2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Oooo maşallah çok sevindim valla..
İnşallah benim oğlumda öyle olur çok hevesli bakalım
aminnnn.
"bizim bebegimiz" demek biz de cok işe yaradi cnm. anne baba ve abinin bebegi. okumustum bir yerde. bu sekilde yapinca bebegi sahiplenir yaziyrdu.

Kucağımda gezdirince ya da gogsume yatirinca susuyo zaten sadece cok yordu beni nerdeyse baglicaktim cikardim slingi ama onu takana kdr sabretmedi aldim gene kucaga artik son saat4te emzirdigimde guzelce uyudu o da yoruldu demek ki. Smdi banyosunu da yaptırdık uyuyo yine cok sukur

Selam benim oğlumda da sarılık var 15 gündür. 12.5 başladı şu anda 6.6 bugün çocuk hastanesinde 2 haftadır geçmediğinden uzamış sarılık diyoruz pazartesi yenidoğan polikliniğinde detaylı testleri yapılması lazım dediler çok yüksek değil ama çok yavaş düşüyor.
Artık psikolojim bozuldu bitsin şu sarılık diye dua ediyorum

Allah nazardan saklasin diyim 5.co gunden beri sezeryan olmamis gibiyim. simdj 15 gunluguz. tabi arada ters bisi yapinca dikis aciyor ama onun disjnda sorunum yok.

ama oglumda dr ne yaptiysa cok kotuydum isin acigi. bu sefer hamd olsun iyiyim.
Ay masallah ya ne guzel ins benm de tamamen geçer bi an once

Ikinize de cok gecmis olsun sariligi da bi atlatsaniz tamamen

Demek ki bu yari kirk sikintili gercekten huyu degisti ins gece de boyle olmaz cok uykusuzum bnde
Umuyorum valla dun geveden uykusuzum bende isallah misil misil uyurlar Bu gece. Simdi zar zor uyuttum da iki lokma yemek yedim. Daha bide bunun ,40 inda huy degustirmesi var, hastalaninca huy degistirmesi var var oglu var yani. Allah yardimcimiz olsun

Gozun aydin canim gecmis olsun gule gule saglikla buyut

2 tane alt acma goturmustum ama bebek hemsireleri altini aldi 2 gun boyunca. sadece ciktigimiz gun ben aldim altini o zaman kullandim 1 tanesini. Gogus pedi de 3 cift almistm yanima ama kullanmadim sut akacak kdr bol olmuyo ama gogus kalkanlarimi kullandim ilk emzirmede acidi baya yara olur falan diye lansinoh kremi surup kalkan taktim.
Kahveyi kantinden fln alip getirdiler bana.
Depent cok kullandim 1 paketi bitirdim kanamam coktu benim.
Atlet al bence hatta ustune hirka vs de al. Bebise de kalin bi battaniye bulunsun. Hastane odalarini belli bi sicaklikta tutuyolar klima havalandirma vs calisiyo olabilir.

Amin canim allah yardimcimiz olsun vallahi hasta olmasinlar da huylarini cekicez artik. Benmki de hazir uyurken uyucam smdi uyuyabilirsem

Gözün aydın canım çok sevindim geçmiş olsun

Amin canim allah yardimcimiz olsun vallahi hasta olmasinlar da huylarini cekicez artik. Benmki de hazir uyurken uyucam smdi uyuyabilirsem
Dinlen uyu Ben diger oglani banyo yaptirdim babasina pasladim uyutsun diye bende rezene iciyorum yatacagim isallah. Allah canlarina saglik versin gerisi kolay. Uykulu geceler

15 gunluguz. 14le basladik. 18.88e cjktik. sjmdj 17.54. 10gundit surekli kan aldilar. karaciget enzimlerine ve tiroidlerine de bakildi. bi tahlil daha yapildi ama 10 gune cikarmis
Ikinize de cok gecmis olsun sariligi da bi atlatsaniz tamamen
amin cnm.

Geçmiş olsun canım bebişin de sonuçları temiz olmasına çok sevindim sarılığı da geçecek inşallah az daha sabır

Kızlar çok şükür sarılığımız geriliyor Rabbim tüm bebekleri sağlıklı etsin. Annelere güç versin Gelelim asıl soruya emzik veriyor musunuz? Yada hangi durumlarda veriyorsunuz? Ben kan aldırırken verdim. Daha sonrada çıkartıp emzirdim hemen. Arabada trafikteydik alamayacak durumdayken çok ağlayınca verdim susunca çıkarttım. Sarılık olduğu için uyku halindeydi sürekli ekstra verme ihtiyacı duymadım. Siz nasıl yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…