- 7 Ağustos 2015
- 1.762
- 5.863
- 158
sabaha senle minnak cok belliYavaş ilerliyor ya evdeyim daha 10 dk nın altına düşmedi hala5 dk bir e düşseydi giderdim de.. Beklemeye devam evde
Ben boyle durumlarda biraz arastirma yapip sonra da mantigima uyani yapıyorum. Kundakta rahat ediyosa senin bebegin yap. cok sıkı sarmazsn ve yarim kundak yaparsin.
evet canim cok haklisin. biraz sabir, bikac gune pusetine koyup eve gotureceksiniz insallahGeç olsun güç olmasın. Bebeğim küvezde solunum sıkıntısı yaşıyor erken doğduğu için ve o başka hastanede ben başka hastanedeemzirmek yok, emmediği için süt sağmak zulüm. O yüzden doğunca yanınızda olsun, sağlıklı olsun varsın geç olsun.
gozunuz aydin canim, cokcok tebrik ederimSlm kızlar
Biz 4 gün önce kavustuk
40.haftada sezeryanla
Ayaklandık sükür
Spiralle dogum yaptım.
Hala dogum yapmayan kaldıysa cok rahat ayaklandm
Konusa konusa aldılar,
2 gece hastanede kaldık sezeryan diye.
3.gün altını almaya,mama vermeya basladım
Suan tek sorunumuz;emzirme
Gögüs uclarım büyük diye ememiyor
Sagıyoruz ama onla da küser diyorlar bi süre sonra
Hayırlısıyla herkes kucagına alsın insallah yavrısunu
hahah kulagimiz sendeeee, stres olma diye sormamistim naaptin diyeAyy siz de doğurdun inşallah duam bu beraber doğuralım sona kalanlar kimse beklemesin bi gün daha inşallah
bol hareket et canim bende ha bire evde yurumustumYavaş ilerliyor ya evdeyim daha 10 dk nın altına düşmedi hala5 dk bir e düşseydi giderdim de.. Beklemeye devam evde
4-5 kere bazen 6 olduğuda oluyo canımHanımlar günde kaç bez değiştiriyorsunuz aşağı yukarı? Benimki 7 günlük oldu, kayınvalidem yediklerimden ötürü bebişin sindiriminin çok çalıştığını düşünüyor da
Bende emzirmeden önce kundak yapıyorum öylece uyuyo kundaklıykene daha uzun uyuyo benimkiValla ben arada kundak yapıyorum, emzirirken bazen eli kolu durmuyor, kundak çok rahat oluyor.
Baskasina niyet edip sen koyabilir misin?Kizlar bana arkadasim uzun zaman önce meryem ana otu getirmişti dogum yaparken kullan diye ben sezaryan oldum cevremdede doğum yapacak kimse yok bu ot birilerinin isine yarasin kaldi evde isteyen var mi çevresinde hamile olan meryem ana otunu arayan kargoyla göndereyim isterse
4-5 kere bazen 6 olduğuda oluyo canım
bebek uyurken sağıyordum emzirmeden once yani,80 ml falan cikiyodu toplamda bebek uyaninca veriyordum likir likir iciyo sonra yine araniyor, emzireyim doysun diyorum süt gelmiyo bu seferde. sagdigim icin bosalmis oluyor ama bebek hala aç.Emdikten sonra göğsünüzü sağmayı denediniz mi
kaynana burda geline cok yiyorsun demeye mi calisiyorHanımlar günde kaç bez değiştiriyorsunuz aşağı yukarı? Benimki 7 günlük oldu, kayınvalidem yediklerimden ötürü bebişin sindiriminin çok çalıştığını düşünüyor da
Qo neymis oyle uzayan sarilik salak sacmaKızlar canım çok sıkkın dün doktora gittik doktor bu çocuk sarılık dedi uzamış sarılık var bu çocukta dedi beynimden vurulmuşa döndüm hemen kan verin araştırılsın bunun sebebi dedi 5 tüp kan aldılar idrar aldılar kan alınırkene sanki benim ciğerimi söktüler( benim içime sinmedi özeldeki doktorumuzada götürdük çocukta sarılık falan yok için rahat olsun dedi sarılık ölçen cihazla ölçtü 10 çıktı gayet normal dedi kafayı yiyecem hangi doktora güveneceğimizi şaşırdık pazartesi tathlil sonuçları çıkacak dua edin bize çıkmasın bişey
Her emzirme öncesi degistiriyorum bazen degistiriyorum temize hemen yapiyor ortalama 9 10 bez gidiyor gündeHanımlar günde kaç bez değiştiriyorsunuz aşağı yukarı? Benimki 7 günlük oldu, kayınvalidem yediklerimden ötürü bebişin sindiriminin çok çalıştığını düşünüyor da
Ben bilmiyorum ki nasil yapıldığını normal dogursam bende arkadasa verecektim koysun adima diyeBaskasina niyet edip sen koyabilir misin?
Kayimvalidem bana haber ver sancin gelince suya koyucam dedi de kimseye haber vermek istemiyorum ya ben, sen benim icin koyarsin belki?
Bilmiyorum ama suan bende korktumKizlar cok tuhaf bisey oldu asiri derecede etkilendim bebegi yataga koydum altini degistirecektim bir anda duvara bakti gozleri fal tasi gbi acildi kollarini yukari kaldirip cok tiz bi sesle ciglik atti ve aglamaya basladi kucagima aldim ciglik cigliga aglamaya devam etti(tabii onu o halde gorunce ben ondan cok agladim) Nas Felak Ayetel Kursi aklima ne geldiyse okuyup ufledim biraz sakinlesti ben hala etkisinde kaldim... Yorum yapabilecek olan var mi bu neyin nesiydi nasil bi korkududa bu kadar gozleri acildi cocugyn yerinden firlarcasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?