Bi haftadır falan cildi böyle isilik sanmıştık sonra doktor alerji dedi yüzünü gören bi hemşire alerji dedi bende mustela şampuandanmı acaba dedim daline geçmiştim dalin önerilmiyormu bilmiyordum napmam lazım bilemedim kakada kan yok şüküray hadi aksama iyice acilsinda sabaha dogur insallah cnm.
gecmis olsun. dalini 1 yasa kadar cocuk dr.u onermedigi icin kullqnmadik. sabunda kullanmiyorum ben. sampuanla yikiytm vucudunu....
sut alerjisinde de kaka da kan oluyor kesin. o yuzden suan bebegindeki o mu bilemedim...
Niye kızBu kaynanalar size ne etti, alsa laf almasa laf anaaa
Beyim de bana bilerzik aldı emme akıllı bilerzikkimine altin kimine plastik işte
Kaşınıyorsun
İyi bi baslangic insallah sonuna kadar boyle uslu kiz olurda bi sorun cikmaz kaynanatorlarSelam kizlaar buyuk gun geldi catti kv bu sabah geldi
Cok rahat davrandim valla gecmis ilk gunlerdeki halim demek ki normale dönmüşümoptu sevdi kucakladi bebisi. Yine de ellerini opmeyeydi iyidi tabi
Bi de bana bilenziikk almis ben şok hic beklemiyodum bir suru de sey almis gorumcelerim de gondermis falan yine camasir cikti yikanacak yaa
Zeytinliii dogurdun mu canim durumun nedir ❤
yarin dr gorecek dimi cnm. sebamed ya da johnson a bakabilirsin. olmazsa sirf suyla yika bir sure cnm. bakalim fark edecek mi? haftada 1 den fazla sacini sampuanlama buarada. aklima baska bisi gelmiyr.Bi haftadır falan cildi böyle isilik sanmıştık sonra doktor alerji dedi yüzünü gören bi hemşire alerji dedi bende mustela şampuandanmı acaba dedim daline geçmiştim dalin önerilmiyormu bilmiyordum napmam lazım bilemedim kakada kan yok şükür
hamileyken kullandığın vitaminlere bir süre devam edersen saç dökülmesi durabilir diye düşünüyorum. Ben devam ediyorum bir sorun yaşamadım şimdilikİyi pazarlar kizlar. Biz bugün 28 günlük olduk gazimiz en üst seviyede uykumuz en altsaçı dokulmeye başlayan var mi? Benim çok fena şekilde top top dökülüyor. Elaide ve zeytinlii hayırlı doğumlar isallah bir avazda su gibi
Selamlar, ben de 38+4 haftalık gebeyim normalde eylül annesi olacağım ama belli de olmaz tabi. Sizler doğum yapmışsınızdır diye okudum sayfalarca. Normalde yoğun kokusuz beyaz akıntım oluyordu ama bugün şeffaf jel gibi yapış yapış bi akıntı geldi. Renksiz ama kan fln yok. Siz de öyle yazınca acaba doğumum başlıyor mu dedim. Tam tarif edebilir misiniz acaba rica etsem? Bnm ilk çocuğum ters geldiği için sezaryendi. Onu 38+0 da almışlardı o yüzden bunları bilemiyorum.Bu da sezaryen olacak ama doktorum benim de isteğimle suyu/sancısı gelince sezaryene alacak çok şükür.insallah bu sefer tamamdir ilk basta jel gibi sonra kan gibi geliyor
Cnm ilk sulu kısmı ellerinle sağ. SOnra bebeğine verirsen tıkanmalar olmaz çok. Sulu kısmı boğazına fışkırıyor kontrol edemiyor. Meme reddine sebep olabilir Allah korusun. Maşallah bebişine@sekersizfistikezmesi benim kızım tıkanıyor canım süt çok geliyor bazen genzine sıçrıyor. Bazen de garip sesler çıkarıyor yutarken
Kirk haftayi geçtin, büyük temizlik pesindesin.Niye kız
eh artik aksama da senden bi nişan ne bileyim bi su akintisi olmadi ritmik sanci vs bekliyorum. basakta oldu tamam. sal bebeyiKirk haftayi geçtin, büyük temizlik pesindesin.
Tamam canım çol sağolyarin dr gorecek dimi cnm. sebamed ya da johnson a bakabilirsin. olmazsa sirf suyla yika bir sure cnm. bakalim fark edecek mi? haftada 1 den fazla sacini sampuanlama buarada. aklima baska bisi gelmiyr.
losyon ya da krem kullaniyrsan onlari da kes bi derim.
eger senin sutten gecen birseyse genelde domates, yumurta, kuruyemis alerjendir aklinda olsun.
Kız valla ben saldım bayadır ama bizimki yolu şaşırmış çıkmıyoeh artik aksama da senden bi nişan ne bileyim bi su akintisi olmadi ritmik sanci vs bekliyorum. basakta oldu tamam. sal bebeyi
Ben kendime hala 10 damla devit 3 ferrum decavit kullaniyorum doktor 1 yil.daha kullan dedi... Bebege baska bir d vitamini kullaniyorum doktorun tavsiye ettiginiDevit 3 kullanıyo demi herkes 3 damla? Bu yetişkinlere de aynı bebeklere de aynı bi fark yok demi.
sal yavrum.Kız valla ben saldım bayadır ama bizimki yolu şaşırmış çıkmıyo
bana d vit hic vermedi dr. ama demir hapi ve vitamin kullaniyrm.Ben kendime hala 10 damla devit 3 ferrum decavit kullaniyorum doktor 1 yil.daha kullan dedi... Bebege baska bir d vitamini kullaniyorum doktorun tavsiye ettigini
Biricik evladim o benim! Birakmam! Cikarmam cocumu!eh artik aksama da senden bi nişan ne bileyim bi su akintisi olmadi ritmik sanci vs bekliyorum. basakta oldu tamam. sal bebeyi
Benimki geç döllenme degil, tarihi belli.sal yavrum...
gec dollendi demekki sizinkiler diye kendimi avutuyorum artik
bana d vit hic vermedi dr. ama demir hapi ve vitamin kullaniyrm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?