olsun. hayal dunyasi. umut fakirin ekmegiBiricik evladim o benim! Birakmam! Cikarmam cocumu!
Benimki geç döllenme degil, tarihi belli.
Sabah dayanamadım götürdüm canım iyiki götürmüşüm kan düşüklüğü varmış Demir ilacı başladı yarında kendi doktorumuz görerekistersen doktora getir canim sanki sgalik ocagindaki mi hemşiremi yanlış hatırlamıyorsam
uzun sure uyanmazsa getir demisti
Allah yardımcın olsun bir avazda gelsin inşallahEvde kıvranıyorum daha arası kısalmadı bi türlü sancıların yarına kadar süründürecek belli ki.. Arada lekelenme devam ediyo bekliyorum
insallah tatlim insallah!! hadi ayagimi sürüdüm, ben suni ye kalicam sen kalma n’olur geliver hemen pesimden insallahelaide acilma baslamis ya, gerisi kolay. Bir yola girdin artık, tamamdir bu iş
@Zeytinliii doğurdu bence
hahah ay sorma 1 cm en azindan suni de daha ise yariicakAnaam sonunda acilma olmus nihayet1 cm 1 cmdir hadi hayirlisi insallah tez zamanda su gibi aksin gelsin bebisin
Sagol canim
insallah canim!!ay hadi aksama iyice acilsinda sabaha dogur insallah cnm.
temizlik yaptin okadar arkamdan mecbuuuuren gelcenelaide Allah yardımcın olsun. En azından ilerleme var çok sevindim senin adına. Valla inşallah dediğin gibi olur ve bnm oğluşta artık gelmeye karar verir. Ama aşırı yoruldum belim çatladı. Mola verdim. Yarın bnmde kontrolüm var ❤ keşke doktor dese ki 7 cm açılma var bebek yola girmiş hemen doğuma alıyoruz sonra hık mık derken nur topu gibi sağlıklı bir oğlun oldu al bak anaaa bu nasıl süt hemen geldi ustelik memelerde yara olmadı tebrikler
@Zeytinliii canısı ne alemdesinnn
ah kuzum. iku, ktphanne keramos sen heeepiniz de bu bir iki gun icinde dogurun insallah kendi sancilarinizlaArtık hiç uyuyamıyorum geceleri.
Baş ağrısı parolü içtiğim ilk 1,5 saat kesiliyor sonr full devam. Ama oğlandan tık yok hala
Hadi kızlar siz doğurun sıra bize gelsin.
@zeytinlii çok merak ediyoruz seniiii.
40 çıkmadan önce bi avm yapmıştık biseyler bakmam gerekiyordu birde bi yemege gitmistik cekirdek aile olarak..sonrasında gelen giden toparlanma mevlut falan derken 40 cıktı..ama sonrası hergun çıktık dışarı yaz kış yağmur çamur kar boran demeden..mevsim şartlarına gore giyindikten sonra hicde bisey olmaz..yağmurlu havalarda çok sert soğuklar da da dediğim gibi pusete rüzgârlık takıyordum ohhh misss..40 i ciktiktan sonra mi disari cikardin yoksa belli bi aydan sonra mi canim hawa sogukken yani
Hayırlısı olsun, hazır gelmişken etinden sütünden faydalan en azından yemek yaparSelam kizlaar buyuk gun geldi catti kv bu sabah geldi
Cok rahat davrandim valla gecmis ilk gunlerdeki halim demek ki normale dönmüşümoptu sevdi kucakladi bebisi. Yine de ellerini opmeyeydi iyidi tabi
Bi de bana bilenziikk almis ben şok hic beklemiyodum bir suru de sey almis gorumcelerim de gondermis falan yine camasir cikti yikanacak yaa
@Zeytinliii dogurdun mu canim durumun nedir ❤
Bizde kibar feyzo ağızdan çıkarıyor alttan zorlanıyoruz biraz.cok kasıyor kendini ama pek beceremiyor o yüzden zorlanırken de hep kusuyorAy aynisii yaa ustten tik yok asagisi zort zort
Ohhh kaptın bilenzigiiiiii desene. Burma mi almış kız kaç ayar almışSelam kizlaar buyuk gun geldi catti kv bu sabah geldi
Cok rahat davrandim valla gecmis ilk gunlerdeki halim demek ki normale dönmüşümoptu sevdi kucakladi bebisi. Yine de ellerini opmeyeydi iyidi tabi
Bi de bana bilenziikk almis ben şok hic beklemiyodum bir suru de sey almis gorumcelerim de gondermis falan yine camasir cikti yikanacak yaa
@Zeytinliii dogurdun mu canim durumun nedir
Bilerzigiiii kaptıya canım kv olduKiz ne dedimmm bisey demedm kadinaa yaacanm kv iyi ki var hahah
Ters emzirme var, cocugu koltuk altinda tutup emzirmeyi dene. İllüstrasyon bulayim mi?Kızlar sağ mememi çok emmiyor bebek. Ben de sağıyorum 60 ml falan çıkıyor. Zorluyorum da sağdan emmesi için az da olsa alıyor. Ama bugün sağ memem sanki kopacak çok bi şişliğide yok. Sıcak havlu da koydum gene aynı
Inşallah biran önce ve kolay bir şekilde alırsın kucagini minnosunu..şimdiden allah bi avazda kurtarsın insallahkiizlar az once donduk kontrolden. nst guzel tam duzenli olmasada sancim var minik minik, suyu yeterli, problem yok bebegin hareketlerinde de hamdolsun. benim akupunkturcu ebe vardi bugun, dogumun baslamasina yardimci olan yerlere (ayagimin serce parmagina, bacagimda bikac noktaya ve elime) akupunktur igneleri takti nst esnasinda. uzerimde denenmedik sey kalmadi yemin ederim ama bu bebek banamisin demedi
acilmam var sukur, 1 cmciik! ebe parmagiyla girip daire cizdi, rahatsiz edici bisey ama agridi diyemem. nisan oldugundan emin degiliz gece gelenin.
yarin sabah erkenden hastanedeyiz, ilk ve en hafif suni sanci hapini verecekler (serumla degil hap ile yapilacak islem). dort saat sonra ikinciyi, bi dort saat sonra da ucuncuyu. hastaneye yatisim yapilacak o arada eve gitmek yok. hayirlisiyla insallah yarin dogumum gerceklesir, 3 gun surme ihtimali var maalesef.
yinede duam elbette bugun sancilarimin kendiliginden baslamasi, doktorla ebe de ayni seyi istiyor.
hayirlisi insallah
haaa bu arada henuz dogurmayan annelere bi oneri daha; agzinizi siki siki kapatmayin. yuz kaslarinizi calistirmadan rahatca birakin, agziniz acik kalsin. rahim agiziyla baglantiliymis. akupunkturcu ebemden secmeler
yazik yaa kadinin torunu sevmez mikaynananin kesesine bereket ne guzel dusunmus hem seni hem torununu. sagolsun.
idare edersin sen guzel guzeeel akilli hatunsun vesselam bak kaptin bilezigi
hadi yaa. tuh! soz veripte gelmemeleri assssiri sinir bozucu dimi.
ama soyle dusun, bu yorgunlugun ustune iiiiinsallah bebegin ‘geliyorum artik!’ der, kim bilir?? kolay gelsin canim
Olabilir nasıl bişey ki? Mastit pozisyony muTers emzirme var, cocugu koltuk altinda tutup emzirmeyi dene. İllüstrasyon bulayim mi?
K vitamini asisi oldu mu xanimBizim bebeğe vitamin felan vermediler.
Şimdi siz deyince neden vermediler ki oldum
Olabilir nasıl bişey ki? Mastit pozisyony mu
Yanii pes sana şimdiye kadar hiç bakmamıştım.boyle biseye..ana gibi ana iste herşeyden bilgi sahibi
Dogan gorunumlu sahin gibi
bu haftalarda beyaz yogun akinti normal benim cok beyaz akintim vardi nisan biraz daha boyle gri gibi jel yani boyle jole gibi ama beyaz akinti nasl soyleyeyeim boyle yapistiriviyi silersin gibi akintiysa dikkat et cunku ben dogum yapinca plasentam ayni oyle bir hal almisti dokyorlar enfeksiyon gecirdin mi diye sordu evet dedim dikkat et yani enfeksiyona cevirmesin o akinti birdr nisan grlince acayaip boyle beline bir sizi giriyor takipte olSelamlar, ben de 38+4 haftalık gebeyim normalde eylül annesi olacağım ama belli de olmaz tabi. Sizler doğum yapmışsınızdır diye okudum sayfalarca. Normalde yoğun kokusuz beyaz akıntım oluyordu ama bugün şeffaf jel gibi yapış yapış bi akıntı geldi. Renksiz ama kan fln yok. Siz de öyle yazınca acaba doğumum başlıyor mu dedim. Tam tarif edebilir misiniz acaba rica etsem? Bnm ilk çocuğum ters geldiği için sezaryendi. Onu 38+0 da almışlardı o yüzden bunları bilemiyorum.Bu da sezaryen olacak ama doktorum benim de isteğimle suyu/sancısı gelince sezaryene alacak çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?