2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bana ornek atabılır mısınız karsı degılım ya cocuk kucagımda rezıl oluyor ne gerek var daha zamanla hıc daha uyumayacak ben bebek olsam hamakta yatardm cocukken cok severdım bence hamk sevmeyen yoktur
Ilk oglumda yukaridaki gibi bir urun kullandim
Bu sefer boyle bir urun aldim
Bu hem daha guvenli ustteki devrilebilir. Onemli olan alti torba gibi olsun ki yattiginda anne karninda oldugu gibi sarsin bebegi valla kolik oglum bunun icinde uyuyordu bir kac saat

Anlaadim canim sagolaain
Tatlım bir sancı gelince bazen yüzünde öyle garip üzgün dertli bir ifade oluyor. Ne oluyor diyorum. Getirme aklına kötü şeyler sancı falan girmiştir bebişe. Bir de benim ilk oğlum öyle birden aşırı korkarak irkilirdi. Beyinleri çok hızlı gelişiyor bizim beynimizden 10 kat fazla elektriksel ve kimyasal ciddi değişimler oluyor çok normal bize tuhaf gelen şeyler yapmaları.

00.54ten beri emzirme seansi olmazki arkadas...
Biz de emikleşmekteyiz. Geçen arkadaş gece instada aktif görmüş beni. Hemen mesaj atmış sen bu saatlerde uyanıksın vay arkadaş demiş. Gülen emojiler koymuş.Mesaj bana biraz acıklı geldi. Milletin espri anlayışına bak. Geceleri insta da açmıyorum artık . Evlendirebilirsem onu çok
İyi olacak anne olsun hem allah nasip etsin anneliği hem ben intikamımı alayım

bebek uyurken sağıyordum emzirmeden once yani,80 ml falan cikiyodu toplamda bebek uyaninca veriyordum likir likir iciyo sonra yine araniyor, emzireyim doysun diyorum süt gelmiyo bu seferde. sagdigim icin bosalmis oluyor ama bebek hala aç.
eger sagdigin sut 40 ise sutun gayet iyi bacim onun gaxi vardir massalh birak emsin yorulup uyur

iyi yapmisdin bol bol oku bagzen olur oyle seyler annem melekler ona aglamsyi gulmeyi derdini anlatmsyi ogretirmis derler iyi yapmisin besigine esinin bir kiyafetini atletni as al falan gelmesin ikinizr

Kızlar merhaba salı günü doğum yaptım ve normal doğum 4 de dikişim var kaç gündür bu kadar canım acımıyordu ama şuan çok canım acıyor dikişimden dolayı sizce normal mi yoksa bi hastaneye gitmelimiyim?

Haklisin canim bir sueu isikli nesne vs goruyor bulanik sekilde belki bunlardan kaynaklaniyodur ilk bakista tabii cok korkunc gelei

Gazdır canım benım ya da rüya gormustur bugun benımkı uykuda oyle tıredı ben korktum optum sevdım uyumaya devam ettı normal canım sarılık fılan da gecırıyorsa tuz ses ve anı tepkıler normsl
Evet canim.iste cok korkunc geldi onun boyle korkmasi ama dedigin gbi oluyo demekki bebeklerde

Offf benim annem yanımda, yardım için...
Sigara içiyor... oğlum kokusuna dayanamıyor. Ve ben de ...
Bir de bebeşi gelip alcak... ne dicem???

Bana da sütüm olsun diye herbir şeyi yedirdiler. Ama hep kilo olarak kaldı, süte fayda etmedi. 9buçuk ay emdi. Sonra süt bitti.

Günü geçenler nasıl uyuyorsunuz???
Sol olmuyor, sağ olmuyor. Bebek yattığım tarafa toplanıp sıkışıyor.Sırtıma yastık alıp dik yatıyorum olmuyor...
Zaten felaket sıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…