2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selam kizlaar buyuk gun geldi catti kv bu sabah geldi
Cok rahat davrandim valla gecmis ilk gunlerdeki halim demek ki normale dönmüşüm optu sevdi kucakladi bebisi. Yine de ellerini opmeyeydi iyidi tabi

Bi de bana bilenziikk almis ben şok hic beklemiyodum bir suru de sey almis gorumcelerim de gondermis falan yine camasir cikti yikanacak yaa

Zeytinliii dogurdun mu canim durumun nedir

gazan mubarek olsun cnm. kendini germeden en verimli sekilde gecir bu donemi.

F İyi yapmış benim kv bana bişey almadı esim bişey sipariş etmiş bakalım kargoda ne gelecek

Bizimki ağızdan gaz çıkarmayı öğrenemedi bi türlü, sürekli zort zort fort fort aşağıyı zorluyor surat kıpkırmızı Sizde durum ne?
Baizimjide daha xok ossuruk yapiyo geyirmeyi az yapuyo elimle pispislerjen elime ossuruyo hatta

daha ne istiyon

Kızlar bugün gelecek olan temizlikçi gelmedi sinirden ağlicaktım. Eşime dedim kalk ikimiz yapıcaz oda oda temizleyip çıkalım geberdim bu stresten. Sinirlerim alt üst oldu. Başladık inşallah bitirebiliriz henüz sadece 1 oda temizledik. Perdeler camlar sil süpür toz al avize kapı dolap yüzler her şey dâhil derin temizlik yapıyoruz.

Bu kaynanalar size ne etti, alsa laf almasa laf anaaa
Beyim de bana bilerzik aldı emme akıllı bilerzik kimine altin kimine plastik işte
Kaşınıyorsun

Kızzz elaide elaide hadi hayırlı kontroller. Zeytinliii
hadi insallah. tai li teyze işe yaradi mi bakalim
İnşallah nisandir ve gözün aydın deriz
Ay hadi insallah nisandir
kiizlar az once donduk kontrolden. nst guzel tam duzenli olmasada sancim var minik minik, suyu yeterli, problem yok bebegin hareketlerinde de hamdolsun. benim akupunkturcu ebe vardi bugun, dogumun baslamasina yardimci olan yerlere (ayagimin serce parmagina, bacagimda bikac noktaya ve elime ) akupunktur igneleri takti nst esnasinda. uzerimde denenmedik sey kalmadi yemin ederim ama bu bebek banamisin demedi
acilmam var sukur, 1 cmciik! ebe parmagiyla girip daire cizdi, rahatsiz edici bisey ama agridi diyemem. nisan oldugundan emin degiliz gece gelenin.

yarin sabah erkenden hastanedeyiz, ilk ve en hafif suni sanci hapini verecekler (serumla degil hap ile yapilacak islem). dort saat sonra ikinciyi, bi dort saat sonra da ucuncuyu. hastaneye yatisim yapilacak o arada eve gitmek yok. hayirlisiyla insallah yarin dogumum gerceklesir, 3 gun surme ihtimali var maalesef.
yinede duam elbette bugun sancilarimin kendiliginden baslamasi, doktorla ebe de ayni seyi istiyor.
hayirlisi insallah

haaa bu arada henuz dogurmayan annelere bi oneri daha; agzinizi siki siki kapatmayin. yuz kaslarinizi calistirmadan rahatca birakin, agziniz acik kalsin. rahim agiziyla baglantiliymis. akupunkturcu ebemden secmeler

yazik yaa kadinin torunu sevmez mi kaynananin kesesine bereket ne guzel dusunmus hem seni hem torununu. sagolsun.
idare edersin sen guzel guzeeel akilli hatunsun vesselam bak kaptin bilezigi

hadi yaa. tuh! soz veripte gelmemeleri assssiri sinir bozucu dimi.
ama soyle dusun, bu yorgunlugun ustune iiiiinsallah bebegin ‘geliyorum artik!’ der, kim bilir?? kolay gelsin canim

Kızlar bebeğim isilik oldu mağlum hava sıcak başta dalinle yıkıyordum sonra babası musteleça şampuan ve sabunu almış onu kullanmaya başladık derken yüzüne doğru iyice yayıldı döküntüler saç dipleri sulu sulu döküntü oldu acaba şampuandan olabilirmi cildi almamış olabilirmi
Kalbimizde sorun vardı doktor kan tahlillerini incelerken bazı değerlerin yüksek olduğunu görmüş bişeylere alerjisi var demiş sabun olur şampuan olu mama olur demiş babamızda anne sütü alıyo demiş ondan geçen bişeylerde yapabilir demiş internette araştırmaya başladıkki süt ürünlerine alerjisi olabilirmiş araya haftasonu girdiği içinde doktora gidemedik bende sütsel ürünleri yemeyi bıraktım iki gündür çokta farketmedi kaybolamdı döküntüleri
Varmı bilgisi olannn

Sevnus seninkilerden biri alerjik diye diyet yapmistin değil mi?

Anaam sonunda acilma olmus nihayet 1 cm 1 cmdir hadi hayirlisi insallah tez zamanda su gibi aksin gelsin bebisin
Sagol canim

ay hadi aksama iyice acilsinda sabaha dogur insallah cnm.

gecmis olsun. dalini 1 yasa kadar cocuk dr.u onermedigi icin kullqnmadik. sabunda kullanmiyorum ben. sampuanla yikiytm vucudunu....
sut alerjisinde de kaka da kan oluyor kesin. o yuzden suan bebegindeki o mu bilemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…