklarda bi bu eksikti...
Devlette ilk defa boyle bi hikaye okudum super bebisine kawusmussunKızlar hepinize yeni anne olarak yazıyorum :) arife günü tansiyonum dengesiz diye beni doktor hastaneye yatırdı. Sonrasında fitil ile açılma ve sanci gelsin diye uğraştı. Fakat bende ne sancı ne açılma vardı. Suni sancı denediler. Ondan da nst de 100 luk 4 dakika da bir gelen sancılar görünüyordu ama ben çok az hissediyordum. Sonra doktor bi anda bu kadar sancı gelmesi normal değil deyip ağrı hafifletici verdi. Sonra tabi olan sancılarda gitti benim. Bayramın ikinci günü artık hiç açılma ve sanci olmayınca sezeryana karar verildi. Ameliyatım iyi geçti. Bütün görevliler tek tek ne işlem yaptığına varana kadar anlattı. Oğluma 3300 gram demişlerdi ama 3800 doğdu boyu da 50 cm tam takvim gününde doğmuş oldu yani. Çok şükür bir sağlık sorunu yok. Sütüm yetmiyor. Kaç gündür pompa göğüs ucu ve mama ile uğraşıyoruz. Bu arada bende anca bugün ayağa kalkabildim. İki gün gaz sancım oldu. Sonrasında boynum tutuldu spinal anesteziden dolayı. Şuan bi oturup kalkarken ameliyat yerim acıyor. Oğlumla ilgilenebiliyorum. Karnımda hangi saatlerde uyaniksa şimdi de hala aynı saatlerde uyanık. Mamaya alıştı göğsümü pek almıyor. Çok şükür bizim hikayemizde böyle ki ben devlet hastanesinde doğum yaptım. Özelde yapan arkadaşlarımdan bile daha mennun kaldım. Darısı doğum bekleyen bütün arkadaşlarıma kolay doğum diliyorum. Lohusa olanlara da bol dinlenmeli sütlü zamanlar diliyorum. Hepinizi öpüyorum.
oglumda yasamamistim bu t4 meselesini cnm. saskinim. kismet ne diyim.Benim kızıma da benden t4 geçiyor sütle. Dün fototerapi sonrası 10a düştü sarılığı bugün gene 12 olmuş. Doktor yapacak bişey yok emzireceksin çişle atacak dedi. Ben hafif hafif mamayı da artırmaya karar verdim
Enjektor veriyodum canim sutum yokken... Memeden kopar biberonla verirsenMama verenler nasıl ve nekadar veriyo? Biberon mu kaşık mı enjektörmü
1 liraydi eczanedeMama verenler nasıl ve nekadar veriyo? Biberon mu kaşık mı enjektörmü
ben saginca kasikla yavas yavas verdim cnm sutu.Enjektörle de sanki tam doyamıyo bilmiyorum zor oluyo. Hem bu sağdığımız sütü de biberonla vermiyoz mu o zaman o da mı memeden kopmasına neden oluyo:/
Az daha sabır canım inşAllah 40 ı çıkınca yoluna girer herşey. Havalar serinler artık. Oğlunda okula başlar rahatlarsın inşAllah. Allah şifa versin.biz yine bu sabah kan verdik 2 tup. biktim artik...
sarilik 17 kusurde ama dr artik bu sekilde yabas yavas dusecek dedi. Anne Sutu Sariligiymis. karaciger ve bagrsagi sutten dolayi zorlaniyor ve sarilik yapiyormus. zamanla duzelirmjs. 1 ay kontorljnde kan alalim artik dedi. 15 gunluguz bugun.
topuk kanindq sorun cikti diye tiroid kontrolu de yapildi. tsh i guzel masallah. ama T4 yuksek biraz. sebebi de benim hasimatodan dolayi ictigim T4 ilacinin sutten bebege gecmesiymjs. sorun yokmus sukur. 1 aylikken yine kontrol edilecek.
ben de mantar olmusum. sadece krem verdi dr. afedersiniz wc de ozel bolgem yaniyordu. mantardanmis. su sicaklarda bi bu eksikti...
alt acnayi hastane verdigi icin goturmedim.Kızlar hastaneye tek kullanımlık alt açma falan götürdünüz mü?
Göğüs pedi kaç adet koydunuz?
Spinal sonrası kahve içmek için su ısıtıcı götüreyim mi?
Depend kullananlar kaç adet kullanıldı.?
çantayı kontrol edeyim dedim. Atlet gerekli mi sizce? Havalar da biraz serinledi
amin cnm.Az daha sabır canım inşAllah 40 ı çıkınca yoluna girer herşey. Havalar serinler artık. Oğlunda okula başlar rahatlarsın inşAllah. Allah şifa versin.
Tamam canım saol. Hastane alt açma vermiyormuş. Olmadı alırım artık uygun olanlardan, kaliteye gerek yok zaten onda.alt acnayi hastane verdigi icin goturmedim.
2 sutyen yeterli oldu bana.
su isiticiya gerek yok. soguk kahve alabilirsin ya da kantinden kahve alirlar.
hasta bezi yada depend gerekmedi. hastanenin verdigi ped yeterli oldu.
gogus pedi 3-5 cift olsa yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?