2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aminn sagolun insallah şu sarılıktan hepimiz kurtulalim.. sekerli su verdiniz mi? Asla vermem diyordum , onu da verdim artik 1 gun verdim sadece. Belki de devam etmeliyim. Seker sariligin dusmani diyorlar

Ben de emziriyorum heo tam gecmedi bi turlu, sekerli su vermeyi dusunuyor musunuz ? Onunla gecirdim diyen var mi arkadaslar?

Aminn sagolun insallah şu sarılıktan hepimiz kurtulalim.. sekerli su verdiniz mi? Asla vermem diyordum , onu da verdim artik 1 gun verdim sadece. Belki de devam etmeliyim. Seker sariligin dusmani diyorlar
Şeker sarılığın değil olsa olsa bebeğinizin düşmanıdır eğer sütünüzün yetmediğini düşünüyorsanız şeker değil uygun bir mama takviyesi verin çünkü bilirubin yani sarılığa sebep olan materyal vücuttan bebeğin kakası ile atılıyor başka bir sorunu yoksa yani kan uyuşmazlığına bağlı ya da anne sütüne bağlı veya tiroid gibi bir sebep yoksa iyi doyan bebek sarılığı ya hiç olmaz ya da kısa sürede atlatır

Arwien insallah ciddi bisey cikmaz
Cok tesekkurler size de gecmis olsun. Insallah hepimiz sorunsuzca atlatiriz bu donemleri .. ben beceremedim bi turlu , sonucta veremedik tahlil malesef..
Sagol canim. Bi an once insallah. Hastanede taktilar idrar torbasini yok muymus hastanede boyle hi yontem. Nasjl tahlil vermenizi istediler sizden yani nasil yapacakmissiniz merak ettim

Büyük oğlumla bebiş aynı oda da nasıl yatıyorsunuz bende bi kaç kere ikisiyle birlikte yattım oğlum istediği için ama minyatür uyandırıyor abisini gece

Kizlar bugun 1 ay kontrolumuz vardi.
Kilo almis 4 kilo olmus Asya'm tek guzel haber de bu zaten.
Kalbinde ufurum varmis biraz haftaya kardiyolojiye gidicez.. Ve yuzunde sarilik var dedi doktor neden hala gecmedi diyerek bir suru tahlil istedi. 4 tup kan ve idrar.. 4 tupu verene kadar öldük bayildik yavrumla kendimi zor tuttum onun o hali karsisinda cok zor cokk babasi da arazi oldu dayanamadi yuregi Idrar torbasi yapistirdilar ama bizimki paso kaka yapti her seferinde yeni bez taktik artik yanmdaki bezler bitti hastaneden istedik Bi de goz muayenemiz vardi goz yasi kanallari darmis gozbebeklerine masaj onerdi doktor.
Kendi doktoruma da bi goruneyim dedim sinir oldum ona bi daha gitmicem sondu.. Smear aldi falan
Bizde haberler boyle iste

Büyük oğlumla bebiş aynı oda da nasıl yatıyorsunuz bende bi kaç kere ikisiyle birlikte yattım oğlum istediği için ama minyatür uyandırıyor abisini gece
benim oglum uyanmiyr masallah cnm. biz ayni yataktayiz ..
sagimda oglum yatiyr. solda reflu yataginda kizim. ortada ben. yatagi duvara uapistirdik. acik ucu da korumaya aldik. ma aile takiliyoruz ..

gecmis olsun cnm. temiz sonuclar alin insallah.

Daha iki buçuk günlük önce meme sonra mama veriyorum 10cc kadar verince sonra arkasından diğer memeyi biraz veriyorum alırsa. O şekilde sakinleşip iki saat uyuyup uyanıyor. Memeyi alamazsa hirsindan sinirleniyor
Anladım canım bence iki memeyi ver daha sonra mamayı 20-25cc vermeyi dene. Hepsini içerse biraz daha mama yap. Kusarsa fazlalığını atar zaten. Bize 30cc hazırladılar hastanede hepsini içiyordu benim sütüm az diye. Eve gelince 3gün öyle devam ettim sonrada sağmaya başladım zaten mamayı kestim

kizlar benim kiz 11 gun.oldu
perşembe günü göbek.dusmustu bugün hafif kanamış önemli demi bu durum yarın sağlık.oacgina gotur3uim inşallah
varmı bu durumu yasayan

kizlar benim kiz 11 gun.oldu
perşembe günü göbek.dusmustu bugün hafif kanamış önemli demi bu durum yarın sağlık.oacgina gotur3uim inşallah
varmı bu durumu yasayan
hafif kanama normal. kiyafetine filan bulasir. biz de 10 gun devam etti o sekilde.

İyi akşamlar bebiş doğunca sorular bitmedi bitmiyor bez degistirirken ufak kırmızılık gördüm erkek bebeklerde normal mi boyle 5-6noktacik kırmızılik vardı bezde

Ben o mesajı yazarken benimkine 10cc yetmemiş uyanmıştı ben de şöyle bişey yaptım her seferde tek memeyi 20_30dakika yavaş yavaş durarak çekiyor arkasından uyuyakalacak gibi oluyor o sırada mama veriyorum hatta üzerine bazen emzik tikiyorum ağzına şimdilik oldu gibi ama sağma işini çözemedim yarım saatte olanı alıyordur zaten birdaha aynı memeyi sagmaya gerek varmı yoksa vermedigim memeyi mi sağmaliyim. Allah'ım ne çok sordum

benim oglum uyanmiyr masallah cnm. biz ayni yataktayiz ..
sagimda oglum yatiyr. solda reflu yataginda kizim. ortada ben. yatagi duvara uapistirdik. acik ucu da korumaya aldik. ma aile takiliyoruz ..

gecmis olsun cnm. temiz sonuclar alin insallah.
Bizim büyükde çok istiyor benimle yatmak ama kıyamıyorum ona uykusuz kalıyor diye..kendini dışlanmış hissetmesini de istemiyorum..uyku düzeni biraz normale dönsunde alicam onu da koynuma çok özlüyorum..7.24 hep beraber takılınca garip geliyor insana

Sor tabiki canım. Ben şöyle yapıyorum memeyi veriyorum tekinde doyuyor ve meme boşalmış olmuyor benim. Emzirmeden sonra hem emmedipi hemde emdiği göğsümü sağıyorum. Emdiği memeden de çıkıyor birkaç damla bile olsa önemli olan memenin boşalması. Daha sonra şöyle yap önce emzir 15dkdan fazla tutma tek memede en fazla 20dedi doktorum. Sonra diğer memeyi ver. Daha sonra mama yerine bir öncekinde sağdığın sütünü ver. Baktın bitirdi sonra mama yap. Zamanla sütün artacak bebek hem memeden fazla içecek hem sağdığın süt zamanla arttığı için onunlada doyacak ve mamaya gerek kalmayacak inşallah. Ben 2gün pompa yapmadım ve sütüm dolu dolu gelmiyor anlamadım ne zormuş ay

Kızlar 2-3 gündür doğru dürüst pompa yapmadım. Her memeden sonra veya günde 2 3kez sağardım. Göğüslerim kafam kadardı en son baya süt vardı. Pompa yapmayınca süt azaldı şuan sönmüş torba gibiler. Tabiki süt var emiyor daha sonra sağınca 40-70cc arası çıkıyor. Önceden 120-150 arası çıkıyordu. Dolapta süt stoklamıştım eşimle annem gece ben uyurken veriyorlardı. Sütler bitti pompa yapmayı kesince azaldı bence talep olmayınca üretim yavaşladı tabi. Aklınızda olsun pompayı bırakınca süt azalıyor

Benim şuan pompa yapınca bir kaşık ancak geliyor yada gelmiyor rezene dut hurma incir damla Allah ne verdiyse icicem bakalım şu beyaz renkli sut ne zaman gelecek

oyle olur tabi canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…