2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
masallah bebegine...
diger kese icin uzuldum ama size zarar vermemesine de sevindim.

Birde 2. Gebelikler de daha erken hissediliyor diyorlar. Bende sırt üstü yatınca hafif kımıl kımıl birşeyler hissediyorum gaz mı hareket mi bilemedim :)
İlk hamilelikte 16.hafta hissetmiştim

Birde ozel hastanelerde ikili test fiyatlari ortalama ne kadar oluyor acaba? Bilginiz var mi? Ben hala cok kararsizim ama bu ates bebegime zarar verdi mi o testte ogrenebilirim sanirim degil mi? Lütfen cok dua edin minigimle bana
Selamlar

Ben İstanbu Vital e gidiyorum İkili test için 140 TL dediler ama bunla kalmıyor ne yazık ki ekstra olarak muayene ücreti ve isteyeceği kan testleri ekleniyor Cumartesi ikili test için tekrar gideceğim istersen yazarım tekrardan

Karşılaşırız belki canım :)
Senin randevun ne zaman?
Ben burda adını çok duyduğum için ondan randevu almıştım. Memnun musun sende ?ilk hamileliğin mi?

İlk hamileliğim evet.
Ben bir doğu ilinde görev yapıyorum.
Ama doğum Ankara’da olacak.
Doğum için izne ayrılacağım 37. Haftaya kadar toplamda 3 kez muayene olabileceğim Pınar Hocaya.
Geçen hafta tanışma amaçlı gittim görüştüm.
7+4 tü o zaman.
Takviye verdi, konuşmasından hitabından oldukça memnun kaldım.
Pınar hoca artık 1 ay sonra gidersin orada demişti ama dayanamadım 10+0 a randevu aldım burada :))
Sen de memnunsun galiba değil mi?
3 vitamin listesi verip istediğini al dedi mi sana da?

Ben de doktordan şimdi çıktım 9+1 olmuşuz ellerini ve başını oynattı o kadar tatlıydı ki. Mucize gibi gerçekten.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah.

Tutku sen önden gidiyorsun galiba.
Maşallah size.
Ben de ellerini kollarını görmeyi çok istiyorum.
10+0 da da görülür değil mi? :)

Maşallah ne güzel, ne mutlu size :)
İlk duyduğumda olmaz öyle şey demiştim ama hamilelik kişiden kişiye acayip değişen bir süreç artık anladım :)
Ben daha acaba rahmim nerdeydi benim modundayım :)))

merhaba ankara'da bahsettiğiniz doktor hangi hastanede çalışıyır acaba?

Henüz vitamin vermedi iki hafta sonra gideceğim bende şimdilik sadece folik asit kullanıyorum canım. Evet bende yaklaşımından memnunum çok şükür.

Birde 2. Gebelikler de daha erken hissediliyor diyorlar. Bende sırt üstü yatınca hafif kımıl kımıl birşeyler hissediyorum gaz mı hareket mi bilemedim :)
İlk hamilelikte 16.hafta hissetmiştim
ikinciler erken hissedilir deniyordu. ben baya hissettim 3 sefer oldu. hafif kayma var icerde

saol canim. darisi sizlere. oglumda erkendi benim. vucud vs hersey degistiriyor gebeligu ...

9+3te gittigimde dr "burasi beynin bir kismi, bu mesanesi, bu kollari" diye gosterdi hep. ben de ertan beye gidiyorum. ayni hastane. daha elevit vs ye gecmedik. siz hemen kontrole gelemeyeceksinjzi diye pinar hanim erkenden yazmistir.

Ya masallah. Ben 11 haftalik olmama ragmen hic oynamadi ve elleri vs gorunmuyor neden ki acaba
Gitmeden önce çikolata yiyerek gittim. Bana da atsana ultrason görüntüsünü. Bir sonraki randevu da görürsün sen de ultrasona göre de değişiyor. Ben hem devlete hem özele gidiyorum özeldeki en az 15 -20 dk inceliyor anlatıyor burası kol burası kordon bağı diye. Devlete gidiyorum doktor yüzüme bakmıyor ilk ultrason kağıdını bile yanlış vermişti 6+3 te gitmiştim. Kağıda bir baktım altta 8+0 yazıyor bide karalamış o yazıyı. Şaka gibi. Bir önceki hastadan Kalan kağıttı muhtemelen. Sırf iğneleri yazdırmak için gidiyorum. Sen en son ne zaman gittin.?

İki tane cocuk var ıksıı de ısıtme engelli ondan endişem saglıklı olsalar sorun değildi de
Allah yardımcınız olsun. Zor gerçekten. İnŞAllah sağlıklı sıhhatli bir evladınız olur.

Canm 3 gün gibi önde dedi ama adet tarihim de net değildi ondan da olabilir. Görünür inşAllah gitmeden çikolata ye sende
R Rzg14 canm sen geçen hafta da hissetmiştin değil mi. ben de sol yanıma yattığım da bir şeyler hissediyorum kımıl kımıl gibi değişik bir his. Yani ben bebeğim olduğunu hissediyorum özellikle soluma yatınca oluyor.

Son düzenleme:
Kızlar karnınız çıkmaya başladı mı?Kaçıncı haftalar da çıkacak göbişler.?Birde aynadan göbeğinize yandan baktığınız da damarlarınız belirgin mi ?

canim gecen hafta kimil kimil degil pir pir vardi his olarak. simdi hafif hafif kayiyor icerde. ya da disa dogru itekleme hissi oluyor. daha tam bebek hareketlerine var tabi. tekmesi var, poposunu dikmesi var, kaburgami parmagiyla oymasi var

Kızlar karnınız çıkmaya başladı mı?Kaçıncı haftalar da çıkacak göbişler.?Birde aynadan göbeğinize yandan baktığınız da damarlarınız belirgin mi ?

benim ilk regl gecikmesiyle cikti canim. o zamandan beri hamile pantolon giyiyorum.

gecenlerde merak edip temmuz annelerine bakmistim. 11.ci haftada balik gibi kaymalari hisseden annelere denk geldim. kimi 16da hissediyor. bazilari da 22 haftadan sonra. zamani belli olmuyor.

Ne güzel canım.Benim ki ne zman çıkacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…