2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Peki ateşin zarar verip vermedigini nasil anlayabiliriz acaba biliyor musunuz? Birde sağlıklı bir bebek ise ates sonucu down sendromu gibi bir durum olur mu ki acaba doktorlara sorduk hic bilgi vermiyorlar
en guzeli sen bu ates olayini takilma canim. bebegin guvenli yerde. rahatla....
benim bildigim ikili test down sendromu icin yapiliyor. o da genlerle yani kromozom yapisiyla ilgili. yani dollendigi an belli olan birsey.

Yaa ne guzel keske bende hissedebilsem o kadar mersk editorum ki nasil bir his.. 11+4 olduk henus karnimda bile nerde oldugunu hissedemiyorum
ben biraz erkenciyim sadece. oglumu da cok erken hissettim ben.

Peki ateşin zarar verip vermedigini nasil anlayabiliriz acaba biliyor musunuz? Birde sağlıklı bir bebek ise ates sonucu down sendromu gibi bir durum olur mu ki acaba doktorlara sorduk hic bilgi vermiyorlar
ikili test down sendromu için yapılıyor. down sendromu olmayan bebeğiniz ateşiniz çıktı diye down olmaz. döllendiğinde belli olan bir şey. bir de ne kadar ateşiniz çıktı ki korkuyorsunuz. bebekler çok güvenli yerdeler. merak etmeyin

Valla canim 40 a cikti fazlasida oldu mu bilmiyorum insallah dediginizz gibi guvendedirr tesekkur ederim bilginize

Anladim tesekkur ederim sağolun bilginiz icin. İster istemez korkuyorum iste ilk gebeliğim bilgimde yok cok fazla doktorlar zaten hic bilgi vermiyor malesef.

Merhaba kızlar, benim iki gündür kuyruk sokumum feci ağrıyor, sırt üstü yattıktan sonra sağa sola dönemiyorum. Çok kötü ağrıyor, bu durumu yaşayan var mı aranızda
Ben yaşadım yaklaşık 9. Haftaya kadar şiddetli bel, kuyruk sokumu ve kasık agrım oluyordu ve kıvranıyordum bildiğin. Normal bi durummuş çoğu gebede yaşanıyormuş. Kendiliğinden geçiyor cnm

Kızlar nasılsınız ne durumdasınız? Herkes iyidir umarım. Çalıştığım için her an girip bakma şansım olmuyor buraya. Doktorumun önerisiyle folik asiti bıraktım ve iyi bir multivitamine başladım. İçerisinde birçok vitamin, balık yağı ve folik asit de mevcut. Duruma göre gebelik süresince kullanmamı tavsiye etti. Fakat bu vitamin bende fena bulantı yaptı, bir daha gündüz içmeyeceğim

Hayir zaten o kadar bastan savma bakip cevap veriyolar ki hepi topu 1 dakika ble bakmadi ki.

Devlet hastanesine gittiysen ordaki cihazlar da çok iyi olmuyor.Çok iyi görünmüyor yeni bebek.Bende 1kere gittim ultrason görüntüsü bile vermemişti.Bir daha da gitmedm zaten.Görüntü varsa atsana bakalm canım

Büyük süpriz olmuş size gerçekten. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Size biraz yorgunluk olur ama Abisine yoldaş olur ne güzel.
İki tane cocuk var ıksıı de ısıtme engelli ondan endişem saglıklı olsalar sorun değildi de

Selamlar. İlk doktor kontrolüme 6 haftalıkken gittim. 3 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi. Ama ben gitmedim. 12.haftada gitmeyi düşünüyorum. 9.haftada önemli bir test vs var mı?

Selamlar. İlk doktor kontrolüme 6 haftalıkken gittim. 3 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi. Ama ben gitmedim. 12.haftada gitmeyi düşünüyorum. 9.haftada önemli bir test vs var mı?
İlk hamile kaldğnda genel kan testlerini yaptrdysan 9. hafta da bildğm kadaryla özel bir test yok.

Benim doktorum 9.hafta kritik bir hafta o yüzden 9.hafta muayene olmak önemli demişti belki o yüzden çağırmış olabilir?
Bu arada arkadaslar ben de inş agustos ayında bebeğimi kucağıma alacağım Allah nasip ederse..Aranızda Ankara'da yaşayıp doktor ve hastane onerebilecek olan var mi

Bugün doktor kontrolüm vardı. Bebiş hareket ediyodu göbeğini sallıyodu gördüm:) Geçenlerde olan kanamamın nedeni bende 2. Bi kese daha varmış ama boş kese maalesef. O düşüyomuş. Doktor 3-4 hafta daha kanaman devam eder dedi.

tam bilemiyorum canim.

cok gecmis olsun. bozma moralini.
Ha
Canim doktorun dogru olani yapar senin icin ben mecburen ikinci kutu antibiyotigi iciyorum. İdrar kulturumde ureme cikiyor hep ne yazik ki. Her ne kadar istemesem de yapacak birsey yok ne yazik ki...
Canım açıkcası doğru diyosun ama ne bileyim güven kalmadı kimseye doktor bile olsa güvenemiyorum

Canım eşimin teyzesi dahiliye doktoru onada danıştık eğer ateşi yoksa içmesin dedi o yüzden içmiyorum ben de şimdilik

Çok sevindim hayırlı olsun. Öteki taraftan diğer bebeğine üzüldüm sağlıkla kucağına al inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…