Ben de adet ağrısı felan bile yok
Dün baya bi yürüdüm, hafif vajinaya baskı oldu.
Dinlenince geçti hemen.
1-2 Eylül’ü bulacak bizimki galiba.
Bana göre hava hoş, hemen doğmayabilir bir şikayetim yok aslında
Ama yarın akşam eşim geliyor, 15 gün kadar kalacak. O hemen doğsun da daha uzun göreyim istiyor
Lakin bizimki yerini seviyor galiba, fırıl fırıl dönüyor.
Kurban etleri sayesinde 10 günde 500 gr almış zaten
Oh ekmek elden su gölden
Hiç panik yapma benim de öyle oldu masaj yap sık sık ve pompayla emzirerek boşalt geçiyor bende çok panik yapmıştım 1 güne geçtiKızlar yanıyorumGöğüslerim çok sıcak, ateşim 39.2 çıktı. Soğuk duşla 38.7 ye düşürdüm. Göğüslerimde ağrı var özellikle yan kısımlarda. Emziriyorum ve pompa yapıyorum anca yumşayıp rahatlıyor. Çok fazla süt üretmeye bsşladım sürekli pompa yapıyorum boşaltmak için ve kısır döngü gibi tekrar doluyorlar. Halsizlik var kemiklerim ağrıyor. Mastit mi bu ya? Ne yapıcam akıl verin ateşten çok üşüyorum
ay sorma sevdiokadar alistim ki icimdeki varligina, hic cikmayacak gibi geliyo. kalici bizimki 40+2 deyiz bakalim hayirlisi, yarin doktor ne diiycek merak icindeyim.
masallah buyuyecek tabikide annesi, biraz daha saglam meraba der dunyaya hafif dolgun dogarsa ♥ kocanda hakli ama yazik oda gorse guzel olur! annenlerde kalmaya devam mi edicen lohusalikta??
ben buraya da yetisirim kiz yine hic sorun degilSeninki doğarsa gruptan büyük bir yaprak dökümü yaşanmış olacak zaten
Biz bile alıştık sendeki varlığına
3500 şimdilik.
Doktor fazla büyümeden bu aralar doğursan iyi olur dedi
Evet tam günü belli değil ama lohusalıkta da kalacağım bir süre.
Eşim de sık gelip gidecek. Bulunduğumuz yer sıkıntılıydı, o nedenle bunu tercih ettik
Aynen canım bırden usume gelıp yanıyorsan mastıt yedıklerını azalt sagma ısını azalt ya da goguslerını tam bosaltamıyorsun demek kı ya da enfeksıyon olabılırsın dıkkat et sertlık gelıyor mu elıne goguslerınde onları dagıtman lazm sonra duzenlı az beslen utu ıle sıcak havlu yap tamanını bosalt yanı yum yumusak olacak goguslerın hem ıcını tam bolastmadıgın ıcın bebekde ucunu zor alır ve yeterınce beslenemez 45 dk sagdık ıkı gogsumu ben uc dort gun yıne duzenlı sagdım sut olsun dıye yemıyorum bı duzen oturtdum sımdı bebek ıcıyor aksama kadar sabaha bıraz oluyor onuda sabah uzun emdırıyorumKızlar yanıyorumGöğüslerim çok sıcak, ateşim 39.2 çıktı. Soğuk duşla 38.7 ye düşürdüm. Göğüslerimde ağrı var özellikle yan kısımlarda. Emziriyorum ve pompa yapıyorum anca yumşayıp rahatlıyor. Çok fazla süt üretmeye bsşladım sürekli pompa yapıyorum boşaltmak için ve kısır döngü gibi tekrar doluyorlar. Halsizlik var kemiklerim ağrıyor. Mastit mi bu ya? Ne yapıcam akıl verin ateşten çok üşüyorum
Umarim canimBende hastanede yürütmeye başladıklarından beri ayaktayım daha da yatamadım, umarım çabuk atlatırız
Islak havlu koyup ateşini aldım şimdi. Yağ ile iyice ovalayarak masaj yapacağım tekrar sağacağım. Pompa ile bir yerden sonra süt gelmiyor ama sertlik hala azda olsa kalıyor. Demekki onlarıda açmam lazım. Daha uzun sağayım. Bugun süt için yaptıklarımı hiç yapmadım bundan sonra da yapmayacağım çünkü baş edemiyorumAynen canım bırden usume gelıp yanıyorsan mastıt yedıklerını azalt sagma ısını azalt ya da goguslerını tam bosaltamıyorsun demek kı ya da enfeksıyon olabılırsın dıkkat et sertlık gelıyor mu elıne goguslerınde onları dagıtman lazm sonra duzenlı az beslen utu ıle sıcak havlu yap tamanını bosalt yanı yum yumusak olacak goguslerın hem ıcını tam bolastmadıgın ıcın bebekde ucunu zor alır ve yeterınce beslenemez 45 dk sagdık ıkı gogsumu ben uc dort gun yıne duzenlı sagdım sut olsun dıye yemıyorum bı duzen oturtdum sımdı bebek ıcıyor aksama kadar sabaha bıraz oluyor onuda sabah uzun emdırıyorum
Kızarmaya başladılar artıkHiç panik yapma benim de öyle oldu masaj yap sık sık ve pompayla emzirerek boşalt geçiyor bende çok panik yapmıştım 1 güne geçti
Canim napican biliyonmu havluya sicak su dokup goguslerine koyucan senin simdi kanallarin acilmaya baslamistir iyxe atesin cikar mastit degil merak etme aynisi bana da oldu sadece kanallar yeni yeni aciliyoKızlar yanıyorumGöğüslerim çok sıcak, ateşim 39.2 çıktı. Soğuk duşla 38.7 ye düşürdüm. Göğüslerimde ağrı var özellikle yan kısımlarda. Emziriyorum ve pompa yapıyorum anca yumşayıp rahatlıyor. Çok fazla süt üretmeye bsşladım sürekli pompa yapıyorum boşaltmak için ve kısır döngü gibi tekrar doluyorlar. Halsizlik var kemiklerim ağrıyor. Mastit mi bu ya? Ne yapıcam akıl verin ateşten çok üşüyorum
Lansinoh gogs ucu kremini de sur devamli iyce rahatlasinlar bana daKızarmaya başladılar artık
Biz de ayniyizKızlar günaydın
Doğum yapanların gözüaydın sağlıkla büyütün inşallah
Bizimki resmen huy değiştirdi sanırım hiç uyumuyor nerdeyse gece 1 saat uyudu sürekli ıkınıyor kıpkırmızı derin uykuya geçemiyor bir türlü 15 dk en fazla aynı durumda olan varmı
Uyjusuzluktan sutum gidicek diye korkuyorumKızlar günaydın
Doğum yapanların gözüaydın sağlıkla büyütün inşallah
Bizimki resmen huy değiştirdi sanırım hiç uyumuyor nerdeyse gece 1 saat uyudu sürekli ıkınıyor kıpkırmızı derin uykuya geçemiyor bir türlü 15 dk en fazla aynı durumda olan varmı
İyiyiz yavrum. Sizinde aramıza gelmenizi bekliyoruz çok eğleniyoruz lohısalıkta@onigirichan yaa seninki de gelmiş
Annenin gelişini bekliyormuş demek miniğiniz❤
Japonya’da doğum nasıl oluyor merakla bekliyorum ayrıntıları
elaide Dün sesin çıkmayınca doğurdu herhalde bu sefer demiştim
40+ kaç oldu?
Ediz sevdi yerini bence
@ikuayko ben de horluyorum fenaaaa
Napayım ya hamileliğimin başından beri tıkalı sevgili burnum.
pratik45 Nasıl gidiyor lohusalık?
Minik nasıl iyi misiniz?
Canım bırınden yardım al yanı sıcak havlu yapman lazım kanallar acılacak fazla ovma zarar verırsın sut kanallarına bırı yok mu yanında sen sıcak havlu yapacaksın o sagacak hafıf hafıf pıt pıt vursun elınle ovmaIslak havlu koyup ateşini aldım şimdi. Yağ ile iyice ovalayarak masaj yapacağım tekrar sağacağım. Pompa ile bir yerden sonra süt gelmiyor ama sertlik hala azda olsa kalıyor. Demekki onlarıda açmam lazım. Daha uzun sağayım. Bugun süt için yaptıklarımı hiç yapmadım bundan sonra da yapmayacağım çünkü baş edemiyorum
Kaç gün oldu doğum yapalı kuzum, bide süt için neler yapmıştın.Islak havlu koyup ateşini aldım şimdi. Yağ ile iyice ovalayarak masaj yapacağım tekrar sağacağım. Pompa ile bir yerden sonra süt gelmiyor ama sertlik hala azda olsa kalıyor. Demekki onlarıda açmam lazım. Daha uzun sağayım. Bugun süt için yaptıklarımı hiç yapmadım bundan sonra da yapmayacağım çünkü baş edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?