2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
elaide acilma baslamis ya, gerisi kolay. Bir yola girdin artık, tamamdir bu iş

@Zeytinliii doğurdu bence
insallah tatlim insallah!! hadi ayagimi sürüdüm, ben suni ye kalicam sen kalma n’olur geliver hemen pesimden insallah beraberce o ilk haftalari atlatalim kalan hamilelerle

Anaam sonunda acilma olmus nihayet 1 cm 1 cmdir hadi hayirlisi insallah tez zamanda su gibi aksin gelsin bebisin
Sagol canim
hahah ay sorma 1 cm en azindan suni de daha ise yariicak

ay hadi aksama iyice acilsinda sabaha dogur insallah cnm.
insallah canim!!

temizlik yaptin okadar arkamdan mecbuuuuren gelcen amin canim amin. bitti mi temizlik??
camasir kalmasin diye makineyi ikinci kez (yarim) calistiriyorum. nevresimi degistirdik. aksam ki temizlikle ev hala cok temiz, artik aksama son bi supur sil turu daha yaparim. utu var onu canim istemese de yapcam birazdan. ev tastamam olsunda rahat ediyim.

ah kuzum. iku, ktphanne keramos sen heeepiniz de bu bir iki gun icinde dogurun insallah kendi sancilarinizla beraberce kurtulalim.

40 i ciktiktan sonra mi disari cikardin yoksa belli bi aydan sonra mi canim hawa sogukken yani
40 çıkmadan önce bi avm yapmıştık biseyler bakmam gerekiyordu birde bi yemege gitmistik cekirdek aile olarak..sonrasında gelen giden toparlanma mevlut falan derken 40 cıktı..ama sonrası hergun çıktık dışarı yaz kış yağmur çamur kar boran demeden..mevsim şartlarına gore giyindikten sonra hicde bisey olmaz..yağmurlu havalarda çok sert soğuklar da da dediğim gibi pusete rüzgârlık takıyordum ohhh misss..

Hayırlısı olsun, hazır gelmişken etinden sütünden faydalan en azından yemek yapar
Stres olma bilenziğini güle güle kullan

Ohhh kaptın bilenzigiiiiii desene. Burma mi almış kız kaç ayar almış merak ettim bak simcik..hazır altında fırlamış ne şanslısın valla biz bi çöp görmüyoruz valla..eşim dışında gerçi daha almadı doğum hediyesi 5 tasimi..benim aileden bebiş görmeye gelenler hepsi taktılar altınlarını diğerlerinden tık yok..mevlut bekliyorlar sanırsam.

Kızlar sağ mememi çok emmiyor bebek. Ben de sağıyorum 60 ml falan çıkıyor. Zorluyorum da sağdan emmesi için az da olsa alıyor. Ama bugün sağ memem sanki kopacak çok bi şişliğide yok. Sıcak havlu da koydum gene aynı

Ters emzirme var, cocugu koltuk altinda tutup emzirmeyi dene. İllüstrasyon bulayim mi?

Inşallah biran önce ve kolay bir şekilde alırsın kucagini minnosunu..şimdiden allah bi avazda kurtarsın insallah

elaide ay hadi inşallah gelir. Temizlik bitmedi tabiki ama ev en azından misafire insan içine çıkacak hale geldi. Bende bütün çamaşırları yığdım banyonun yüzüne renklerine ayırdım sirayla yıkıyorum
Sabahtan beri makina çalışıyo Allah zeval vermesin hepsini geçen hafta dogurucam diye yıkayıp yerletirmistim şimdi yine ağzına kadar doldu. Kurutma makinamda yok sinir bozucu oluyo as kurusun bekle falan neyse ki havalar sıcak.
Sıcak suya oturdum sicak duş yaptım kasılmalarım ama bakalım harekete geçecek mi

bu haftalarda beyaz yogun akinti normal benim cok beyaz akintim vardi nisan biraz daha boyle gri gibi jel yani boyle jole gibi ama beyaz akinti nasl soyleyeyeim boyle yapistiriviyi silersin gibi akintiysa dikkat et cunku ben dogum yapinca plasentam ayni oyle bir hal almisti dokyorlar enfeksiyon gecirdin mi diye sordu evet dedim dikkat et yani enfeksiyona cevirmesin o akinti birdr nisan grlince acayaip boyle beline bir sizi giriyor takipte ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…