Evet daha saydam gibi benimki de normal adet kanamasından farklıNormal Dogum yapalı 17 gun oldu kızlar az kanamam var ama kokusu normal adet gıbı degıl farklı hafıf agrımda var normal mı
Kokusu adet gibi değil benimkinin de canım en baştan beri. Rahim toplanma ağrısı kasılması olmasın?Normal Dogum yapalı 17 gun oldu kızlar az kanamam var ama kokusu normal adet gıbı degıl farklı hafıf agrımda var normal mı
Benim karnım felan inmedi hiç kızlar.
Karnım inmedi ama bi anda nişanım geldi veya bir anda suyum geldi diyen var mı
İlla karnın inmesi şart mıdır yani?
Her gün göğüs karın arasını ölçüyorum parmakla, bir şey olduğu yok
Canim Allah saglikla huzurla analı babali buyutmeyi nasip etsin sende kurtuldun darisi bizeeKızlar ah kızlarSabah iş yerine vermek üzere “hala doğuramadım” gibi bir rapor almak için acile gidip nst’ye girdim ve doğurdum, tişikkirler acil.
Bebişin kalp atışlarını beğenmedi acildeki doktor, kendi doktoruma da gösterdik sonucu, acil yatış verdiler. Bi süre takip edildim, gittiğimde açılmam 2 cm idi. Sabah 10.30’dan akşam 5’e kadar suni sancı çektikten sonra () ne açılma, ne kalp atışı istedikleri gibi olmadı. En son artık tüm direnmeme karşı spinal anesteziyle sezeryan oldum. 3570 kg doğdu Zeynep hanım. Doğum yapmayan herkese çok kolay doğumlar diliyorum.
Bu arada bu miniş memede uyumak istiyor, asla ayrılmıyor, napcaz acil yardım.
Benim karnım felan inmedi hiç kızlar.
Karnım inmedi ama bi anda nişanım geldi veya bir anda suyum geldi diyen var mı
İlla karnın inmesi şart mıdır yani?
Her gün göğüs karın arasını ölçüyorum parmakla, bir şey olduğu yok
iKızlar ah kızlarSabah iş yerine vermek üzere “hala doğuramadım” gibi bir rapor almak için acile gidip nst’ye girdim ve doğurdum, tişikkirler acil.
Bebişin kalp atışlarını beğenmedi acildeki doktor, kendi doktoruma da gösterdik sonucu, acil yatış verdiler. Bi süre takip edildim, gittiğimde açılmam 2 cm idi. Sabah 10.30’dan akşam 5’e kadar suni sancı çektikten sonra () ne açılma, ne kalp atışı istedikleri gibi olmadı. En son artık tüm direnmeme karşı spinal anesteziyle sezeryan oldum. 3570 kg doğdu Zeynep hanım. Doğum yapmayan herkese çok kolay doğumlar diliyorum.
hayir tatlim hic yapmadim, squat benim cok sik yaptigim olay oldugundan hamileyken devam edebildim. aslinda az bile ama neyse hic yoktan iyidir dimi:))alaturka tuvalet kullanıyorum idrar sıklığı var malum kaptım köfteyi
30 kez çok iyi yapıyosun o zaman. bende yavas yavas cıkaracagım.
pilates yapıyo musun?
Cok tebrikler canim masallah! Saglik sihhatle buyur insallah evladinKızlar hepinize yeni anne olarak yazıyorum :) arife günü tansiyonum dengesiz diye beni doktor hastaneye yatırdı. Sonrasında fitil ile açılma ve sanci gelsin diye uğraştı. Fakat bende ne sancı ne açılma vardı. Suni sancı denediler. Ondan da nst de 100 luk 4 dakika da bir gelen sancılar görünüyordu ama ben çok az hissediyordum. Sonra doktor bi anda bu kadar sancı gelmesi normal değil deyip ağrı hafifletici verdi. Sonra tabi olan sancılarda gitti benim. Bayramın ikinci günü artık hiç açılma ve sanci olmayınca sezeryana karar verildi. Ameliyatım iyi geçti. Bütün görevliler tek tek ne işlem yaptığına varana kadar anlattı. Oğluma 3300 gram demişlerdi ama 3800 doğdu boyu da 50 cm tam takvim gününde doğmuş oldu yani. Çok şükür bir sağlık sorunu yok. Sütüm yetmiyor. Kaç gündür pompa göğüs ucu ve mama ile uğraşıyoruz. Bu arada bende anca bugün ayağa kalkabildim. İki gün gaz sancım oldu. Sonrasında boynum tutuldu spinal anesteziden dolayı. Şuan bi oturup kalkarken ameliyat yerim acıyor. Oğlumla ilgilenebiliyorum. Karnımda hangi saatlerde uyaniksa şimdi de hala aynı saatlerde uyanık. Mamaya alıştı göğsümü pek almıyor. Çok şükür bizim hikayemizde böyle ki ben devlet hastanesinde doğum yaptım. Özelde yapan arkadaşlarımdan bile daha mennun kaldım. Darısı doğum bekleyen bütün arkadaşlarıma kolay doğum diliyorum. Lohusa olanlara da bol dinlenmeli sütlü zamanlar diliyorum. Hepinizi öpüyorum.
ay yok kiz ne gezerDoğum yapmayanlar nerelerdesiniz kızlar? Ben tüm gün youtube dan 40 haftayı geçen miadı geçmiş gebelik ve doğumla ilgili vidyolar izledim. Kafam yandı ne yapmalıyım neye karar vermeliyim bilemiyorum
elaide yoksa doğum mu yaptın
oyyy masallahhh gercekten miKızlar ah kızlarSabah iş yerine vermek üzere “hala doğuramadım” gibi bir rapor almak için acile gidip nst’ye girdim ve doğurdum, tişikkirler acil.
Kızlar ah kızlarSabah iş yerine vermek üzere “hala doğuramadım” gibi bir rapor almak için acile gidip nst’ye girdim ve doğurdum, tişikkirler acil.
Nobete kalktin sen de he mi gece 4Gozun aydin canim allah anali babali buyutmeyi nasip etsin masallah ❤❤
Bi sure memeler isgal altinda olacak ona yapcak bisey yok
oy gizun aydim cnm. gule gule.buyut.Kızlar ah kızlarSabah iş yerine vermek üzere “hala doğuramadım” gibi bir rapor almak için acile gidip nst’ye girdim ve doğurdum, tişikkirler acil.
Bol bol ballı ıhlamur ic canımBen grip oldumparol içiyorum ama perişanım. Burun tıkandı halsizlik aksamdan beri mahfetti beni bi de üzerine mide yanması napsam en acilinden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?