Canım sakin ol hemen neden kendini suçluyorsun. Bu testler çok güvenilir değil. Bak bir şey çıkmaz inşallah hem senin bir şey yapmanla ne alakası var. Böyle yaparsan stres seni ve bebeğini daha olumsuz etkiler. Sakin ol inşallah tertemiz sonuçlar alacaksın. Kaç günlük oldu bebişin?tutmaya calisiyorum elimde degil nerdr hata yaptim benim sucum diye kendimi yedim bitiriyorum keske sezeyan olsaydim suyum bittigi ivin mi enfeksiyon kapti yoksa ben enfeksuyon gecirfigim de o mu oyle oldu benim sucum kendime dikkat etmedim
kendini suclamak da nedenmis. daha kesin bir sonuc almadim cnm. hem birsey varsa Allah vermistir. sen ne yaptin ki senin yzuunden olsun. cabuk at uzerinden o sucluluk duygusunu. 4 cocugun var senin. sen onlara sapasaglam lazimsjn.tutmaya calisiyorum elimde degil nerdr hata yaptim benim sucum diye kendimi yedim bitiriyorum keske sezeyan olsaydim suyum bittigi ivin mi enfeksiyon kapti yoksa ben enfeksuyon gecirfigim de o mu oyle oldu benim sucum kendime dikkat etmedim
Allah esirgesin. temiz sonuc al insallah cnm.Benim baş ağrısı geçmedi bugün norölojiye geldik. MR istedi. Gebelik hormonları beyin damarlarında pıhtı yapabiliyormuş. Tek belirtisi baş ağrısıymış. Yarın MR çektireceğiz sabahtan. Kadın Doğum doktorum ilaçsız MR a izin verdi. Ama ilaçsızda pıhtıyı tespit edemeyebilirler dedi. Perşembe kontrolümü sabah aldı ve aç karnına gel dedi
Çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir şey değildir. Artık sağlıkla doğsa minik çok zorladı seni. Dualarım seninle.Benim baş ağrısı geçmedi bugün norölojiye geldik. MR istedi. Gebelik hormonları beyin damarlarında pıhtı yapabiliyormuş. Tek belirtisi baş ağrısıymış. Yarın MR çektireceğiz sabahtan. Kadın Doğum doktorum ilaçsız MR a izin verdi. Ama ilaçsızda pıhtıyı tespit edemeyebilirler dedi. Perşembe kontrolümü sabah aldı ve aç karnına gel dedi
Canım ne güzel bakıyorsun doğru diyorsun zor geliyor bazen böyle düşünmemiz lazım büyüyorlar hemen geçicek bu günler özleyeceğiz bu hallerinikendiniz ancak yine kendiniz rahatlatirsiniz. gece 3-4 saat ayakta oldugu oluyor kizin. sagimda oglum solumda kizim arada tost gibiyim. altini temizliyrm emiyr tamam uyur diyrm kaka yapiyr. temizle tekrar meme. tamam uyur diyrm bu kez de kusuyor ust degis tabi uyku gidiyr. derken yine emzir. kisir dongu. o sira oglum ustume cikiyor hadi uyu bakalim.. kocamda horul horul oda da tek kisilik yatakta. tabi bana geliyor mu geliyor . iste o zaman cocuklarima bakip sukrediyorum. iyi ki varlar da onlar icin uykusuz kaliyorum diyorum. uykusuz kalmak bile bu sekilde anlamli diyorum. bu gunler cabuk biter, bu tiplerini cok ozlersin diyorum. mutlu oluyorum. Motive Edin Lutfen Kendinizi
Bizimde hala devam ediyor tiroidlerine baktılar miAkdaaslarr merhaba, kizim bugun 1 aylik oldu ama sariligi hala gecmedi, kan verdik bugun. Icim parcalandi( Idrar tahlili de istediler ama onu vermek cok zormus , ben beceremedim numune almayi kolay bir yontemi var mi acaba kizlar? pamuga yaptirsam ordan sıksam diye dusundum ama icerigine etki eder gibi geldi
Bu arada bizim çatlak kedimiz ne kdar onu sevgi delisi etsek de , cok hassas davransak da surekli oynasak da hala kiskancliga devam ediyor. Bize tepki olarak kakasini eve yapiyor duzenli bi sekilde. Napacagimi bilmiyorum artik bezdim
Canım bizimde 40 mız çıkacak nerdeyse hala sarılık var kan aldılar gerçekten çok zordu canımdan can gitti ya yenidoğan da bilirubin değeri 1-2mg olması gerekiyo bizimki 9.8 çıktı doktor takip edecez bu sarılığı dedi çokda yüksek değil dedi 2 hafta sonra tekrar bakacaklar inşallah çok yüksek çıkmaz sizinkideAkdaaslarr merhaba, kizim bugun 1 aylik oldu ama sariligi hala gecmedi, kan verdik bugun. Icim parcalandi( Idrar tahlili de istediler ama onu vermek cok zormus , ben beceremedim numune almayi kolay bir yontemi var mi acaba kizlar? pamuga yaptirsam ordan sıksam diye dusundum ama icerigine etki eder gibi geldi
Bu arada bizim çatlak kedimiz ne kdar onu sevgi delisi etsek de , cok hassas davransak da surekli oynasak da hala kiskancliga devam ediyor. Bize tepki olarak kakasini eve yapiyor duzenli bi sekilde. Napacagimi bilmiyorum artik bezdim
Sizin değeriniz kaç canımBizimde hala devam ediyor tiroidlerine baktılar mi
İnşallah canımAllah esirgesin. temiz sonuc al insallah cnm.
Çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir şey değildir. Artık sağlıkla doğsa minik çok zorladı seni. Dualarım seninle.
En son 12 'ye düşmüştü tiroid degeri yüksek cıktı ondan dolayi düşmüyormuş sarılıkSizin değeriniz kaç canım
Gecmjs olsun canim biz de bugn ayni durumlari yasadik insallah kotu bisey cikmaz. Benim kiza idrar torbasi taktilar o sekilde idrar verdik.Akdaaslarr merhaba, kizim bugun 1 aylik oldu ama sariligi hala gecmedi, kan verdik bugun. Icim parcalandi( Idrar tahlili de istediler ama onu vermek cok zormus , ben beceremedim numune almayi kolay bir yontemi var mi acaba kizlar? pamuga yaptirsam ordan sıksam diye dusundum ama icerigine etki eder gibi geldi
Benim oglum ilkinde gecememisti 2. Dede ilk.once gecemedi sonra diger kulagina bakip gecemeyene tekrar bakti o zaman gecti yani yine gecemiyordu neredeyse hemen endise etme sevk etsinler uni hastanesine daha iyi bakarlar gecer insallahya moralim o kadr bozuk ki isitme testini iki kez gecemedik acaba bir sikintisi varmi unuversite hastahanesine sefk ettiler
Vucudun da var mı benımde gozlerde hala var hıc tahlıl vermedımAkdaaslarr merhaba, kizim bugun 1 aylik oldu ama sariligi hala gecmedi, kan verdik bugun. Icim parcalandi( Idrar tahlili de istediler ama onu vermek cok zormus , ben beceremedim numune almayi kolay bir yontemi var mi acaba kizlar? pamuga yaptirsam ordan sıksam diye dusundum ama icerigine etki eder gibi geldi
2.topuk kani sonucunda tsh yuksek ciktiBizimde hala devam ediyor tiroidlerine baktılar mi
Gozlerinde vvar yuzunde var, ama vucudunda yok .. keske tahlilsiz kendiliginden gecmis olsaydiVucudun da var mı benımde gozlerde hala var hıc tahlıl vermedım
Cok tesekkurler size de gecmis olsun. Insallah hepimiz sorunsuzca atlatiriz bu donemleri .. ben beceremedim bi turlu , sonucta veremedik tahlil malesef..Gecmjs olsun canim biz de bugn ayni durumlari yasadik insallah kotu bisey cikmaz. Benim kiza idrar torbasi taktilar o sekilde idrar verdik.
Benımde gözlerınde var beklıyorum gecsın dıye tahlıl yaptırsam haftaya yıne gel dıyecek saglık ocagında baktırdım 20 gunlukken gozlerı kapalıydı yuzunde yok dedı gozlerı kapalıydı bol bol emzır dedı kılo alımı guzel dedım belkı kendılıgınden duserGozlerinde vvar yuzunde var, ama vucudunda yok .. keske tahlilsiz kendiliginden gecmis olsaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?