2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
işte herkesin iyileşme süresi farklı olabiliyor zorlama kendini gecer
Doktorun sorun yok diyorsa kontrollü bekle Ben 3. Sezeryanim 40+1 de oldum üstelik planladigimin dışında bebegin suyu geldiği için oldum. Herşey yolunda idi ben bekledim Sezeryana erken alma mantığı bana uymuyor aciliyet yoksa hakkında hayırlısı olsun.
kayısı ve erik kompostosu iç, yulaflı bisküvi falan ye sıvı tüket 2 gün bende çıkamadım sonra ishal oldum.Yeni doğanın düzeni olmuyor sakin ol hergun huyu değişir normal altıkulaç,soy bi şekilde uyandır ama önce sen sakin ol Geçmiş olsun

i
Yaaa hayirli ugurlu olsuj bebisinnn saylicakla buyuuut... Evet bi sure memeleelre ozgurlui yok pinar basinda uyuyan coban gbi bunlarda memede uyuyor

Ay evettt şu an o memede ben tek elle yazıyorum. Birkaç yüzyıl böyle devam edecek galiba.

oyyy masallahhh gercekten mi Allah saglik sihhatle bereketli gunlerde buyumesini nasip etsin insallah ♥ iyi misin peki sen, toparladin mi azcik??

İyi gibiyim kuzucum, ama insanlar neden keyfi bir şekilde sezeryan ister diye sorguluyorum Şimdi normal doğursam çok daha rahat olurdum zannımca. Gene çok şükür iyiyiz ikimiz de. Hamilelik boyu gittiğim havuzların, yüzmelerin, yürüyüşlerin boşa gitmesine üzüldüm bir

Gozun aydin canim allah anali babali buyutmeyi nasip etsin masallah ❤❤
Bi sure memeler isgal altinda olacak ona yapcak bisey yok

R Rzg14

Evet ben de bunu kabullenip hayatımı ona göre idame etmeyi öğrenmeliyim sanırım.

Hepinize çok teşekkürler tatlış anneler

Kızlar yaklaşık 1 saat önce nişanım geldi. Biraz şoka girdim sanırım önce şimdi kasılmalara bakıyorum ortalama 7dkda bir geliyor. Birazdan gidicem hastaneye. Dua edin.
Allah kolaylık versin bı avazda inşallah. Doğumda dua et bizede 4 gündür kanamam olduğu halde hiç bı belirti yok bende yaa

Kızlar yaklaşık 1 saat önce nişanım geldi. Biraz şoka girdim sanırım önce şimdi kasılmalara bakıyorum ortalama 7dkda bir geliyor. Birazdan gidicem hastaneye. Dua edin.
Ayy hadi bi avazda dogurursun insallah saglikla kucagina al allah yardimcin olsun

ayyyyy doğurmuş anammmm.masallah.Masallah prensese ALLAH anali babali buyutsun kuzucuk.gecmis olsunnn.cok.sevindim.zeynep cık
Açılmam 8cm nstdeyim. Daha yazamam herhalde...
kizzz 8 cm de yazabildin bn kakam var.diye ortaligi yıkıyordum helal olsun masallah hadi.bir avazda kolaylıkla insallahh kuzucugu al.gell

Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Vuslata hasretim...normal dogum
Muhendisella..erkek sezeryan
Pembepatiks...kiz sezeryan
Artemis_1453...erkek sezeryan
Udg06....erkek sezeryan
Gujan..erkek normal dogum
Guindng1.... sezeryan
Littleredroses....kiz sezeryan
Öz Has Asıl Ağustos Anneleri
Serpico19....erkek normal dogum
Sinemist57... erkek sezeryan
Sheker_kedy...erkek sezeryan
Rzg14...kiz sezeryan
Elftkts...kiz sezeryan
Bilgevisne...kiz sezeryan
Rose050216...erkek sezeryan
Portakallicilek...kiz sezeryan
Twice....erkek normal dogum
Duskapani...kiz normal dogum
Gece_85....kiz sezeryan
Mysonismysun....erkek sezeryan
Kysrili38...erkek sezeryan
Kudra07....kiz sezeryan
Greyfurt_....kiz sezeryan
Gamze3587...kiz normal dogum
Sevnus...erkek sezeryan
İclal85....kiz sezeryan
Nonickno...kiz sezeryan
Leonocean...erkek sezeryan
Derya0.....erkek sezeryan
Yez84....sezeryan
Simran_.....erkek sezeryan
Zeynepaligndz....erkek sezeryan
Tekprenses....kiz normal.dogum
Mademoiselle90.....kiz normal dogum
Mavilibalik....kiz normal dogum
Sewils88......kiz sezeryan
Babylionmother...erkek normal dogum
Sonmelodi00....kiz sezeryan
_agnes_.....kiz sezeryan
Shrrbtk....erkek sezeryan
Hepgenc....kiz normal dogum
Ecefur....kiz normal dogum
Platonikbaby.....erkek normal dogum
Snowmotion...erkek sezeryan
Adlinaa....kiz normal dogum
Zhrazynep....kiz normal dogum
Gaye2017....kiz sezeryan
Pratik45....kiz sezeryan
Oznurr26...kiz normal dogum
Ada_2019...kiz sezeryan
Rookiemother...erkek normal.dogum
Sekersizfistikezmesi...kiz sezeryan
Onigirichan....kiz normal dogum

Bende şimdi uyandım hareket yok gece baya hareketliydi. Acele etmiyorum uyanır inşallah. Bi şeyler yiyip soluna yat dikkat et bakalım ne olucak.
Banyo yaptim kalktigimda, az bi kasilma falan gosterdi bir ara, hala burdayim dedi ama uyuz ediyor beni. Doktor strese soktu resmen
Ben hariç bi de grip oldum tam dayaklığım
Biz dogurmiycaz anacim, anaokulu falan ugrasmayip direkt ilkokula baslaticaz
Benim de bel,karın ve bacak ağrım var hafif hafif sanki adet olacağım da daha bir gün var gibi bunun arkası sancı mi olur ki,2cm de açıklık vardı
Artık inanmıyorum onlara. Ne regl agrilari ne kemik seyleri yaşadım daha kanala girmeyi becerememis velet. Bak insanlar gidiyor 8cm açılma, biz hala parmak

Bana soruyorlar sancın falan var mı anlatınca aaa az kalmış diyolar oysa ben artık ciddiye almıyorum o sancıları nst de almıyor doktorda ben niye alıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…