2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sallamaya karsi degilseniz ki degilsiniz sallamissiniz bir adet hamak edinin su alti torba gibi olan bebekler cok guzel uyuyor orda sallamazsaniz bile orda yatinca guzel yatiyorlar benim oglum en guzel onda yatiyordu

kaynana burda geline cok yiyorsun demeye mi calisiyor bebeler paso calisiyo patir patir 6 7 8 degisiyor yani.

Ahahaha ya işte ben şekersiz erik hoşafı, ev yapımı kayısı suyu falan içiyorum, onlardan mı diyor. Ama gayet normalmiş sayısı.

Her emzirme öncesi degistiriyorum bazen degistiriyorum temize hemen yapiyor ortalama 9 10 bez gidiyor günde

Oh oh benimki de hemen hemen öyle, rahatladım.

Kızlar benim oğlanı dünden beri zorla uyandırıyorum 39 günlük olduk bugün normalde en fazla bir saat uyuyordu şimdi 3 saat sonra ben uyandırıyorum.bayık bakıyo gözleri tedirgin oldum .normalmi acaba ?

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inş. Yalnız şekerli şu vermeyin zararlı olur. Hemşirelerle görüşüp kaşıkla yada enjektörle mama verin sut gelene kadar

korkma canim bende ilk çocukça prk korkardım oku üfle Allahım izniyle bisey olmaz bazen gözlerini öyle yapıyorlar korkma sen

Her doktorun farklı bir görüşü var, hangisi yapsam bilmiyorum. Bebeğim kundaklıyken çok rahat ediyor ve çabuk uykuya dalıyor. Ama doktorumuz doğru bulmuyor ve yapmamızı istemiyor
Kundak onerilen birsey degil kalca cikigi riskini artırıyor özellikle

Kızlar benim oğlanı dünden beri zorla uyandırıyorum 39 günlük olduk bugün normalde en fazla bir saat uyuyordu şimdi 3 saat sonra ben uyandırıyorum.bayık bakıyo gözleri tedirgin oldum .normalmi acaba ?
istersen doktora getir canim sanki sgalik ocagindaki mi hemşiremi yanlış hatırlamıyorsam

uzun sure uyanmazsa getir demisti

Ahahaha ya işte ben şekersiz erik hoşafı, ev yapımı kayısı suyu falan içiyorum, onlardan mı diyor. Ama gayet normalmiş sayısı.

Oh oh benimki de hemen hemen öyle, rahatladım.
Simdi 3 tane degistirdim 10 dk bekliyorum yapmiyor temiz bez takıyorum kaka yapıyor

Nasıl olur bilmem ama göğüs ucu olmayanlar için silikon göğüs uçları satılıyor ya ondan alıp deneseniz. Sizin uçlar büyükmüş ya bu sayede daha küçük bir uçtan emmiş olur bebiş

Bence acile götürün bir bakılsın muayene edilsin. Inş önemli birşey çıkmaz ama tedbirli olmak lazım ben olsam kesin götürürdüm

Benimki de uyurken birden cırlamaya baslıyo gözlerini deviriyo. Bunu ya uykusunda korkutuyolar ya da gaz sancısı diyorum ben

Sallamaya karsi degilseniz ki degilsiniz sallamissiniz bir adet hamak edinin su alti torba gibi olan bebekler cok guzel uyuyor orda sallamazsaniz bile orda yatinca guzel yatiyorlar benim oglum en guzel onda yatiyordu
Bana ornek atabılır mısınız karsı degılım ya cocuk kucagımda rezıl oluyor ne gerek var daha zamanla hıc daha uyumayacak ben bebek olsam hamakta yatardm cocukken cok severdım bence hamk sevmeyen yoktur

Gazdır canım benım ya da rüya gormustur bugun benımkı uykuda oyle tıredı ben korktum optum sevdım uyumaya devam ettı normal canım sarılık fılan da gecırıyorsa tuz ses ve anı tepkıler normsl

Evde kıvranıyorum daha arası kısalmadı bi türlü sancıların yarına kadar süründürecek belli ki.. Arada lekelenme devam ediyo bekliyorum
Allah yardımcın olsun canim benim çok kıvrandırmadan gelir inşallah bebiş valla aklım hep sende naptı diye.Sanki sen doğurunca sıra bana gececekmiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…