2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gözünüz aydın..sağlıkla analı babalı büyüsün insallah..bol sutlerin olsun..

Büyük oğlum için almıştım bende bunlardan ananeye bırakmıştık oraya gittikçe onda yatıyordu..

Hadi bakalım masaj ise yaramıştır belki belli mi olur..doğurun artik yavvv..Çok amin

sekersizfistikezmesi benim kızım tıkanıyor canım süt çok geliyor bazen genzine sıçrıyor. Bazen de garip sesler çıkarıyor yutarken
Bizim ki nasıl beceriyorsa kusarken bazen burnunda çıkarıyor..artik nasıl kasıyorsa kendini...sutu içiyor içiyor sonra.gerinicem gaz çıkarıcam diye çoğunu kusuyor..

Hadi inşallah açılma vardır kavuşursunuz bugün
insallah bu sefer tamamdir ilk basta jel gibi sonra kan gibi geliyor
Hadi bakalım masaj ise yaramıştır belki belli mi olur..doğurun artik yavvv..Çok amin
ay kizlar Allah razi olsun, insallah yaa.
9 gun gectik, resmen 41+2 deyim. hayir komik bi durum guluyoruzda esimle niye boyle oldu yahu diye
hayirlisi bakalim doktor birazdan ne diyecek..hepinizi opuyorum ve kucakliyorum tekrardan

ay kizlar Allah razi olsun, insallah yaa.
9 gun gectik, resmen 41+2 deyim. hayir komik bi durum guluyoruzda esimle niye boyle oldu yahu diye
hayirlisi bakalim doktor birazdan ne diyecek..hepinizi opuyorum ve kucakliyorum tekrardan
Günün geçmesi tamamen ovulasyon günü ile alakalı herkez aynı zaman da yumurtlamıyor sonuçta..birazda yol uzun gelip üşenince böyle uzuyor iste

sekersizfistikezmesi tıkanma mı bilmiyorum da memeye saldırınca böyle garip şeyler oluyor
Senin kastettiğin ne tam olarak?
Tikanmadan kastin ne canim

Yani birden çok mu çekiyor nedir, öksürüyor falan boğulacak sanıyorum.
sekersizfistikezmesi benim kızım tıkanıyor canım süt çok geliyor bazen genzine sıçrıyor. Bazen de garip sesler çıkarıyor yutarken

Heh aynen öyle. Normal yani di mi. Bi yolu var mı bunu engellemenin acaba?

Bizim ki nasıl beceriyorsa kusarken bazen burnunda çıkarıyor..artik nasıl kasıyorsa kendini...sutu içiyor içiyor sonra.gerinicem gaz çıkarıcam diye çoğunu kusuyor..

Vay zalımlar ya. Allah cümlemizin yardımcısı olsun.

Kızzz elaide hadi hayırlı kontroller. Zeytinliii de doğurdu zannımca.

40 i ciktiktan sonra mi disari cikardin yoksa belli bi aydan sonra mi canim hawa sogukken yani

Oluyo guzelim ewet kendini geriye atiyo... Sizde gaz sorunu var mi

hadi insallah. tai li teyze işe yaradi mi bakalim

Zeytinliii dogurdun mu canim.. sesin cikmadi.

İnşallah nisandir ve gözün aydın deriz

Hayırlı olsunn, benim de doğumdan sonra hamilelikten daha şişti. Varis çorabı giydirdiler mi? O çorabı çıkarıp hastaneden eve geçince yavaş yavaş indi şişi.

Ay hadi insallah nisandir

olmasi normal. ben de hic olmadi ama. 1 hafta gece gunduz varis corabi giydirdiler. gunde 3lt su ve 1 fincan kahve 1 hafta boyuncq dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…