Ev kaç derece sorması ayıp ona göre karşılaştırma yapacağımUzun kol alttan çıtçıtlı badi üzerine penye yelek altına patikli alt. Yelek giydirmezsem de iç kolsuz altı çıtçıtlı atlet üzerine penye bluz alta patikli alt. Penye battaniye örtüyorum gece. İlk uyandığında müslin örtüyü sırtına alıyorum ki yataktan kalkınca üşümesin gibi düşünerek. Aslında sıcak ama işte hemen üşütmüş gibi oldu geçen hafta hafif ateşlendi kustu diye. Bir de uyuduğu oda kapalı ama evde hep camlar açık cereyan olabilir
Evet canin sen skinti etme mamaya devam sonra gelecej hazirlanacak yawas yawasÇok teşekkür ederim inşallah benim de öyle olur ben mamayı hemen vermedim hastaneden eve dün akşam geldik ozamandan beri vermeye başladım 10ar CC kadar. İnşallah süt artar da mamaya gerek kalmaz
Dur hele teker teker gelincnm 3 aya baya duzeliyorlar takiiii diş mevzu baslayana kadar
Kayinwalide nasil yemek falan yapiyi mu yardimci oluyo mu canimDaha kucukmus seninki ama sariligi falan yoksa biraz kendi haline birak dene bakalim uyaniyo mu diye. 15gunlukken falan biraktim once gunduzleri sonra geceleri
o da zamani gelince artik. simdiden dert etmeye gerek yokDur hele teker teker gelinpeki dis isi gaz gbi her gun oluyo mu bu kadar huzursuzluk yoksa bi tik daha mi eyi
Ev gündüz 30 ve üzeri oluyor gece 29/27 arası havaya göre. Ankara’da yaşıyorumEv kaç derece sorması ayıp ona göre karşılaştırma yapacağımevet hava sıcak ama fena rüzgar bar burada çok dikkat etmeye çalışıyorum ama arada eşim kapıları kapatmıyor birden bir rüzgar geçiyor evden. Belki ondan etkilenmiştir
Abooov alt mesaji aldimo da zamani gelince artik. simdiden dert etmeye gerek yok
Bizde de balkonnhic kapanmiyo oedan oraya ruzgar gelmez deniyo ama bence tehlikelidir gidip gidip kapatiyorumEv kaç derece sorması ayıp ona göre karşılaştırma yapacağımevet hava sıcak ama fena rüzgar bar burada çok dikkat etmeye çalışıyorum ama arada eşim kapıları kapatmıyor birden bir rüzgar geçiyor evden. Belki ondan etkilenmiştir
yok yavrum. simdiden olmamis seyler icin dusunme demek istedim.Abooov alt mesaji aldim
Haklisin aslindayok yavrum. simdiden olmamis seyler icin dusunme demek istedim.
Yok diş işi şöyleydi. Bebiş keyifli düzeni belli uykusu belli iken birden ağlak huysuz bişiy dönüşüyor. Uyumuyor düzeni bozuluyor mesela 1 hafta belki biraz daha. İnsan strese giriyor tam düzeldi derken. O yüzden zor. Aşı ve hastalık zamanlarında da böyle oluyor. Bu düzen değişimleri de en çok 1 1,5 yaşa kadar sürer. Sonra konuşup derdini de söyler az çok. Bence dişbu kadar zor değilDur hele teker teker gelinpeki dis isi gaz gbi her gun oluyo mu bu kadar huzursuzluk yoksa bi tik daha mi eyi
Sen ara ara yazsana ya böyle şeylerkendiniz ancak yine kendiniz rahatlatirsiniz. gece 3-4 saat ayakta oldugu oluyor kizin. sagimda oglum solumda kizim arada tost gibiyim. altini temizliyrm emiyr tamam uyur diyrm kaka yapiyr. temizle tekrar meme. tamam uyur diyrm bu kez de kusuyor ust degis tabi uyku gidiyr. derken yine emzir. kisir dongu. o sira oglum ustume cikiyor hadi uyu bakalim.. kocamda horul horul oda da tek kisilik yatakta. tabi bana geliyor mu geliyor . iste o zaman cocuklarima bakip sukrediyorum. iyi ki varlar da onlar icin uykusuz kaliyorum diyorum. uykusuz kalmak bile bu sekilde anlamli diyorum. bu gunler cabuk biter, bu tiplerini cok ozlersin diyorum. mutlu oluyorum. Motive Edin Lutfen Kendinizi
Gunu hatrlamiyorum canim ya kendi kendine gece uyanmaya basladi alarmdan once ama bi 10 15gunluktu galiba o zamanKaçınca günde alisti peki
Daha kucukmus seninki ama sariligi falan yoksa biraz kendi haline birak dene bakalim uyaniyo mu diye. 15gunlukken falan biraktim once gunduzleri sonra geceleri
Aman iyi bari bu anlattigin daha iyiymis canim suanda asiri comezlikte var bizde onun telaseside var hem o zamana daha iyi alisilmis olur tecrubesizlik her zaman icin skintiYok diş işi şöyleydi. Bebiş keyifli düzeni belli uykusu belli iken birden ağlak huysuz bişiy dönüşüyor. Uyumuyor düzeni bozuluyor mesela 1 hafta belki biraz daha. İnsan strese giriyor tam düzeldi derken. O yüzden zor. Aşı ve hastalık zamanlarında da böyle oluyor. Bu düzen değişimleri de en çok 1 1,5 yaşa kadar sürer. Sonra konuşup derdini de söyler az çok. Bence dişbu kadar zor değil
Dualarimiz seninle canim insallah gönlüne gore rahat ve kolay bir dogum olur cok bekletmedensagolun kizlar♥
ilk hapimi gecikmeli verdiler 1 saat önce anca, dogumhane yogunuc tane dogum oldu sabah erkenden insallah biz dorduncu oluruz ♥
ufaktan adet sancilari hissediyorum. kucuk bi test dozaji verdiler aslinda, insallah etki yapar ama erkenden. sanci odasindayiz birazdan normal odaya yatisimiz yapilacak. iiiiinsallah aile odalari musaittir esimde yanimda kalabilir gece. doluysa eger odayi baska bi kadinla paylasicam maalesef.
3 saat sonra ikinci hapi yutucam. insallah hizli olusur hersey. muayene yapma geregi duymadilar henuz dun sabah yapildigindan.
dualarimdasiniz hepinizde ♥ beni dusunen yazan dualarina katan herkesten Allah razi olsun
Rica ederiz canimÇok teşekkür ettik teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?