2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
elaide elaide Dün sesin çıkmayınca doğurdu herhalde bu sefer demiştim
40+ kaç oldu?
Ediz sevdi yerini bence
ay sorma sevdi okadar alistim ki icimdeki varligina, hic cikmayacak gibi geliyo. kalici bizimki 40+2 deyiz bakalim hayirlisi, yarin doktor ne diiycek merak icindeyim.

masallah buyuyecek tabikide annesi, biraz daha saglam meraba der dunyaya hafif dolgun dogarsa kocanda hakli ama yazik oda gorse guzel olur! annenlerde kalmaya devam mi edicen lohusalikta??

Hiç panik yapma benim de öyle oldu masaj yap sık sık ve pompayla emzirerek boşalt geçiyor bende çok panik yapmıştım 1 güne geçti

ay sorma sevdi okadar alistim ki icimdeki varligina, hic cikmayacak gibi geliyo. kalici bizimki 40+2 deyiz bakalim hayirlisi, yarin doktor ne diiycek merak icindeyim.

Seninki doğarsa gruptan büyük bir yaprak dökümü yaşanmış olacak zaten
Biz bile alıştık sendeki varlığına

masallah buyuyecek tabikide annesi, biraz daha saglam meraba der dunyaya hafif dolgun dogarsa ♥ kocanda hakli ama yazik oda gorse guzel olur! annenlerde kalmaya devam mi edicen lohusalikta??

3500 şimdilik.
Doktor fazla büyümeden bu aralar doğursan iyi olur dedi
Evet tam günü belli değil ama lohusalıkta da kalacağım bir süre.
Eşim de sık gelip gidecek. Bulunduğumuz yer sıkıntılıydı, o nedenle bunu tercih ettik

cok afedersiniz idrar rengim bayagi koyu sari. dun farkettim bugun daha da koyu. bi sorun yoktur bebekle alakali degil mi?

belimden ince ince sancilar giriyo. gunumu bol dinlenmeli geciricem, dogum icin enerji depoliicam, yani evladim gelebilirsin

ps; annem dun bebegin dolabini esyalarini kontrol etti. henuz paketten cikarmadigim bikac muslin bezdi daha acti
nevresimleri baddaniyeleri kontrol etti. vitaminlerini siselerini bezleri islak mendilleri bebegin cantasini hepsini bi gozden gecirdi. onay verdi, tamam hazirsin dedi
evde biri 14 aylik digeri 4,5/5 aylik iki torun daha olunca (kendisi bakiyo haftada bikac gun), tecrube konusuyo.
ha bide siki siki tembihledi; saga sola giderken cantanda hep extra bi set (rahat) kiyafet, iki citcitli, iki/uc agiz bezi, iki önlük, iki müslin bulundur dedi. cocuk bu, kusar sicar, hazirlikli ol rahat et dedi. hakli. bilgilerinize efem.

ben buraya da yetisirim kiz yine hic sorun degil
tek farkla, bebek kucagimda dertleri cogalmis bi sekilde, ay nasil cekilmez olurum lohusayken ben
benimki 3600 (bence 40 gecmeme ragmen gayet kibar), annem dün tutturdu soyle doktoruna yarin suni sanci versin nasil dogurucan kocaman cocugu yazik sana kizim diye.

Annenin yaninda insan daha guvenli hissediyo. en iyisini yapmissin neden olmasin ki, rahatca toparlarsin yemek temizlik derdi olmadan. Hayirla kavusalimda

Aynen canım bırden usume gelıp yanıyorsan mastıt yedıklerını azalt sagma ısını azalt ya da goguslerını tam bosaltamıyorsun demek kı ya da enfeksıyon olabılırsın dıkkat et sertlık gelıyor mu elıne goguslerınde onları dagıtman lazm sonra duzenlı az beslen utu ıle sıcak havlu yap tamanını bosalt yanı yum yumusak olacak goguslerın hem ıcını tam bolastmadıgın ıcın bebekde ucunu zor alır ve yeterınce beslenemez 45 dk sagdık ıkı gogsumu ben uc dort gun yıne duzenlı sagdım sut olsun dıye yemıyorum bı duzen oturtdum sımdı bebek ıcıyor aksama kadar sabaha bıraz oluyor onuda sabah uzun emdırıyorum

Kızlar günaydın
Doğum yapanların gözüaydın sağlıkla büyütün inşallah
Bizimki resmen huy değiştirdi sanırım hiç uyumuyor nerdeyse gece 1 saat uyudu sürekli ıkınıyor kıpkırmızı derin uykuya geçemiyor bir türlü 15 dk en fazla aynı durumda olan varmı

Islak havlu koyup ateşini aldım şimdi. Yağ ile iyice ovalayarak masaj yapacağım tekrar sağacağım. Pompa ile bir yerden sonra süt gelmiyor ama sertlik hala azda olsa kalıyor. Demekki onlarıda açmam lazım. Daha uzun sağayım. Bugun süt için yaptıklarımı hiç yapmadım bundan sonra da yapmayacağım çünkü baş edemiyorum

Canim napican biliyonmu havluya sicak su dokup goguslerine koyucan senin simdi kanallarin acilmaya baslamistir iyxe atesin cikar mastit degil merak etme aynisi bana da oldu sadece kanallar yeni yeni aciliyo

Biz de ayniyiz

Uyjusuzluktan sutum gidicek diye korkuyorum

İyiyiz yavrum. Sizinde aramıza gelmenizi bekliyoruz çok eğleniyoruz lohısalıkta
Yeni doğam sürekli uyur derler benim ki azcık tersi 4 günlük tipine bakmadan krize girip kızarıyor
Gazlı geldi bebe direk
Süt sağma emzirme çabaları işte
Ama işte çok güzel farklı bir duygu, Allah herkese yaşatsın

Gordugum kadariyla gaz sancisi herkesin derdi olmus...gaz olayi basimiza geldiyinden beri gunler saatler agirlasmaya basladi cocuk uyumaktan cok agliyor ilaclar pek bi ise yaramiyor... Uyudu diyoruz bes dakka sonra uyaniyor simdi yine yanimda annem sagolsun destek ama o da ilelebet benle durmicak esim ise gidecegi ixin gece sadece ben ilgilenixem vu kadar uykusuzluga nasil dayanicam bilmiyorum gozum korkmuyo degil

Canım bırınden yardım al yanı sıcak havlu yapman lazım kanallar acılacak fazla ovma zarar verırsın sut kanallarına bırı yok mu yanında sen sıcak havlu yapacaksın o sagacak hafıf hafıf pıt pıt vursun elınle ovma

Kaç gün oldu doğum yapalı kuzum, bide süt için neler yapmıştın.

Bugün eve çıktık kızlar göğüslerim sertlesti ve acımaya başladı bende elektrikli makina ile sagma ya çalıştım ama ucuna biberon takıyoruz benden çıkan sut çay kaşığı kadar biberona zor damladi ziyan olmaması için ne yapmam gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…