işte herkesin iyileşme süresi farklı olabiliyor zorlama kendini gecer@udg06 evet sizliyo gibi yan yatiyorum arada ama acıdığı icin yine sirt ustune dönüyorum
Sevnus doktora dogumdan 1 hafta sonra kontrole çağırmıştı o zman gittim. Bu durum bu kdr uzun sürünce ne bileyim doktora da sorucam bakalm
@sonmelodi00 masallah valla ne guzel
Doktorun sorun yok diyorsa kontrollü bekle Ben 3. Sezeryanim 40+1 de oldum üstelik planladigimin dışında bebegin suyu geldiği için oldum. Herşey yolunda idi ben bekledim Sezeryana erken alma mantığı bana uymuyor aciliyet yoksa hakkında hayırlısı olsun.Doğum yapmayanlar nerelerdesiniz kızlar? Ben tüm gün youtube dan 40 haftayı geçen miadı geçmiş gebelik ve doğumla ilgili vidyolar izledim. Kafam yandı ne yapmalıyım neye karar vermeliyim bilemiyorum
@elaide yoksa doğum mu yaptın
kayısı ve erik kompostosu iç, yulaflı bisküvi falan ye sıvı tüket 2 gün bende çıkamadım sonra ishal oldum.Yeni doğanın düzeni olmuyor sakin ol hergun huyu değişir normal altıkulaç,soy bi şekilde uyandır ama önce sen sakin ol Geçmiş olsunR Rzg14 saol canim. Bizim çocukta değeri 13 su an sarılıkta. Pazartesi yine gideceğiz kontrole. Bide ben normal doğum yaptim ama daha büyük tuvalete çıkamadım. Naptiysam olmadi dikislerim cok fena, benle aynı durumda olan var mi hala oturamıyorum yanlarım ağrıyor yan oturmaktan. Bebişi uyandiramiyorum gündüzleri ne bileyim iyice diplerdeyim 2 gündür cok kötüyüm
i
Yaaa hayirli ugurlu olsuj bebisinnn saylicakla buyuuut... Evet bi sure memeleelre ozgurlui yok pinar basinda uyuyan coban gbi bunlarda memede uyuyor
oyyy masallahhh gercekten miAllah saglik sihhatle bereketli gunlerde buyumesini nasip etsin insallah ♥ iyi misin peki sen, toparladin mi azcik??
Gozun aydin canim allah anali babali buyutmeyi nasip etsin masallah ❤❤
Bi sure memeler isgal altinda olacak ona yapcak bisey yok
Allah kolaylık versin bı avazda inşallah. Doğumda dua et bizedeKızlar yaklaşık 1 saat önce nişanım geldi. Biraz şoka girdim sanırım önceşimdi kasılmalara bakıyorum ortalama 7dkda bir geliyor. Birazdan gidicem hastaneye. Dua edin.
Ayy hadi bi avazda dogurursun insallah saglikla kucagina al allah yardimcin olsunKızlar yaklaşık 1 saat önce nişanım geldi. Biraz şoka girdim sanırım önceşimdi kasılmalara bakıyorum ortalama 7dkda bir geliyor. Birazdan gidicem hastaneye. Dua edin.
Allah bir avazda kavuştursun inşallahKızlar yaklaşık 1 saat önce nişanım geldi. Biraz şoka girdim sanırım önceşimdi kasılmalara bakıyorum ortalama 7dkda bir geliyor. Birazdan gidicem hastaneye. Dua edin.
ayyyyy doğurmuş anammmm.masallah.Masallah prensese ALLAH anali babali buyutsun kuzucuk.gecmis olsunnn.cok.sevindim.zeynep cıkKızlar ah kızlarSabah iş yerine vermek üzere “hala doğuramadım” gibi bir rapor almak için acile gidip nst’ye girdim ve doğurdum, tişikkirler acil.
Bebişin kalp atışlarını beğenmedi acildeki doktor, kendi doktoruma da gösterdik sonucu, acil yatış verdiler. Bi süre takip edildim, gittiğimde açılmam 2 cm idi. Sabah 10.30’dan akşam 5’e kadar suni sancı çektikten sonra () ne açılma, ne kalp atışı istedikleri gibi olmadı. En son artık tüm direnmeme karşı spinal anesteziyle sezeryan oldum. 3570 kg doğdu Zeynep hanım. Doğum yapmayan herkese çok kolay doğumlar diliyorum.
Bu arada bu miniş memede uyumak istiyor, asla ayrılmıyor, napcaz acil yardım.
kizzz 8 cm de yazabildin bn kakam var.diye ortaligi yıkıyordum helal olsun masallah hadi.bir avazda kolaylıkla insallahh kuzucugu al.gellAçılmam 8cm nstdeyim. Daha yazamam herhalde...
Olabılır bende enfeksıyondan suphelendım Allah korusun bırde onla ugrasmayayö rengı kahverengı kokusu farklıKokusu adet gibi değil benimkinin de canım en baştan beri. Rahim toplanma ağrısı kasılması olmasın?
Dovucem zaten bu çocuğu. K ktphncanne doktoru sabah senle uyansin demiş benimki hareket etmedi yine. Sinir hastasi edecek beniAnnemmm takvim 40 gösteriyor kizz
Bende şimdi uyandım hareket yok gece baya hareketliydi. Acele etmiyorum uyanır inşallah. Bi şeyler yiyip soluna yat dikkat et bakalım ne olucak.Dovucem zaten bu çocuğu. K ktphncanne doktoru sabah senle uyansin demiş benimki hareket etmedi yine. Sinir hastasi edecek beni
Ben hariçNe dogurdunuz bea kardesim!
Dogur dogur bitiremediniz!
Banyo yaptim kalktigimda, az bi kasilma falan gosterdi bir ara, hala burdayim dediBende şimdi uyandım hareket yok gece baya hareketliydi. Acele etmiyorum uyanır inşallah. Bi şeyler yiyip soluna yat dikkat et bakalım ne olucak.
Biz dogurmiycaz anacim, anaokulu falan ugrasmayip direkt ilkokula baslaticazBen hariçbi de grip oldum tam dayaklığım
Artık inanmıyorum onlara. Ne regl agrilari ne kemik seyleri yaşadım daha kanala girmeyi becerememis velet. Bak insanlar gidiyor 8cm açılma, biz hala parmakBenim de bel,karın ve bacak ağrım var hafif hafif sanki adet olacağım da daha bir gün var gibibunun arkası sancı mi olur ki,2cm de açıklık vardı
Kuluckaya yatmis tavuklar gibi yumurtlamaya basladi grupNe dogurdunuz bea kardesim!
Dogur dogur bitiremediniz!
Bana soruyorlar sancın falan var mı anlatınca aaa az kalmış diyolar oysa ben artık ciddiye almıyorum o sancıları nst de almıyor doktorda ben niye alıyımBanyo yaptim kalktigimda, az bi kasilma falan gosterdi bir ara, hala burdayim dediama uyuz ediyor beni. Doktor strese soktu resmen
Biz dogurmiycaz anacim, anaokulu falan ugrasmayip direkt ilkokula baslaticaz
Artık inanmıyorum onlara. Ne regl agrilari ne kemik seyleri yaşadım daha kanala girmeyi becerememis velet. Bak insanlar gidiyor 8cm açılma, biz hala parmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?