2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim baş ağrısı geçmedi bugün norölojiye geldik. MR istedi. Gebelik hormonları beyin damarlarında pıhtı yapabiliyormuş. Tek belirtisi baş ağrısıymış. Yarın MR çektireceğiz sabahtan. Kadın Doğum doktorum ilaçsız MR a izin verdi. Ama ilaçsızda pıhtıyı tespit edemeyebilirler dedi. Perşembe kontrolümü sabah aldı ve aç karnına gel dedi

tutmaya calisiyorum elimde degil nerdr hata yaptim benim sucum diye kendimi yedim bitiriyorum keske sezeyan olsaydim suyum bittigi ivin mi enfeksiyon kapti yoksa ben enfeksuyon gecirfigim de o mu oyle oldu benim sucum kendime dikkat etmedim
Canım sakin ol hemen neden kendini suçluyorsun. Bu testler çok güvenilir değil. Bak bir şey çıkmaz inşallah hem senin bir şey yapmanla ne alakası var. Böyle yaparsan stres seni ve bebeğini daha olumsuz etkiler. Sakin ol inşallah tertemiz sonuçlar alacaksın. Kaç günlük oldu bebişin?

tutmaya calisiyorum elimde degil nerdr hata yaptim benim sucum diye kendimi yedim bitiriyorum keske sezeyan olsaydim suyum bittigi ivin mi enfeksiyon kapti yoksa ben enfeksuyon gecirfigim de o mu oyle oldu benim sucum kendime dikkat etmedim
kendini suclamak da nedenmis. daha kesin bir sonuc almadim cnm. hem birsey varsa Allah vermistir. sen ne yaptin ki senin yzuunden olsun. cabuk at uzerinden o sucluluk duygusunu. 4 cocugun var senin. sen onlara sapasaglam lazimsjn.
ben ne cok enfeksiyon gecirdim. 6 sefer antibiyotik ictim. erken dogum riskinden 2 ay sanci kasilma ile yasadim. icirmedikleri ilac kalmadi. hepsi Allahtan geldi. ben dr.lara emanet ettim. sen de oyle yaptin. yeme kendjni sakin.
Allah esirgesin. temiz sonuc al insallah cnm.

Çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir şey değildir. Artık sağlıkla doğsa minik çok zorladı seni. Dualarım seninle.

Akdaaslarr merhaba, kizim bugun 1 aylik oldu ama sariligi hala gecmedi, kan verdik bugun. Icim parcalandi( Idrar tahlili de istediler ama onu vermek cok zormus , ben beceremedim numune almayi kolay bir yontemi var mi acaba kizlar? pamuga yaptirsam ordan sıksam diye dusundum ama icerigine etki eder gibi geldi

Bu arada bizim çatlak kedimiz ne kdar onu sevgi delisi etsek de , cok hassas davransak da surekli oynasak da hala kiskancliga devam ediyor. Bize tepki olarak kakasini eve yapiyor duzenli bi sekilde. Napacagimi bilmiyorum artik bezdim

Canım ne güzel bakıyorsun doğru diyorsun zor geliyor bazen böyle düşünmemiz lazım büyüyorlar hemen geçicek bu günler özleyeceğiz bu hallerini

Bizimde hala devam ediyor tiroidlerine baktılar mi

Canım bizimde 40 mız çıkacak nerdeyse hala sarılık var kan aldılar gerçekten çok zordu canımdan can gitti ya yenidoğan da bilirubin değeri 1-2mg olması gerekiyo bizimki 9.8 çıktı doktor takip edecez bu sarılığı dedi çokda yüksek değil dedi 2 hafta sonra tekrar bakacaklar inşallah çok yüksek çıkmaz sizinkide

Allah esirgesin. temiz sonuc al insallah cnm.
İnşallah canım Sağolasın

Çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir şey değildir. Artık sağlıkla doğsa minik çok zorladı seni. Dualarım seninle.

Sonuna kadar geldik ama artık dayanamıyor bedenim. İnşallah ciddi bişey değildir dediğin gibi. Çok teşekkür
Ederim.

Gecmjs olsun canim biz de bugn ayni durumlari yasadik insallah kotu bisey cikmaz. Benim kiza idrar torbasi taktilar o sekilde idrar verdik.

Kizlar saglik ocagindan aradilar topuk kaninda tiroid degeri yuksek cikmis oglumdan topuk kanina guvenilmemesi gerektigini ogrendim ama yinede insan endise ediyor varmi yuksek cikan benim gibi 3 topuk kani ne geldi. Hayir iki cocugumdada problemli gelmek zorunda mi

ya moralim o kadr bozuk ki isitme testini iki kez gecemedik acaba bir sikintisi varmi unuversite hastahanesine sefk ettiler
Benim oglum ilkinde gecememisti 2. Dede ilk.once gecemedi sonra diger kulagina bakip gecemeyene tekrar bakti o zaman gecti yani yine gecemiyordu neredeyse hemen endise etme sevk etsinler uni hastanesine daha iyi bakarlar gecer insallah

Vucudun da var mı benımde gozlerde hala var hıc tahlıl vermedım

Gecmjs olsun canim biz de bugn ayni durumlari yasadik insallah kotu bisey cikmaz. Benim kiza idrar torbasi taktilar o sekilde idrar verdik.
Cok tesekkurler size de gecmis olsun. Insallah hepimiz sorunsuzca atlatiriz bu donemleri .. ben beceremedim bi turlu , sonucta veremedik tahlil malesef..

Gozlerinde vvar yuzunde var, ama vucudunda yok .. keske tahlilsiz kendiliginden gecmis olsaydi
Benımde gözlerınde var beklıyorum gecsın dıye tahlıl yaptırsam haftaya yıne gel dıyecek saglık ocagında baktırdım 20 gunlukken gozlerı kapalıydı yuzunde yok dedı gozlerı kapalıydı bol bol emzır dedı kılo alımı guzel dedım belkı kendılıgınden duser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…