- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Gözünüz aydın..sağlıkla analı babalı büyüsün insallah..bol sutlerin olsun..Slm kızlar
Biz 4 gün önce kavustuk
40.haftada sezeryanla
Ayaklandık sükür
Spiralle dogum yaptım.
Hala dogum yapmayan kaldıysa cok rahat ayaklandm
Konusa konusa aldılar,
2 gece hastanede kaldık sezeryan diye.
3.gün altını almaya,mama vermeya basladım
Suan tek sorunumuz;emzirme
Gögüs uclarım büyük diye ememiyor
Sagıyoruz ama onla da küser diyorlar bi süre sonra
Hayırlısıyla herkes kucagına alsın insallah yavrısunu
Büyük oğlum için almıştım bende bunlardan ananeye bırakmıştık oraya gittikçe onda yatıyordu..Ilk oglumda yukaridaki gibi bir urun kullandimSvava Eko Hamak | Sallanan Beşik | Bebek Beşik Modelleri
Svava Eko Bebek hamak satın alma sayfası. Sallanan beşik ile bebeğiniz hemen uykuya dalacak. Portatif hamak beşik modelidir.www.svava.com.tr
Bu sefer boyle bir urun aldim
Bu hem daha guvenli ustteki devrilebilir. Onemli olan alti torba gibi olsun ki yattiginda anne karninda oldugu gibi sarsin bebegi valla kolik oglum bunun icinde uyuyordu bir kac saatPaşa Çantalı Portatif Bebek Hamağı Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Paşa Çantalı Portatif Bebek Hamağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hadi bakalım masaj ise yaramıştır belki belli mi olur..doğurun artik yavvv..Çok amingunaydin ladies!
aynen bende ikuayko gibi, kesik kesik. 12de yattim esime ‘hemen gelme uykuya daliyim’ dedim. 2 gibi uyanip 1/1,5 saat dizi izledim. uykum gelince tekrar yatip bu saate kadar yine iki uc kez tuvalet icin kalktim.
nisan oldugundan supheli oldugum cok hafif renkli ama yogun bisey geldi gece..birazdan hastaneye gidicez kontrole bakalim dogru mu tahminim ve acilma var mi..
Bizim ki nasıl beceriyorsa kusarken bazen burnunda çıkarıyor..artik nasıl kasıyorsa kendini...sutu içiyor içiyor sonra.gerinicem gaz çıkarıcam diye çoğunu kusuyor..sekersizfistikezmesi benim kızım tıkanıyor canım süt çok geliyor bazen genzine sıçrıyor. Bazen de garip sesler çıkarıyor yutarken
Hadi inşallah açılma vardır kavuşursunuz bugün
insallah bu sefer tamamdir ilk basta jel gibi sonra kan gibi geliyor
ay kizlar Allah razi olsun, insallah yaa.Hadi bakalım masaj ise yaramıştır belki belli mi olur..doğurun artik yavvv..Çok amin
Günün geçmesi tamamen ovulasyon günü ile alakalı herkez aynı zaman da yumurtlamıyor sonuçta..birazda yol uzun gelip üşenince böyle uzuyor isteay kizlar Allah razi olsun, insallah yaa.
9 gun gectik, resmen 41+2 deyim. hayir komik bi durum guluyoruzda esimle niye boyle oldu yahu diye
hayirlisi bakalim doktor birazdan ne diyecek..hepinizi opuyorum ve kucakliyorum tekrardan
sekersizfistikezmesi tıkanma mı bilmiyorum da memeye saldırınca böyle garip şeyler oluyor
Senin kastettiğin ne tam olarak?
Tikanmadan kastin ne canim
sekersizfistikezmesi benim kızım tıkanıyor canım süt çok geliyor bazen genzine sıçrıyor. Bazen de garip sesler çıkarıyor yutarken
Bizim ki nasıl beceriyorsa kusarken bazen burnunda çıkarıyor..artik nasıl kasıyorsa kendini...sutu içiyor içiyor sonra.gerinicem gaz çıkarıcam diye çoğunu kusuyor..
40 i ciktiktan sonra mi disari cikardin yoksa belli bi aydan sonra mi canim hawa sogukken yaniAvm ler daha mikrop yuvası bence kapalı hava oksijen yok..büyük oğlum da yaz kış yağmur kar demeden hergun çıktık nerdeyse..hava şartlarına uygun giydirdikten sonra hiç korkma dışarı çıkarmaktan aksine bağışıklığı kuvvetlenir..bebek arabasına yağmurluk takınca da hiç sorun olmuyor çok soğuk havalar..5 yaşına gidiyor şükür hasta olduğunu bilmem..sadece bir kere ishal salgınına yakalanmistişimdi bile erken doğum yaptığıma rağmen 5.6 kere çıktık dışarıya gezmek amaclı.. dr ları saymıyorum bile.(her hafta kesin gidiyoruz)
Oluyo guzelim ewet kendini geriye atiyo... Sizde gaz sorunu var miYani birden çok mu çekiyor nedir, öksürüyor falan boğulacak sanıyorum.
Heh aynen öyle. Normal yani di mi. Bi yolu var mı bunu engellemenin acaba?
Vay zalımlar ya. Allah cümlemizin yardımcısı olsun.
Kızzzelaide hadi hayırlı kontroller. Zeytinliii de doğurdu zannımca.
hadi insallah. tai li teyze işe yaradi mi bakalimgunaydin ladies!
aynen bende ikuayko gibi, kesik kesik. 12de yattim esime ‘hemen gelme uykuya daliyim’ dedim. 2 gibi uyanip 1/1,5 saat dizi izledim. uykum gelince tekrar yatip bu saate kadar yine iki uc kez tuvalet icin kalktim.
nisan oldugundan supheli oldugum cok hafif renkli ama yogun bisey geldi gece..birazdan hastaneye gidicez kontrole bakalim dogru mu tahminim ve acilma var mi..
İnşallah nisandir ve gözün aydın derizgunaydin ladies!
Oluyo guzelim ewet kendini geriye atiyo... Sizde gaz sorunu var mi
Bogazina kaciriyo bazen tikanip öksürüyoKızlar bebekleriniz emerken tıkanıyor mu arada?
Günaydın kızlar, normalde Eylül annesi olacaktım bebeğim erken geldi 36+2de Ağustos annesi olduk2 gün önce doğum yaptım spinal sezeryanla, benim bacaklarım ayağım bayağı şiş normal mi kaç güne geçer
Bogazina kaciriyo bazen tikanip öksürüyo
Ay hadi insallah nisandirgunaydin ladies!
olmasi normal. ben de hic olmadi ama. 1 hafta gece gunduz varis corabi giydirdiler. gunde 3lt su ve 1 fincan kahve 1 hafta boyuncq dediler.Günaydın kızlar, normalde Eylül annesi olacaktım bebeğim erken geldi 36+2de Ağustos annesi olduk2 gün önce doğum yaptım spinal sezeryanla, benim bacaklarım ayağım bayağı şiş normal mi kaç güne geçer
Ay aynisii yaa ustten tik yok asagisi zort zortBizimki ağızdan gaz çıkarmayı öğrenemedi bi türlü, sürekli zort zort fort fort aşağıyı zorluyor surat kıpkırmızıSizde durum ne?
aklim cikiyo her seferinde ama insallah zamnla ogreniceklerKıyamam, aynısı. Demek herkese oluyor. Öğrenecekler usturuplu emmeyi inşallah zamanla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?