2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bebek uyurken sağıyordum emzirmeden once yani,80 ml falan cikiyodu toplamda bebek uyaninca veriyordum likir likir iciyo sonra yine araniyor, emzireyim doysun diyorum süt gelmiyo bu seferde. sagdigim icin bosalmis oluyor ama bebek hala aç.
Emzirmeden sonra sağmak sütü arttırıyor diye biliyorum günde 6kez bez değiştiriyorsa 3 tane 1 tl büyüklüğünde kaka yapıyorsa doyuyordur. Sürekli emmesinin nedeni kucağınızda emerek kendini rahat hissetmesidir bence çünkü 80 ml gayet iyi kayısı kadar mideleri var bu bebişlerin

Bitane salona almak lazım gunduzlerı ıcın ınceleyım guzel olur kanepelerde yatmasın

Günaydınlar
Uzun bir emzirme seansından daha merhabalar
Dünden beri bi kaç defa minik minik kusmalar oldu.
İlk başta panik oldum ama normalmiş meğer
Kesik kesik kusacak fazlasını cıkaracak bizimki hep sütü fazla yutuyot öksürüyor fılan ablamın oglundan deneyımlıyım allahtan

Günü geçenler nasıl uyuyorsunuz???
Sol olmuyor, sağ olmuyor. Bebek yattığım tarafa toplanıp sıkışıyor.Sırtıma yastık alıp dik yatıyorum olmuyor...
Zaten felaket sıcak
Kesik kesik, bolca uyanarak. 2den sonra anca dalmisimdir, kac kere uyandim bilmiyorum, 8de kalktim artik donenmekten bıkıp.
Yine de yıkılmadık ayaktayız!

Bitane salona almak lazım gunduzlerı ıcın ınceleyım guzel olur kanepelerde yatmasın
Paşa hamak kullanıyorum bende çok dayanıklı diğerinden almıştım ilk içinde yatmazsa boşuna almış olmayalım diye sonra kızım içindeyken kumaşı yırtıldı ucuz bişeydi zaten çok pişman oldum yaşadığım korkuyu da anlatamam paşa hamakta hala uyuyor kızım 2 yaş 8 aylık hiç sorun yaşamadım bu kızımı da alıştırmayı düşünüyorum ona çünkü 3 aylıkken çalışmaya başlayacağım babannesi bakacak ben evde değilken yarım gün kadar iki bebeğe bakmak ona çok zor olur kurtarıcı oluyor bu hamak

Offf benim annem yanımda, yardım için...
Sigara içiyor... oğlum kokusuna dayanamıyor. Ve ben de ...
Bir de bebeşi gelip alcak... ne dicem???
Ben annemle doğumdan önce konuşmuştum evde icmesi yasak cok dayanamazsa evin yakınında bi park var oraya gidiyordu icip biraz oturup marketten şeker falan alip oyle geliyordu

Offf benim annem yanımda, yardım için...
Sigara içiyor... oğlum kokusuna dayanamıyor. Ve ben de ...
Bir de bebeşi gelip alcak... ne dicem???
benim de annem iciyr. o yuzden 1 haftada ancak dayandim. felaket kokuyor. oglumda yine daha dikkatliydi ama bu kez saldi cayira mevlam kayira. ictikten sonra elini bile yikamadi. soyledim bir iki dikkat etti sonra birakti. demen lazjm cnm. anlar guzelce.

Günü geçenler nasıl uyuyorsunuz???
Sol olmuyor, sağ olmuyor. Bebek yattığım tarafa toplanıp sıkışıyor.Sırtıma yastık alıp dik yatıyorum olmuyor...
Zaten felaket sıcak
Kesik kesik, bolca uyanarak. 2den sonra anca dalmisimdir, kac kere uyandim bilmiyorum, 8de kalktim artik donenmekten bıkıp.

gunaydin ladies!
aynen bende ikuayko gibi, kesik kesik. 12de yattim esime ‘hemen gelme uykuya daliyim’ dedim. 2 gibi uyanip 1/1,5 saat dizi izledim. uykum gelince tekrar yatip bu saate kadar yine iki uc kez tuvalet icin kalktim.

nisan oldugundan supheli oldugum cok hafif renkli ama yogun bisey geldi gece..birazdan hastaneye gidicez kontrole bakalim dogru mu tahminim ve acilma var mi..

Hadi inşallah açılma vardır kavuşursunuz bugün

aynı benim kizda oyle yapiyo tmm
ben devlette yaptim canim ve o.hastaneye bi daha hiç uğramam Alah muhtaç etmesin
ağrı da var biraz geçer insallah
Başka hastaneye git sen de canım rahatsız ediorsa enfeksiyon filan olmasın aman. Ben de devlette yaptım ama çok memnun kaldım.
Bence git canım benim de çok ağrıyordu gittim doktor bir şeyler yaptı rahatladım o günden sonra.

Ben yıldım vallahi
Bugün bi kalkasım yok
Bi depresif , salya sümük takılasım varrrrr
Ama annem evde kardeş evde oğluş var...
Offfff

Ben annemle doğumdan önce konuşmuştum evde icmesi yasak cok dayanamazsa evin yakınında bi park var oraya gidiyordu icip biraz oturup marketten şeker falan alip oyle geliyordu
Benimki de hep balkonda sağ olsun, ev içinde hiç içmiyorda... o üzerine sinen koku nolcak... ben bile anneme sarılmak istemiyorum , o ver bebişi gazını çıkarayım diye alacak omzuna...

yaaa delii valla benim yemez kasimda parka carka goturmeye hasta olursa bide onla ugrasirizanca babamiz bizi avmye goturecek oyle olabilir ya da ben araba kullanmayi artik ogrenmeliyim
Avm ler daha mikrop yuvası bence kapalı hava oksijen yok..büyük oğlum da yaz kış yağmur kar demeden hergun çıktık nerdeyse..hava şartlarına uygun giydirdikten sonra hiç korkma dışarı çıkarmaktan aksine bağışıklığı kuvvetlenir..bebek arabasına yağmurluk takınca da hiç sorun olmuyor çok soğuk havalar..5 yaşına gidiyor şükür hasta olduğunu bilmem..sadece bir kere ishal salgınına yakalanmistişimdi bile erken doğum yaptığıma rağmen 5.6 kere çıktık dışarıya gezmek amaclı.. dr ları saymıyorum bile.(her hafta kesin gidiyoruz)

insallah bu sefer tamamdir ilk basta jel gibi sonra kan gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…