2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ev kaç derece sorması ayıp ona göre karşılaştırma yapacağım evet hava sıcak ama fena rüzgar bar burada çok dikkat etmeye çalışıyorum ama arada eşim kapıları kapatmıyor birden bir rüzgar geçiyor evden. Belki ondan etkilenmiştir

Çok teşekkür ederim inşallah benim de öyle olur ben mamayı hemen vermedim hastaneden eve dün akşam geldik ozamandan beri vermeye başladım 10ar CC kadar. İnşallah süt artar da mamaya gerek kalmaz
Evet canin sen skinti etme mamaya devam sonra gelecej hazirlanacak yawas yawas

Ev gündüz 30 ve üzeri oluyor gece 29/27 arası havaya göre. Ankara’da yaşıyorum

kendiniz ancak yine kendiniz rahatlatirsiniz. gece 3-4 saat ayakta oldugu oluyor kizin. sagimda oglum solumda kizim arada tost gibiyim. altini temizliyrm emiyr tamam uyur diyrm kaka yapiyr. temizle tekrar meme. tamam uyur diyrm bu kez de kusuyor ust degis tabi uyku gidiyr. derken yine emzir. kisir dongu. o sira oglum ustume cikiyor hadi uyu bakalim .. kocamda horul horul oda da tek kisilik yatakta. tabi bana geliyor mu geliyor . iste o zaman cocuklarima bakip sukrediyorum. iyi ki varlar da onlar icin uykusuz kaliyorum diyorum. uykusuz kalmak bile bu sekilde anlamli diyorum. bu gunler cabuk biter, bu tiplerini cok ozlersin diyorum. mutlu oluyorum. Motive Edin Lutfen Kendinizi

Bizde de balkonnhic kapanmiyo oedan oraya ruzgar gelmez deniyo ama bence tehlikelidir gidip gidip kapatiyorum

Dur hele teker teker gelin peki dis isi gaz gbi her gun oluyo mu bu kadar huzursuzluk yoksa bi tik daha mi eyi
Yok diş işi şöyleydi. Bebiş keyifli düzeni belli uykusu belli iken birden ağlak huysuz bişiy dönüşüyor. Uyumuyor düzeni bozuluyor mesela 1 hafta belki biraz daha. İnsan strese giriyor tam düzeldi derken. O yüzden zor. Aşı ve hastalık zamanlarında da böyle oluyor. Bu düzen değişimleri de en çok 1 1,5 yaşa kadar sürer. Sonra konuşup derdini de söyler az çok. Bence dişbu kadar zor değil

Sen ara ara yazsana ya böyle şeyler
Birde insan sadece kendi böyle şeyler yaşıyormuş gibi geliyor ama burda yanlız olmadığımı anlıyorum.

Aman iyi bari bu anlattigin daha iyiymis canim suanda asiri comezlikte var bizde onun telaseside var hem o zamana daha iyi alisilmis olur tecrubesizlik her zaman icin skinti

Dualarimiz seninle canim insallah gönlüne gore rahat ve kolay bir dogum olur cok bekletmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…