2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maşallah darısı bekleyenlere inşallah güzel bir doğum hikayesi.. Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım

Ne cektin be Rüzgar

Canım öncelikle benimde 2gün sütüm gelmedi, bol bol sağdım mama verdim. Arz talep meselesi ne kadar meme ucuna uyarı olursa okadar süt geliyor. Emzirmekten vazgeçme. Mamayı kestim şuan kendi göğsümü bitiremiyor çok dolu oluyor mecbur sağıp veriyorum. Biberonu iyi seç ucunun deliğine dikkat et canım 0 aylık almalısın tek damlalı

Bekle canım doğumun tarihi çok önceden belli zaten kader bu. O geleceği zamanı bilir zaten baktın gelmiyor doktor gerekeni yapıyor canım

R Rzg14 saol canim. Bizim çocukta değeri 13 su an sarılıkta. Pazartesi yine gideceğiz kontrole. Bide ben normal doğum yaptim ama daha büyük tuvalete çıkamadım. Naptiysam olmadi dikislerim cok fena, benle aynı durumda olan var mi hala oturamıyorum yanlarım ağrıyor yan oturmaktan. Bebişi uyandiramiyorum gündüzleri ne bileyim iyice diplerdeyim 2 gündür cok kötüyüm

Hayırlı olsun bebeğin sağlıkla büyüt insallah

Geçmiş olsun canım bebişin de sonuçları temiz olmasına çok sevindim sarılığı da geçecek inşallah az daha sabır
amin cnm cok saol.
ben emzik vermiyrm.
sarilik icin cok sevindim masallah.

Ne cektin be Rüzgar
sorma ya. resmen "fatmagulun sucu ne" halindeyim ... bitecek insallah...
cnm normal dogumu bilemiyrm. kayisi hosafi icsen fayda edebilir aslinda.

Çok geçmiş olsun canım ya valla zor dikişler bol sıvı tüket çorba tarzı sıvı gıdalar tüketmeye çalış ..1 hafta sonra dikiş sızısı azalıyor inşallah biraz zaman lazım elden bişey gelmiyor

Aminn inşallah Canım perine masajını öyle videolardaki masaj gibi yapamıyorum, zaten doktorum da çok zor o şekilde yapmak dedi,sadece o bölgeye hergün bolca vazelin sürüyorum doktorum bu şekilde söyledi, 1 haftada da yumuşar dedi

Ah keşke alsa ben ilk oğlumda verdim çok da rahat ettim alıyorsa ver özellikle uykuya geçişte ama benim bıdık almıyor midyesi bulanıyor verince

Ben de fototerapideyken mecbur verdim çünkü ağlayınca dokunamıyordum çatlıycaktı çocuk. Kan alınırken de verdim . bugün de biberonla az mama verdim. Enjektörle de az mama verdim. Denemediğimiz yöntem kalmadı:))

Bnm bebeler almadı emzik bazen ikisi aynı anda acıkıp ağlıyor o zmn birine yedirirken diğerine vermek istiyorum emzik tutmuyorlar tutsalarda mideleri bulanıyor bırakıyorlar alıştıramadım bn emzige bir türlü

Yalniz olmadgma sevindim

Elim belim koptu ya bu ne bitmek bilmez domatesmiş.. Ama sonunda bitti konserve işi zor tek başına oyyy

GECEN HAFTA EŞİMLE 53 KG DOMATESTEN KONSERVE VE MENEMEN YAPTIK AYYYY ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM

Hastane de bez verdiği için bana alt açma bezi depend paketin içinden 3 tane falan arttı. Hastane vermese bir paket yetmeyecekmiş çok kanama oluyor 2 paket rahat giderdi ama ben normal doğum yaptım sezeryanda aynısı oluyor mu bilmiyorum gümüş göğüs kapağı kullandığım için ben göğüs pedini çocuğun altını silmek için de kullandığım makyaj silme pamuklarından koyuyorum bir de hastanedeki kolostrum sütü olduğu için süt 2. Gün iniypr o zamana kadar böyle çamaşır ıslatacak kadar gelmiyor

Ben çok emsin diye vermedim 40ı çıkınca vermeyi düşünüyorum

Hemoroid oturma simitlerinden aldım otururken rahat oturmak için ben hem hemoroid vardı hem dikiş iyi geldi.

Büyük tuvalete bende 3. Gün çıktım bağırsakları boşaltıyorlar ya ancak büyük tuvalet yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…