Allah kuvvetini artirsin cnm.Evde kıvranıyorum daha arası kısalmadı bi türlü sancıların yarına kadar süründürecek belli ki.. Arada lekelenme devam ediyo bekliyorum
Allah yardimcin olsun canim, uyku uyuyamayacagin kadar mi sancin? guc toplama baabinde soyledim?Evde kıvranıyorum daha arası kısalmadı bi türlü sancıların yarına kadar süründürecek belli ki.. Arada lekelenme devam ediyo bekliyorum
hay Allah. bunlari okuyunca da dursun durdugu yerde diyorum bende00.54ten beri emzirme seansi olmazki arkadas...
Bana ornek atabılır mısınız karsı degılım ya cocuk kucagımda rezıl oluyor ne gerek var daha zamanla hıc daha uyumayacak ben bebek olsam hamakta yatardmcocukken cok severdım bence hamk sevmeyen yoktur
Tatlım bir sancı gelince bazen yüzünde öyle garip üzgün dertli bir ifade oluyor. Ne oluyor diyorum. Getirme aklına kötü şeyler sancı falan girmiştir bebişe. Bir de benim ilk oğlum öyle birden aşırı korkarak irkilirdi. Beyinleri çok hızlı gelişiyor bizim beynimizden 10 kat fazla elektriksel ve kimyasal ciddi değişimler oluyor çok normal bize tuhaf gelen şeyler yapmaları.Anlaadim canim sagolaain
Biz de emikleşmekteyiz.00.54ten beri emzirme seansi olmazki arkadas...
cok bilmisss:) massallh onaHanımlar günde kaç bez değiştiriyorsunuz aşağı yukarı? Benimki 7 günlük oldu, kayınvalidem yediklerimden ötürü bebişin sindiriminin çok çalıştığını düşünüyor da
eger sagdigin sut 40 ise sutun gayet iyi bacim onun gaxi vardir massalh birak emsin yorulup uyurbebek uyurken sağıyordum emzirmeden once yani,80 ml falan cikiyodu toplamda bebek uyaninca veriyordum likir likir iciyo sonra yine araniyor, emzireyim doysun diyorum süt gelmiyo bu seferde. sagdigim icin bosalmis oluyor ama bebek hala aç.
iyi yapmisdin bol bol oku bagzen olur oyle seyler annem melekler ona aglamsyi gulmeyi derdini anlatmsyi ogretirmis derler iyi yapmisin besigine esinin bir kiyafetini atletni as al falan gelmesin ikinizrKizlar cok tuhaf bisey oldu asiri derecede etkilendim bebegi yataga koydum altini degistirecektim bir anda duvara bakti gozleri fal tasi gbi acildi kollarini yukari kaldirip cok tiz bi sesle ciglik atti ve aglamaya basladi kucagima aldim ciglik cigliga aglamaya devam etti(tabii onu o halde gorunce ben ondan cok agladim) Nas Felak Ayetel Kursi aklima ne geldiyse okuyup ufledim biraz sakinlesti ben hala etkisinde kaldim... Yorum yapabilecek olan var mi bu neyin nesiydi nasil bi korkududa bu kadar gozleri acildi cocugyn yerinden firlarcasina
Tamam canim sagolasiniyi yapmisdin bol bol oku bagzen olur oyle seyler annem melekler ona aglamsyi gulmeyi derdini anlatmsyi ogretirmis derler iyi yapmisin besigine esinin bir kiyafetini atletni as al falan gelmesin ikinizr
Haklisin canim bir sueu isikli nesne vs goruyor bulanik sekilde belki bunlardan kaynaklaniyodur ilk bakista tabii cok korkunc geleiTatlım bir sancı gelince bazen yüzünde öyle garip üzgün dertli bir ifade oluyor. Ne oluyor diyorum. Getirme aklına kötü şeyler sancı falan girmiştir bebişe. Bir de benim ilk oğlum öyle birden aşırı korkarak irkilirdi. Beyinleri çok hızlı gelişiyor bizim beynimizden 10 kat fazla elektriksel ve kimyasal ciddi değişimler oluyor çok normal bize tuhaf gelen şeyler yapmaları.
Evet canim.iste cok korkunc geldi onun boyle korkmasi ama dedigin gbi oluyo demekki bebeklerdeGazdır canım benım ya da rüya gormustur bugun benımkı uykuda oyle tıredı ben korktum optum sevdım uyumaya devam ettı normal canım sarılık fılan da gecırıyorsa tuz ses ve anı tepkıler normsl
Evet xanim gorunus cok korkunc ama normal demekkiBenimki de uyurken birden cırlamaya baslıyo gözlerini deviriyo. Bunu ya uykusunda korkutuyolar ya da gaz sancısı diyorum ben
Offf benim annem yanımda, yardım için...hepsini okudum cnm digerlerini de.
lohusalik kaynakli biraz fazla tepkilerin ama gecici merak etme. insanlara guvenin arttikca gececek. ben dogdugu andan beri insanlarin kucagina veriyrm. almaya onlar korkuyr.. ama tabiki gelen elini kendisi yikiyor once. o zaman sorun yok. opulmemesi gerektigini kendileri zaten biliyr. yuzu kotu oluyor yoksa. bir de sigara icen olursa ellerini yuzulerini yikamadan ve belki bir sure gecmeden vermiyrm. cunku 2 saat kadar zehirli etki ustlerinde kaliyor diye...
kendinizi sakinlestirin lohusalar. guvendiginiz insanlardan korkmayin. paylasin bebeginizi. onlar sevgiyle buyuyor
en uyuzu oldugum kv. ama o bile istedigi gibi alip sevdi..
oh masallah.
baby mall de satilan lohusa korsesi var cnm. ondan kullaniyrm. balenli. gecenlerde foto paylasmistim.
K vit onenlidir kizlar. dogar dogmaz ameliyathanede yapildi bizimkine.
Bana da sütüm olsun diye herbir şeyi yedirdiler. Ama hep kilo olarak kaldı, süte fayda etmedi. 9buçuk ay emdi. Sonra süt bitti.bende mama ve anne sütü beraber idare ediyorum. süt yetmiyor emiyor emiyor sonra sinirleniyor doymuyor mama vermek zorunda kaliyorum.bol bol su iciyorum ama hala yetersiz. siz kac ay emzirdiniz ilk bebegi, bazen canim sıkılıyor bu duruma. mama vermek istemiyom ama mecbur kaliyorum.
AMİN İNŞALLAHDuamdasınz canı gönülden diliyorum siz de hemen kucağınıza alın inşallah sağlıkla.. Pazartesiye hamile kimse kalmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?