2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Can
gelisimci doktorun keci peyniri yeme dedi demek. Bizim evde yillik aliniyor. Keci peyniri dolu. Kesin mi yani. Gerci ilk bebegimde de yemistim bir sey olmamisti. Ama icime kurt dustu. Tam yiyicem aklima dediklerin geliyo.
Canım aynen annemde bana keçi peyniri getirmişti.daha önceki çocuklarında yiyip yemedigimi hatirlamiyorum.bebegin kalp atışı bir noktada düzensizlesiyirdu.dr.da bunu keçi peyniri yapar dedi ve gerçektende birkaç hafta öncesinde yemistim.bundan sonra yeme dedi.belki bebeğin kalbi oluştuğu dönemlerde yemiştim.bir dahaki geldiğinde düzelir dedi.şuda olabilir.keci peyniri yiyen herkesin olmayabilir.sadece o tarz düzensiz kalp atışı olanları keçi peyniri yapıyor olabilir.yani şöyle düşün her sigara içen bayanın çocuğu sakat olmuyor.yada her akraba evliligindede sakat çocuk olmuyor.ama olma ihtimali oluyor.insallah sorun olmaz.sen hangi sehirdesin

biz birgun karsilasacagiz hastanede
ayni zamanda dogum bile yaparmisiz
5 subatta benim gelecek randevum..ertan bey doktorum.
Benim önceki çocuğunda öyle oldu.mayis sonu benim doğumun onu da mayis başıydı. Benimki 15 gün erken onunki geç geldi.ayni gün doğum yaptık.hatta ben dogumhaneden ciktim o girmis.ama o beni hayal meyal hatırlıyor .10.gün kontrolünde öğrendik hepsini .kontrolde karsilastik.simdi halen çok sıkı dostuz.hastane uzak olmasına rağmen evimizde yakın.

çok enteresan bizde çok tüketilir ilk bebeğimde de bundada yemiştim. gerçi bizimki keçi inek karışım ama daha önce duymamıştım

Haberim yoktu bebekten korunurken oldu bı de emziriyorum 1 yasında oglum var ondan gecıyor sandım ayın 14 unde ogrendım anca doktor buldum
Büyük süpriz olmuş size gerçekten. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Size biraz yorgunluk olur ama Abisine yoldaş olur ne güzel.

Herkese günaydın bende insallah bir ağustos annesiyim acaba aranizda hematom çıkan var mii

Ben de doktordan şimdi çıktım 9+1 olmuşuz ellerini ve başını oynattı o kadar tatlıydı ki. Mucize gibi gerçekten.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah.
oh masallah canim cok sevindim.

Ben de doktordan şimdi çıktım 9+1 olmuşuz ellerini ve başını oynattı o kadar tatlıydı ki. Mucize gibi gerçekten.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah.

Ya masallah. Ben 11 haftalik olmama ragmen hic oynamadi ve elleri vs gorunmuyor neden ki acaba

Birde ozel hastanelerde ikili test fiyatlari ortalama ne kadar oluyor acaba? Bilginiz var mi? Ben hala cok kararsizim ama bu ates bebegime zarar verdi mi o testte ogrenebilirim sanirim degil mi? Lütfen cok dua edin minigimle bana

simdi birsey paylasacagim. cok mutlu hissettigim icin. dilerim yine alay konusu olmaz.
ben oglumu 12+5te balik kaymasi olarak hissediyrdum..drum normal demisti.
bugun 10+3 ve sabah beri 3 etti. artik eminim. icimdeki minnos sol tarafimda gelip gelip dayaniyor disariya dogru. o sekilde hissediyorum yani dilerim herkes hisseder bir an once. Dip Not: benim herseyim hep erken olur . kendim 8 ayligim diye sanirim

Merhaba kızlar, benim iki gündür kuyruk sokumum feci ağrıyor, sırt üstü yattıktan sonra sağa sola dönemiyorum. Çok kötü ağrıyor, bu durumu yaşayan var mı aranızda

Birde ozel hastanelerde ikili test fiyatlari ortalama ne kadar oluyor acaba? Bilginiz var mi? Ben hala cok kararsizim ama bu ates bebegime zarar verdi mi o testte ogrenebilirim sanirim degil mi? Lütfen cok dua edin minigimle bana
canim atesle o test sonucu bilinmez. bu test down sendromu icin. o da genlerle ilgili.

canim atesle o test sonucu bilinmez. bu test down sendromu icin. o da genlerle ilgili.
Peki ateşin zarar verip vermedigini nasil anlayabiliriz acaba biliyor musunuz? Birde sağlıklı bir bebek ise ates sonucu down sendromu gibi bir durum olur mu ki acaba doktorlara sorduk hic bilgi vermiyorlar

Yaa ne guzel keske bende hissedebilsem o kadar mersk editorum ki nasil bir his.. 11+4 olduk henus karnimda bile nerde oldugunu hissedemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…