2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aaaaa çok şaşırdım dün rapor rapor diyordun gözün aydın canım, bu minnoşların nasıl geleceği hiç belli olmuyor sağlıkla büyüt bebişini.

Bugün de şeye taktim; hayatinda sorun ve gelisme olan 2 arkadasim aramiyor, kesin aranmayi bekliyorlar. Bir laf etsinler tak diycem ulan ben hamileyim sizin tribinize banayim diye.
Daraldim. Kayfalti hazirlayayim da bari arkadasim kalmisti gece, yiyelim. Kizla salonda yattik uyuyamamis, horlamisim ve nefes alip tutmusum hep nefesi. Herhalde korktu gece olucem diye

Ay maşallah canım yaa Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah

Allah kolaylık versin bı avazda inşallah. Doğumda dua et bizede 4 gündür kanamam olduğu halde hiç bı belirti yok bende yaa
insallah bizde saglik sihhatle kavuscaz, DA, nezaman en guzeli yogun bi gun gecirmek oh mis hic aklima bile gelmedi. dun aksam annemle babam bizdeyken mis gibi sancilar girdi hic girmiyomus gibi rahaat rahat sohbete devam ettim hic caktirmadim da.

Açılmam 8cm nstdeyim. Daha yazamam herhalde...
oyy masallahhh!! hadi insallah bi saate ‘dogurdum! kucagimda!’ mesaji atarsin Allah yardimcin olsun canim!!

Ne dogurdunuz bea kardesim!
Dogur dogur bitiremediniz!
ne guzelll, bizimkilerde eli kulaginda du bakalim son freestyle takildigimiz gunler!

bosver takma bile. dogumdan sonra da bebisle yogun olacaksin, o arada da dert dinleyemezsin ya canim? dinlersin de bi yere kadar. herkesin dertli oldugu donemler vardir, ve o donemlerde konusmak/dertlesmek icin ve ilgi alaka icin cevresinde muhakkak ‘uygun’ olan kisiler de vardir. empati kursunlar bi zahmet.

tabi ki, o squatların bu sabrının ekmeğini doğumda yiyeceksin inanıyorum

Aa gözün aydın cok şükür sende kavuştun spinal anestezi nasıldı ne kadr sürdü ağrın cok oldumu sonradan

Bende hastanede yürütmeye başladıklarından beri ayaktayım daha da yatamadım, umarım çabuk atlatırız

onigirichan yaa seninki de gelmiş
Annenin gelişini bekliyormuş demek miniğiniz
Japonya’da doğum nasıl oluyor merakla bekliyorum ayrıntıları

elaide Dün sesin çıkmayınca doğurdu herhalde bu sefer demiştim
40+ kaç oldu?
Ediz sevdi yerini bence

I ikuayko ben de horluyorum fenaaaa
Napayım ya hamileliğimin başından beri tıkalı sevgili burnum.

pratik45 Nasıl gidiyor lohusalık?
Minik nasıl iyi misiniz?

Ben de adet ağrısı felan bile yok
Dün baya bi yürüdüm, hafif vajinaya baskı oldu.
Dinlenince geçti hemen.
1-2 Eylül’ü bulacak bizimki galiba.
Bana göre hava hoş, hemen doğmayabilir bir şikayetim yok aslında
Ama yarın akşam eşim geliyor, 15 gün kadar kalacak. O hemen doğsun da daha uzun göreyim istiyor

Lakin bizimki yerini seviyor galiba, fırıl fırıl dönüyor.
Kurban etleri sayesinde 10 günde 500 gr almış zaten
Oh ekmek elden su gölden

Kızlar yanıyorum Göğüslerim çok sıcak, ateşim 39.2 çıktı. Soğuk duşla 38.7 ye düşürdüm. Göğüslerimde ağrı var özellikle yan kısımlarda. Emziriyorum ve pompa yapıyorum anca yumşayıp rahatlıyor. Çok fazla süt üretmeye bsşladım sürekli pompa yapıyorum boşaltmak için ve kısır döngü gibi tekrar doluyorlar. Halsizlik var kemiklerim ağrıyor. Mastit mi bu ya? Ne yapıcam akıl verin ateşten çok üşüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…