Benim bugün hafif bulantım oldu geçti azalmaya başladı sanki. Canım ben çizi bisküvi varya ondan atıyorum ağzıma uyanır uyanmaz 2-3 tane iyi geliyor. Belki sanada faydası olur.
slm kızlar kaç saattir sağ kasığima ağrı saplandı geçer dedim ama bazen birden saplanıyor 2 hafta önce de ağrı vardı doktra demiştim normal rahim büyüyor dedi bu sefer uzun sürdü anneme de geldim bilmiyorum yarın gitsemmi burdan doktora.
Selam canım.. benimde sağ kasığımda ağrım oluyordu bugün tam orta kısmında ciddi sancım var. Hatta kontrole gittiğim andada vardı doktora sordum idrarda enfeksiyon varsa ağrı olurmuş. Bende enfeksiyon var. Belki sendekide öyle bir durumdur. Doktora danışmanda fayda var.
Selam canım.. benimde sağ kasığımda ağrım oluyordu bugün tam orta kısmında ciddi sancım var. Hatta kontrole gittiğim andada vardı doktora sordum idrarda enfeksiyon varsa ağrı olurmuş. Bende enfeksiyon var. Belki sendekide öyle bir durumdur. Doktora danışmanda fayda var.
Merhaba arkadaşlar benim gebelige bağlı tsh yüksek çıkmıştı(4.99) 25 mg ilaca başladım düzenli kullandım hiç aksatmadim anti tpo normal çıktı yani sadece hamilelige bağlı tsh yüksekti 3hafta sonra tekrar kan verdim tsh sadece 4,05 e düşmüş t3 4 -t4 ise 1,16 çıkmış ilk 3 ayda 2 civarı olması lazım beyin ve zeka gelişimi için çok önemli ve benim bebeğim 3 aylık oldu çok korkuyorum bebeğimi etkilemismidir t3 t4 kaç olmalı bilgisi olan varmi
Merhaba arkadaşlar benim gebelige bağlı tsh yüksek çıkmıştı(4.99) 25 mg ilaca başladım düzenli kullandım hiç aksatmadim anti tpo normal çıktı yani sadece hamilelige bağlı tsh yüksekti 3hafta sonra tekrar kan verdim tsh sadece 4,05 e düşmüş t3 4 -t4 ise 1,16 çıkmış ilk 3 ayda 2 civarı olması lazım beyin ve zeka gelişimi için çok önemli ve benim bebeğim 3 aylık oldu çok korkuyorum bebeğimi etkilemismidir t3 t4 kaç olmalı bilgisi olan varmi
Merhaba hamiş anneler size bir sorum olacaktı.Ankara ya yeni taşındık ve benim henüz burada bir doktorum yokAnkara da olupta doktor tavsiye edebilecek birileri var mı acaba
benimde kontrolüm vardı. devlete gittim bu sefer. özelden daha igiliydi, küpeli erkek doktorum
sta göre 9+2 ama usg de 8+5 çıktı.
kalbini bize dinletti. eşim de yanımdaydı. kalp ritmi güzel dedi.
ama usg de hiç bir şey göremedim. kafası nerde poposu nerde hiç anlamadım...
oğlumda her şey iyiydi bu sefer midemden rahat yok dedim. her gebelik farklı olur dedi. bitkisel bir ilaç önerdi. ama almam sanırım. midem ağrıdıkça uyuyorum-kusmamak için
yarın sabah aç karna rutin kan testi için kan vermeye çağırdı.
sonra 12 haftada 2li test var ozaman görüşürüz dedi.
herkesten güzel haberlerin geldiği kontroller olsun inşallah...
Kızlar bu arada bana doktor antibiyotik verdi ama içim rahat etmiyor kullanmıcam sanırım , doktor da biraz kararsız kaldı vermekte sonra 5 adet serum yazdı günde 1 tane.. acaba kötü bişey mi yapıyorum içmeyerek diye kafama takıldı (
Kızlar bu arada bana doktor antibiyotik verdi ama içim rahat etmiyor kullanmıcam sanırım , doktor da biraz kararsız kaldı vermekte sonra 5 adet serum yazdı günde 1 tane.. acaba kötü bişey mi yapıyorum içmeyerek diye kafama takıldı (
Canim doktorun dogru olani yapar senin icin ben mecburen ikinci kutu antibiyotigi iciyorum. İdrar kulturumde ureme cikiyor hep ne yazik ki. Her ne kadar istemesem de yapacak birsey yok ne yazik ki...
Merhaba hamiş anneler size bir sorum olacaktı.Ankara ya yeni taşındık ve benim henüz burada bir doktorum yokAnkara da olupta doktor tavsiye edebilecek birileri var mı acaba
Canim bende hem serum takildim hem antibiyotik hem prol iciyorum. Merak etme bizim içebilecegimiz ilaclari veriyor doktorlar. Bende idrar enfeksyonu var ne yazik ki. Ve antibiyotigin bu durumda daha zararsiz oldugunu düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışılıyorum. Kendimi iyi hissedince birakicam. Gecmis olsun sanada canim